lukiluk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 5
سلام من یه همستر ناناز دارم اسمش هست کوکیدو:general105: . کوکینازهم صداش میکنیم. که کاملا اسمشو تشخیص میده و بی نهایت باهوشه. کم مونده باهام حرف بزنه که مثلا امشب شام دلش چی میخاد .هروقت جیش داره میاد رو دستم میزارمش اکواریوم جیش که کرد دوباره از شیشه نگام میکنه که بیارمش بیرون.. تو اکواریوم نگه میدارم البته ساعت دوازده شب ببعد که خوابه میزارمش اون تو با کلی دستمال کاغذی که هرجا کف اتاقم میبینه میندازه تو لپش که شب روش بخابه:general406: ...ولی از شش غروب تا دوازده تو اتاقم ورجه وورجه میکنه وسایلمو واسم خرد میکنه سیم هندزفری پاره میکنه انگشتمو لیس میزنه میپره ازین ور به اون ور.. :general707: لباسامو ریز ریزمیکنه اتاقم شده شهربازیش:general210:...بگذریم ...ازیه ماهگی از دامپزشکی خریدمش الان یه سالشه دیگه شوعرمیخاد...منم دلم نوه کوچولو موچولومیخاد...که برادرزادم یه همستر نر داره به اسم بیلی..البته جوونتر از خودشه و نمیدونم خوشش میاد ازش یا نه ...ولی باهمه زود دوست میشه ..قبلا هم خرگوش نرو ماده داشتم خیلی اونارو دوست داشت از بس نانازو مهربونه ):general307: ای بابا..حواسم پرت شد چی میخاستم بگم:general710:...خب همستر برادرزادم نوع موبلنده و خیلی به کوکیناز ابراز علاقه میکنه ...میدوهه دنبالش با زبونو بوسو ماچو منت کشییی... کوکیناز هم مجبورمیشه همش کونشو بیاره پایین بماله به زمین اینجوری راه بره که بیلی لیسش نزنه ....که اخرشم کوکی میفته روشو جیغ جیغ میکنه ...منم مجبورمیشم جداشون کنم...حالا تکلیفم چیه این وسط ..کسی میتونه کمک کنه چجوری کوکیدو بچه داربشه :general105::general504::general406: