• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کنکور داریم نخوندم !!!

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
سلام
آقا دهنم داره سرویش میشه هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم الان ناامید شدم یکییییییییی به دادم برسه خدااااااااااااا چه گیری کردیم

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
استرس دارم میترکم یعنی چه اتفاقی میفته ؟؟؟؟؟؟؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ببین من خودم هم خیلی اهل درس نیستم ولی با این وضعی که خودت داری در مورد خودت میگی چرا میخوای بری دانشگاه؟
خب دانشگاه هر چقدر هم هتل باشه ، به هر حال با هیچی به جایی نمیرسی

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا یه لیسانس در پیت که میخوام بالاخره

mori_magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز با این وضعیتی که تو داری خدا هم بیاد جوابارو بهت بگه تو قبول نمیشی.الانم هیچ کاری از دستت بر نمیاد.فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که فقط و فقط اون جوابایی که میدونی 100% درسته رو بزن.منفی هم به هیچ عنوان نزن که نابودت میکنه.من پسر خالم با درصدهای همه زیر 10 عمران چالوس فوق دیپلم قبول شد.فقط منفی نزن

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ببین دوست عزیز با این وضعیتی که تو داری خدا هم بیاد جوابارو بهت بگه تو قبول نمیشی.الانم هیچ کاری از دستت بر نمیاد.فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که فقط و فقط اون جوابایی که میدونی 100% درسته رو بزن.منفی هم به هیچ عنوان نزن که نابودت میکنه.من پسر خالم با درصدهای همه زیر 10 عمران چالوس فوق دیپلم قبول شد.فقط منفی نزن
بسیار امیدوار شدم
منفی که نمیزنم مگه چیزم خله ؟! ولی اگه خدا جوابا رو درست بگه میارم .
من مجبورم خودما دلداری بدم شما که ....

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
یه کم عمومی بخون مثلا" فارسی زبانی چیزی هر چیزی که بهتر بلدی !! برو سر جلسه حتما| یه چیزی قبول می شی مطمئن باش

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
من که گیج شدم . 4 ماه درس خوندم رفتم سر جلسه . بررسی رو که اصلا جزو گرایش ما نبود در 1 دقیقه زدم شد 25 درصد . اونوقت کنترلو با اون همه خوندن و 40 دقیقه وقت گزاشتن زدم -5 درصد که اگر حتی نمی زدم قبول بودم .

لیسانسو دیگه یادم نیست فقط همون کنکور آزمایشی برا خودتو رو بچسب که خیلی اثر داره

1240

Registered User
لایک‌ها
28
اگر خونده بودی عجیب بود
هر کی من میبینم سر کوچه داری الاف می چرخه:lol:

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
این طور که پیداست زیاد اهل درس نیستید!!! این نه خوب می تونه باشه نه بد!! بستگی به خودتون داره
بیشتر افراد فکر می کنن دانشگاه خبریه! حلوا قس می کنن!! درسته!! دانشگاه خبری هست ولی نه خیلی!!
فقط دانشگاه های تاپ کشور به درد می خورن!!‌ (من فقط از جنبه اینترنتش بررسی می کنم!! اینترنت رایگان در حد تیم ملی میدن !!)
ولی خوب وقتی دنیا رو ببینیم می بینیم ۲ دسته افراد جهان را متحول کردند:
۱. دسته ای که نه درس خوندن نه دانشگاه رفتن! نیوتن و بیل گیتس و خیلیا دیگه
۲. دسته ای که در دانشگاه های بزرگ دنیا همانند هاروارد درس خوندن مثل ریچارد استامن و نویسنده ی یوتیوب و گوگل و ....
به نظر شخصی خود بنده آدم همه جا ! هر لحظه می تونه پیشرفت کنه!! پیشرفته تون رو متوصل به چیز خاصی نکنید! نگید چون دانشگاه نرفتم پش بعش هیچ!! توی همین ایران که همه میگن مدرک مهمه ! اصلا در حقیقت مدرک مهم نیست! تاحالا نشنیدم شرکتی از کارمندش مدرک بخواد.

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
باسه پیام نور قبول شدن فقط کافیه هر چی بلدی بزنی حتی اگه 40 تا سوال هم بیشتر بلد نیستی بزن بره....خیالت جمع قبولی....

اینقدر ظرفیت ها رو بردن بالا و خودشون هلاک دانشجو هستند که همه یه جایی قبول میشند فقط به شرط اینکه دنبال جا و رشته اش نباشی.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا کسی از روش مهندسی معکوس به جایی رسیده ؟ یعن میشه کاری کرد یا نه ؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
ولش
خودت رو اذیت نکن
دنبال چیز دیگری هم نرو
شما استفاده کردید و جواب نداده یا بر اساس شنیده ها و گفته ها میگید اینو ؟

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
آقا ما جمعه هفته دیگه کنکور سراسری داریم رشتم هم ریاضی هست ماشالا هیچی هم نخوندم یعنی لای کتابو باز نکردم چیکار کنم یه پیام نور قبول شم دهنم داره سرویس میشه !!!
یعنی گشاد تر از من فک نکنم باشه ملت از استرس دارن میمیرن ما میتابیم درسم نمیخنیم ولی واسه آیندم ناراحتم !!
:f34r::(:(:(

از طرز حرف زدنتون خوشم گفتم یه پستی بدیم
به نظر من دانشگاه رفتن خیلی بهتر از نرفته بخصوص اون تقلباش که دل ادم جلا میده و بخصوص اگه دانشگاهت تازه تاسیس باشد که دیگه بزار و برو گشادی در حد تیم ملی برو بیا کسی نمیگد کی هستی

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
از طرز حرف زدنتون خوشم گفتم یه پستی بدیم
به نظر من دانشگاه رفتن خیلی بهتر از نرفته بخصوص اون تقلباش که دل ادم جلا میده و بخصوص اگه دانشگاهت تازه تاسیس باشد که دیگه بزار و برو گشادی در حد تیم ملی برو بیا کسی نمیگد کی هستی
دستت درد نکنه
مهم اینه که چه جوری برم دانشگاه وگرنه میدونم برم بهتر از اینه که نرم

بالا