نه فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.اصلا اگه پول ندی مگه چیکار میتونن بکنن؟درسته که دانشجویان روزانه اگه انصراف بدهن یا اخراج بشن ،باید هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟؟؟چرا؟؟؟
نه فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.اصلا اگه پول ندی مگه چیکار میتونن بکنن؟درسته که دانشجویان روزانه اگه انصراف بدهن یا اخراج بشن ،باید هزینه تحصیل را پرداخت کنند؟؟؟چرا؟؟؟
نه من شنیدم اینطور نیستسلام
دوستان من موقع ثبت نام کنکور ارشد دانشگاه آزاد دو انتخاب اولمو یه رشته زدم و انتخاب سوم رو یه رشته دیگه زدم حالا میخوام بدونم اگه بخوام انتخاب سوم قبول بشم سخت تره؟ منظورم اینه که برای ارشد هم مثل کنکور کارشناسی قبولی در انتخاب دوم به بعد مشکل تره یا فرقی نداره؟
نه خیلی سخت نیست امتحاناش تستیه و بدون نمره منفیسلام
یه سوال در مورد آزمون های ارشد فراگیر داشتم
میخوام بدونم سخته آسونه چجوریه؟
مدیریت اجرایی میخوام شرکت کنم ولی هنوز هیچی نخوندم! تازه فردا میخوام کتابا رو بگیرم و شروع کنم
من از یه بنده خدایی شنیدم خیلی خیلی سخته! نمیدونم حالا راست گفته یا نه
اگه اطلاع دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
ببخشید که اینجا مطرح کردم، آخه اینجا فعال ترین بخش هست ظاهرا!
یه سوال دیگه، هزینه هر ترم رشته ای مثل کامپیوتر یا فناوری اطلاعات در دانشگاه آزاد چقدر میشه حدودا؟
و اینکه من تیرماه فارغ التحصیل شدم، میشه کاری کرد که امسال هم کنکور بدم و خدمت نرم؟ یعنی اون فاصله زمانی بین زمان اعلام نتایج و اتمام فرجه 1 ساله برای اعزام رو چیکار کنم؟
من خودم انصراف داده بودم از دانشگاه سراسرینه فکر نمیکنم همچین چیزی باشه.اصلا اگه پول ندی مگه چیکار میتونن بکنن؟
انتخاب رشته ارشد فرق داره با کارشناسی و هر صد تا انتخابتون تو یک سطح قرار دارندسلام
دوستان من موقع ثبت نام کنکور ارشد دانشگاه آزاد دو انتخاب اولمو یه رشته زدم و انتخاب سوم رو یه رشته دیگه زدم حالا میخوام بدونم اگه بخوام انتخاب سوم قبول بشم سخت تره؟ منظورم اینه که برای ارشد هم مثل کنکور کارشناسی قبولی در انتخاب دوم به بعد مشکل تره یا فرقی نداره؟
خیر داروسازی دکترای پیوسته هستبچه ها داروسازی ارشد داره؟ اگه داره بقیه لیسانس ها هم میتونن توش شررکت کنن دیگه؟
کسی نمیدونه؟!ارشد بدون کنکور هم داریم؟ این طرح دانشجوهای ممتاز و اینا رو نمیگم ها! غیر از این راهی نداره بدون کنکور ارشد بخونیم؟ پیام نور میدونم هست،غیر از پیام نور
تا به حال که چیزی رو اعلام نکردن و فقط همین طرح دانشجویان ممتاز هستشکسی نمیدونه؟!
سلامسلام - من میخوام کارشناسی ارشد حسابداری امتحان بدم, ثبت نامش کی هست؟ تو سایت سنجش یک سری اطلاعات گنگ هست و معلوم نمیشه فقط نوشته اردیبهشت امتحانشه. ثبت نام ارشد کی هست؟