حوصله درس ندارم ک*ن لق درس دکترمون چیکار میکنه که من بکنم !!
امام زاده داریم ولی تابلوئم چون همه آشنان برم اونجا میگن زکی این بابا چی شده یهو اینورا پیداش شده ؟!!!
همه ک*نشون لقه
کی حال داره درس بخونه مخصوصاً این روزا
امام زاده هم بری بد نیستا ... اگه بری اول میشی ولی از آخر
آقا ببین این کارو بکن
بپر سر کوچه (کتاب فروش) نمونه آزمونهای سالهای 85 و 86 و 87 رو بگیر (فقط سراسری) میشه 3 تا نمونه آزمون - حتماً با پاسخ تشرحی کامل گیر بیار ...
4 تیر کنکور دارین
امروز (29 خرداد) رو بیخیال شو، برو دنبال نمونه سوال و ...
از فردا که 30 خرداد باشه تا 3 خرداد وقت داری، یعنی 5 روز. روز سوم خرداد هم بنداز کنار چون روز قبل کنکور هیچ کی حس درس خوندن نداره ... پس شما 4 روز وقت داری ...
برنامتو اینجوری قرار بده
30 خرداد - 31 خرداد - 1 تیر :
صبحها مثل بچه آدم بشین یه کنکور مجازی برای خودت برگزار کن، مهم نیست چقدر درست میزنی چقدر اشتباه - یه جوری کار کن که بتونی وقتتو تنظیم کنی ... *س کلک بازی هم بزار کنار
بعد از ظهرها هم بشین کل سوالاشو حل کن ... درست و درمونا، نه یکی در میون
شب هم بگیر بخواب
2 تیر :
تو این روز سعی کن یه سری از قسمتای کتابا رو بخونی که مطمئنی آسونه و حتماً سوال ازش میاد تو کنکور ...
مثلاً شیمی دوم دبیرستان یه قسمتاییش خیلی خیلی آسونه و حتماً سوال ازش میاد تو کنکور. تو درس ریاضی میتونی قسمتایی مثل تصاعد حسابی و هندسی + لگاریتم + یه سری قسمتای دیگه رو بخونی که حتماً سوال ازش میاد تو کنکور . (3 تا کنکور مجازی که برای خودت برگزار کنی حساب و کتاب سوالا دستت میاد) - یا مثلاً تو عمومی ها: زبان انگلیسی معمولاً 5 تا سوال گرامری میاد، اگه یه سری نمونه سوال رو حل کرده باشی معلومه که تو این چند سال اخیر فقط از یه سری از مطالب سوال میاد، که اینم میتونی با یه کم تمرکز 2-3تاشو جواب بدی.
بعضی از سوالا هم بستگی به هوش خودت داری، یه کم تیز باشی راحت میتونی جواب بدی
3 تیر هم بشین استراحت نکن، پی تی نیایا بچه ها منحرفت میکنن
4 تیر صبح برو کنکور بده، بعد از ظهر هم بگیر بخواب شب بیا اینجا نتیجشو بگو بینم چی کار کردی ...
بدون شک پیام نور که میخوای قبول میشی ...
باورتون نمیشه من با معدل دیپلم 10/69 کنکور رو ترکوندم
البته سال دوم. زیاد هم درس نمیخوندم روزی 3-4 ساعت ... بعدشم سراسری جای خوب قبول نشدم رفتم آزاد کرج (مهندسی کامپیوتر) البته مهندسی کشتی سازی چابهار بورسیه سازمان ملی نفت کش ایران قبول شدم که نامردا تو مصاحبه ردم کردن، سوالایی پرسیدن که ربطی به درس و دانشگاه نداشت منم ر*دم بهشون و بی خیالش شدم ...
آقا بازم سوالی داشتی در خدمتم