Astalavista
Registered User
- نوشتهها
- 304
- لایکها
- 32
سلام
لطفا تعرفه و مقدار کوپون ها رو ارسال کنید.
+ شماره کارت
با تشکر
+ شماره کارت
با تشکر
پ.خ شد.سلام
+ شماره کارت
با تشکر
فقط شماره حساب هست که پ.خ می کنم. قیمت ها رو میتونین در پست اول تاپیک بخونین.واسه منم سند کنید هر چی که باشه
ارسال شد.سلام دوست من.
من قبلا هم مزاحم شده بودم...
یک کوپن صد دلاری دارم.میخواستم باهاش سایت مورد نظرم رو تبلیغ کنید.
لطفا شرایط رو ارسال فرمایید.
باتشکر از لطف شما
همینجوریش تا حالا هیچی سود نداشته فقط ضرر بوده!قیمت هار و خیلی خیلی بردید بالا .....
پاسخ ارسال شد.
بخشی از پاسخ رو میذارم اینجا تا کسی سئوال مشابه داشت همینجا بخونه.
بازم سئوالی بود در خدمتم.
شما پاسخ کامل رو توی پ.خ بخونین.
تعداد کلمات کلیدی ربطی به هزینه نداره. شما یک مقدار اعتبار (مثلا 100 دلار) توی گوگل دارین. گوگل تبلیغات شما رو پخش می کنه و در ازای پخش تبلیغات هم هیچ هزنه ای نمی گیره. فقط هربار که روی آگهی شما کلیک بشه مقداری که خودتون تعیین کردین از اعتبارتون توی گوگل کم میشه. (مثلا همون 1 سنت یا 0.01 دلار) مثلا نفر اول که روی آگهی شما کلیک کنه و وارد سایت شما بشه، اعتبار شما از 100 دلار به 99.99 دلار می رسه.
ضمن اینکه هرچقدر هزینه ی هر کلیک رو بیشتر تعیین کنید احتمال پخش آگهی توی صفحه ی اول گوگل بیشتر میشه. البته اگر آگهی شما فارسی باشه به دلیل اینکه آگهی فارسی توی گوگل کمه، احتمال زیادی داره که آگهیتون توی صفحه ی اول با همون حداقل هزینه 1 سنت نمایش داده بشه.
کلمات کلیدی همونطور که میدونین کلماتی هستن که وقتی یک نفر اون ها رو در گوگل جستجو می کنه تبلیغات شما نمایش داده میشه، که خودتون میتونین به راحتی با کمی فکر کردن و جستجو کردن در مورد محصولی که می فروشین یا خدماتی که ارائه میدین انتخاب کنین.
امکان تغییر کلمات کلیدی هم وجود داره.
حساب دست خود شماس و میتونین هرچقدر آگهی یا کلمات کلیدی که بخواین وارد کنین یا تغییر بدین. من هم شما رو راهنمایی می کنم و یا حتی میتونین کلمات کلیدی و آگهی مورد نظرتون (که یک آگهی کوتاه و 3خطی هست و مشابهش رو با جستجو در گوگل میتونین ببینین) رو بدین من تا وارد حسابتون کنم. (رایگان)
سلام دوست عزیز
من یه کوپن 100 دلاری میخوام
فقط چندتا نکته هستش
اول اینکه شما گفتین هیچ محدودیتی توانتخاب کلمات کلیدی نیست وهزینه ها هیچ ربطی به نوع انتخاب کلمات کلیدی نداره
درست متوجه شدم؟همینطوره که میگین؟
یعنی من می تونم هر چند تا کلمه کلیدی که خواستم انتخاب کنم؟
آخه شرکت هایی که تبلیغات تو گوگل رو انجام میدن همه میگین که تعداد کلمات کلیدی محدود به 20 یا 30 یا 40 کلمه هست که بستگی به هزینه مشتری داره
و همچنین نوع کلمات کلیدی هم تو نوع هزینه تاثیر داره
فقط میخوام بدونم که شما اگه بخواین یه کوپن 100 دلاری واسم تهیه کنید و منم کلمات کلیدی رو بتون بدم که تضمینی هر وقت با اون کلمات سرچ کردم آگهی خودم رو تو صفحه اول ببینم کلا هزینش چقدر میشه؟
در ضمن اگه من دفعه بعد هم بخوام واسه فروشگامدوباره تبلیغ توگوگل انجام بدم
امکانش هست؟آخه دو باره خودتون گفتین که امکان داره دامینتون بره تو بلک لیست
چرا باید این طور باشه؟
شاید من بخوام چند ماه متوالی تبلیغ توگوگل کنم
راستی شما گفتین که هر چه قدر آگهی بخوایم می تونیم بدیم
یعنی من همزمان با یه کوپن 100 دلاری می تونم چندتامحصول رو که اصلا مرتبط نیستن تبلیغ کنم؟اگه اینطوره پس باید لینک کدوم یک از محصولاتم رو بدم؟
خلاصه شرمنده که سرتون رو درد اوردم ممنونمیشم اگه پاسخ بدین
سلام دوست عزيز
مي خواستم ببينم كه اين اكانتها رو شارژ مي كنيد ؟ قيمتها كه عوض نمي شه كه ؟
آگه من يه سايت فيلم داشته باشم كه مشكلي نداره كه ؟
سلامسلام
اکانت اکتیو شده رو خودتون ستاپ میکنید یا میدید دست مشتری؟
ضمانت میکنید که تا آخرین سنت کار کنه؟
سلام
همونطور که توی پیامک توضیح دادم، حساب فعال شده رو به مشتری میدم.
آگهی رو خود مشتری باید ایجاد کنه، ولی اگر حجمش کم باشه من براش این کارو می کنم. اگر هم حجمش زیاد باشه راهنمایی اش می کنم خودش این کارو بکنه.
من تضمین می کنم که کار کنه. وقتی اولین سنتش کار کرد تا آخرین سنت باید کار کنه، مگر اینکه مشتری یک کار اشتباهی انجام بده. مثلا با آیپی ایران یا آیپی مشترک وارد حساب بشه، که مسئولیتش به عهده ی خودشه.
به هر حال قبل ازاینکه حساب رو تحویل مشتری بدم تمام توصیه های لازم رو هم براش می فرستم.
چشم.سلام دوست عزيز.
همچنان منتظر هستم...
الآن چون چند نفر تو نوبت هستن و چند نفر هم با هم دارن سفارش میدن یک هفته ای طول می کشه.چقدر طول میکشه تا اکانت آماده بشه؟
دفعه های بعد تخفیف هم میدید؟