پنکه
کولر آبی لازم نیست روشنش کنیم
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
دوتا دو تیکه 30 هزار 24 ساعته
فخرفروشی کجا بود مجبوریم غیر از این باشه نمیشه زندگی کرد اینجاالان داری فخر می فروشی؟
می خوای بگم چند تا کولر گازی دارم تا چشات در بیاد
کی بود ماینر داشتظهرها با تشت آب میپاچیم دور و برمون
خنک میشه
منطقه مسکونی یا کلبه وحشت !فن کویل داریم.
ساختمون مال نیمقرن پیشه و یه موتورخونه پُر سر و صدا پایینش هست (منتظرم یه روزی منفجر بشه و شهید بشیم) که فن کویلها با اون کار میکنن و بدبختی اینجاست که وقتی برق میره هم یکی باید بره یه دکمهای بزنه توی اون موتورخونه باستانی، ولی فقط یه نفر آشناست و کلیدش هم دست اونه و اگه نباشه، باید مثل شتر عرق بریزیم توی گرما!
شما فقط 2 ساعت قطعی برق دارین؟کولر ابی 22 ساعت روشنه
داداش گرمازده میشی همون پول برق با ید خرج دوا دکتر کنیدکولر گازی نشیمن رو گذاشتم روی 28 / 29 درجه (سال های قبل معمولا روی 24 / 25 بود ولی امسال به خاطر کمبود برق رو این درجه گذاشتم) حدودا 30 الی 45 دقیقه یه بار روشن میشه تقریبا از ساعت 10 / 11 صبح تا 12 شب
کولر اتاق خودم رو هم به خاطر شرایط برق استفاده نمیکنم
به خاطر پول برق ـــش نیست تابستونا ماهیانه نهایت 200 / 250 میاد . به خاطر مصرف برق ـــه . یه جورایی آدم عذاب وجدان میگیره زیادی برق مصرف کنه . بعدشم من چون فشار خونم پایینه زیاد با گرما مشکلی ندارم فقط مشکلم با سرما است :دیداداش گرمازده میشی همون پول برق با ید خرج دوا دکتر کنید
بذار روی ١٨ حداقل سرمابخوری خرج ش کمتر
با این اوضاع قطعی ها دیگه عذاب وجدان نداریمبه خاطر پول برق ـــش نیست تابستونا ماهیانه نهایت 200 / 250 میاد . به خاطر مصرف برق ـــه . یه جورایی آدم عذاب وجدان میگیره زیادی برق مصرف کنه . بعدشم من چون فشار خونم پایینه زیاد با گرما مشکلی ندارم فقط مشکلم با سرما است :دی
پ.ن : خدایی باحال گفتی دمت گرم :دی