• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کنکور داریم نخوندم !!!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
آقا ما جمعه هفته دیگه کنکور سراسری داریم رشتم هم ریاضی هست ماشالا هیچی هم نخوندم یعنی لای کتابو باز نکردم چیکار کنم یه پیام نور قبول شم دهنم داره سرویس میشه !!!
یعنی گشاد تر از من فک نکنم باشه ملت از استرس دارن میمیرن ما میتابیم درسم نمیخنیم ولی واسه آیندم ناراحتم !!
:f34r::(:(:(

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ای بابا، حالا چرا ناراحتی ؟ خودکشی نکنیا :D

این چند وقته چیزی هم خوندی یا نه ... ؟
کاملتر توضیح بده میتونم یه کمکایی بهت بکنم ;)

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
راستش هیچی نخوندم ولی یه چیزایی حالیمه از قبل !

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
به پیام نور راضی هستی ؟

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
حالا اين يه هفته رو بشين به كوب بخون ، شايد قبول شدي . اگرم حوصله درس خوندن نداري ، عيبي نداره . برو دم در خونتون امام زاده اي چيزي پيدا كن ، اين يه هفته رو هر روز برو اونجا دخيل ببند و شمع روشن كن . ( پولم احتياج نيست بندازي تو ضريح ولي اگه بندازي ديگه چه بهتر ! ) . قبوليت حتميه .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
به پیام نور راضی هستی ؟
آره چو سر کار میرم حوصله درس ندارم .

حالا اين يه هفته رو بشين به كوب بخون ، شايد قبول شدي . اگرم حوصله درس خوندن نداري ، عيبي نداره . برو دم در خونتون امام زاده اي چيزي پيدا كن ، اين يه هفته رو هر روز برو اونجا دخيل ببند و شمع روشن كن . ( پولم احتياج نيست بندازي تو ضريح ولي اگه بندازي ديگه چه بهتر ! ) . قبوليت حتميه .
حوصله درس ندارم ک*ن لق درس دکترمون چیکار میکنه که من بکنم !!
امام زاده داریم ولی تابلوئم چون همه آشنان برم اونجا میگن زکی این بابا چی شده یهو اینورا پیداش شده ؟!!!

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
یعنی گشاد تر از من فک نکنم باشه

ولي من بهت توصيه ميكنم بيخياله دانشگاه بشي . چون من يادمه قبه اينكه بيام دانشگاه ، همه فاميل منو به عنوان يه آدمه جدي و درس خون ( خرخون ! ) ميشناختن ولي بعد از گرفتن مدرك ليسانس تبديل به ك*ن گشاد ترين عضو فاميل شدم ! حالا تو اگه قبول بشي دانشگاه با اين وضعيت كنونيت معلوم نيست آخرش چي قراره بشي !

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
بارم بندی های سال قبل رو پیدا کن فقط همونها رو بخون!

مثلا زمان ما مشتق بیشترین سوال رو داشت تو ریاضی

یا درسی رو که بیشتر مسلط هستی روی همون وقت بزار

(( دیگه تو این زمان فک نکنم پیام نور قبول شدن سخت باشه!!))

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
با اين وضعيت كنونيت معلوم نيست آخرش چي قراره بشي !
ببین گش*ادی هم یه حدی داره بالاخره به اندازه غار که نمیشه ولی برا زن گرفتن به درد میخوره زنم بهم افتخار میکنه میگه شوهرم مهندسه نگو چسندس هم نیست !!

بارم بندی های سال قبل رو پیدا کن فقط همونها رو بخون!

مثلا زمان ما مشتق بیشترین سوال رو داشت تو ریاضی

یا درسی رو که بیشتر مسلط هستی روی همون وقت بزار

(( دیگه تو این زمان فک نکنم پیام نور قبول شدن سخت باشه!!))
قربون شکلت بارمم کجا بود حوصله داریا حس درس خوندن نیست مردونه وگرنه میخوندم !

ولی در کل یه طرح دارم چون این دکتر اینا گفتن کنکوریا هفته آخرو استراحت کنن من تصمیم دارم به صورت فشرده استراحت کنم چون میگن ضرر داره اگه این یه هفته بخوای خودتو اذیت کنی !!

Eli_23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ميگن پيام نور امسال 10% بيشتر از تعداد شركت كننده ها در كنكور دانشجو ميگيره!!(راست و دروغشو نميدونم فقط شنيدم)
پس اگه سر كنكور بخوابي قبولي!!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا اگه من پیام نور اصفهان رشته کامپیوتر یا اگه داشته باشه IT قبول شم به هر کی کمک کرده شیرینی میدم خوبه ؟

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
آقا اگه من پیام نور اصفهان رشته کامپیوتر یا اگه داشته باشه IT قبول شم به هر کی کمک کرده شیرینی میدم خوبه ؟

تو فقط برو سر جلسه سعي كن كه منفي نزني ، من بهت قول ميدم كه قبول ميشي .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
حوصله درس ندارم ک*ن لق درس دکترمون چیکار میکنه که من بکنم !!
امام زاده داریم ولی تابلوئم چون همه آشنان برم اونجا میگن زکی این بابا چی شده یهو اینورا پیداش شده ؟!!!
همه ک*نشون لقه :D کی حال داره درس بخونه مخصوصاً این روزا :p
امام زاده هم بری بد نیستا ... اگه بری اول میشی ولی از آخر :D

آقا ببین این کارو بکن
بپر سر کوچه (کتاب فروش) نمونه آزمونهای سالهای 85 و 86 و 87 رو بگیر (فقط سراسری) میشه 3 تا نمونه آزمون - حتماً با پاسخ تشرحی کامل گیر بیار ...

4 تیر کنکور دارین
امروز (29 خرداد) رو بیخیال شو، برو دنبال نمونه سوال و ...
از فردا که 30 خرداد باشه تا 3 خرداد وقت داری، یعنی 5 روز. روز سوم خرداد هم بنداز کنار چون روز قبل کنکور هیچ کی حس درس خوندن نداره ... پس شما 4 روز وقت داری ...
برنامتو اینجوری قرار بده

30 خرداد - 31 خرداد - 1 تیر :
صبحها مثل بچه آدم بشین یه کنکور مجازی برای خودت برگزار کن، مهم نیست چقدر درست میزنی چقدر اشتباه - یه جوری کار کن که بتونی وقتتو تنظیم کنی ... *س کلک بازی هم بزار کنار :D
بعد از ظهرها هم بشین کل سوالاشو حل کن ... درست و درمونا، نه یکی در میون :p
شب هم بگیر بخواب :p

2 تیر :
تو این روز سعی کن یه سری از قسمتای کتابا رو بخونی که مطمئنی آسونه و حتماً سوال ازش میاد تو کنکور ...
مثلاً شیمی دوم دبیرستان یه قسمتاییش خیلی خیلی آسونه و حتماً سوال ازش میاد تو کنکور. تو درس ریاضی میتونی قسمتایی مثل تصاعد حسابی و هندسی + لگاریتم + یه سری قسمتای دیگه رو بخونی که حتماً سوال ازش میاد تو کنکور . (3 تا کنکور مجازی که برای خودت برگزار کنی حساب و کتاب سوالا دستت میاد) - یا مثلاً تو عمومی ها: زبان انگلیسی معمولاً 5 تا سوال گرامری میاد، اگه یه سری نمونه سوال رو حل کرده باشی معلومه که تو این چند سال اخیر فقط از یه سری از مطالب سوال میاد، که اینم میتونی با یه کم تمرکز 2-3تاشو جواب بدی.
بعضی از سوالا هم بستگی به هوش خودت داری، یه کم تیز باشی راحت میتونی جواب بدی :D

3 تیر هم بشین استراحت نکن، پی تی نیایا بچه ها منحرفت میکنن :p

4 تیر صبح برو کنکور بده، بعد از ظهر هم بگیر بخواب شب بیا اینجا نتیجشو بگو بینم چی کار کردی ...

بدون شک پیام نور که میخوای قبول میشی ...
باورتون نمیشه من با معدل دیپلم 10/69 کنکور رو ترکوندم :D البته سال دوم. زیاد هم درس نمیخوندم روزی 3-4 ساعت ... بعدشم سراسری جای خوب قبول نشدم رفتم آزاد کرج (مهندسی کامپیوتر) البته مهندسی کشتی سازی چابهار بورسیه سازمان ملی نفت کش ایران قبول شدم که نامردا تو مصاحبه ردم کردن، سوالایی پرسیدن که ربطی به درس و دانشگاه نداشت منم ر*دم بهشون و بی خیالش شدم ...

آقا بازم سوالی داشتی در خدمتم ;)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
پسر خوب اخبار رو اگر گوش کنی الان دیگه لیسانس گرفتن مثل مدرک پیش دانشگاهی هست که به همه میخوان بدن :)
ظرفیت دانشگاه سراسری + آزاد + پیام نور انقدر زیاده که به همه یه جا میرسه :)
پس برو سر جلسه کنکور و منفی نزن :) چون خودت یکمی با انصاف باشی کسی که منفی زده رو ضایع هست بفرستن دانشگاه ! ده سال دیگه یه کاره ای میشی مدرکت رو میکشن بیرون با درصد های منفی رفتی دانشگاه ابرو مملکت میره :)

پس تمام مسئولین ازت خواهش میکنن که منفی نزن جا هست برات :)

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا دمت گرم برنامت باحال بود ولی یه مشکلی هست که برات پی ام میکنم ولی سه کاری نکن !!

آقا کسی بلده از روش های جادو جنبلی یا 1 2 3 از این کارا بگه !!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آقا دمت گرم برنامت باحال بود ولی یه مشکلی هست که برات پی ام میکنم ولی سه کاری نکن !!

آقا کسی بلده از روش های جادو جنبلی یا 1 2 3 از این کارا بگه !!
از این روشها زیاده :D یه موریانه با خودت ببر سر جلسه خودش گرینه ها رو بهت میگه :p

با این روشی که من بهت گفتم، اگه گش*ادیتو بزاری کنار بهتر از پسام نور هم میتونی قبول بشی ;)
تو این روشو اجرا کن، اگه قبول نشدی هر چی میخوای بگی بگو :D

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
من خودم همه رو درس خون کردم خودم درس نخوندم ای خاااااک بر سرش !!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من خودم همه رو درس خون کردم خودم درس نخوندم ای خاااااک بر سرش !!
خاک بر سر کی ؟ :D

بسته دیگه **کلک بازیو بزار کنار، چند روزی پی تی رو بیخیال شو :D

پاشو برو بخواب، هر برنامه ای هم داری از فردا شروع کن حتماً موفق مشی ... شیرینی بچه ها رو هم فراموش نکن :D

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ایشالا با این برنامه شریف قبول میشم با خاندان اتوبوس میگیریم میریم ثبت نام .
فعلا برم بخوابم چون تا چند دیقه دیگه اتوبوس میاد دم خونه باید بریم (تو خواب)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
As u Wish

من یه برنامه توپ بهت دادم که اگه اجراش کنی یه جای درست و حسابی قبول میشی پیام نور که سهله :D

فعلاً خوبت از همه چی بهتره ... شب خوش :D

بالا