• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کپی پوشه ویندوز پاکت پی سی

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه پوشه ویندوز پاکت پی سی رو کپی کرد. من که هر کاری کردم کپی اش کنم روی کامپیوترم ارور داد که پاکت پی سی در حال استفاده از این پوشه است :(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه پوشه ویندوز پاکت پی سی رو کپی کرد. من که هر کاری کردم کپی اش کنم روی کامپیوترم ارور داد که پاکت پی سی در حال استفاده از این پوشه است :(

میخوای کپیش کنی که چی بشه؟

برای بک آپ نمیتونی ازش استفاده کنی ها

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برای من هم سئوال شده ه برای چه میخواهید شاخه ویندوز موبایل رو توی پی سی کپی کنید ؟:blink:

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
خب در واقع فکر کردم اگه بتونم عکس زمان لود شدن ویندوز رو حذف و به همان نام یکی دیگه جانشین کنم بشه صفحه بوت رو عوض کنم.
PDAL دو تا عکس زمان بوت شدن نشون میده : یکی عکس PhoneOne S808 ( که همون I-mate ) هست و یکی دیگه عکس ویندوز 6 WM هست.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
1
خب در واقع فکر کردم اگه بتونم عکس زمان لود شدن ویندوز رو حذف و به همان نام یکی دیگه جانشین کنم بشه صفحه بوت رو عوض کنم.
PDAL دو تا عکس زمان بوت شدن نشون میده : یکی عکس PhoneOne S808 ( که همون I-mate ) هست و یکی دیگه عکس ویندوز 6 WM هست.
خوب دوستان 1 برنامه معرفی کرده بودن که همین کار را انجام میداد !
توی قسمت نرم افزار 1 سرچی کنید پیداش میکنید !
اما
کیشو براتون آپ کردم ببینید اگه همینا منظورتون هست توی بخش نرم افزار چند تایی از اینها هست
در مورد اون H-mate اول کاری من برنامه ای جدا ندیدم
اما برای گوشی خودم (ASUS P525) در رام جدید اون آرم شرکت را برداشته بودن و گل و بوته گذاشته بودن

فایل های ضمیمه

• Anunnaki WM61 5.2.19716 Plastic.cab
    994.6 KB · نمایش ها: 8

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب ای کاش زودتر توضیح می دادید ، قربان دستگاه ها دارای یک نسخه خام ویندوز هستن که از دسترسی شما دور هستن ، یعنی به فرض که شما موفق شوید ، وقتی دوباره فایل ها رو بر می گردونید ، دوباره این فایل های توسط شما تغییر داده شده ، از بین می روند و نسخه سالم شون از روی رام نصب می شود
دقت کنید که اگر ترد راهنمای جامع که در امضای من هست را خوانده بودید ، این قدر به درد سر نمی افتادید ، انجا حتی راههایی برای این کار هم معرفی شده

alirezanasibi

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از شما که وقت گذاشتید و توضیح دادید. :)

delllaptop

Registered User
لایک‌ها
4
انقدر دليل پرسيدن نداره، حتماً دوست داره پوشه windows رو کپی کنه
دوست عزيز با اين برنامه خيلی سبک ميتونيد Rom DUMP کنيد که در واقع همون Copy کردن تمام فايل های داخل rom و windows هست
پيروز باشيد

کد:
http://rapidshare.com/files/140843574/File_Dumper.rar

کد:
Passwords: AlirezA

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
انقدر دليل پرسيدن نداره، حتماً دوست داره پوشه windows رو کپی کنه
دوست عزيز با اين برنامه خيلی سبک ميتونيد Rom DUMP کنيد که در واقع همون Copy کردن تمام فايل های داخل rom و windows هست
پيروز باشيد

کد:
http://rapidshare.com/files/140843574/File_Dumper.rar

کد:
Passwords: AlirezA

دوست عزیز لطفا این برنامه رو خودتون تو قسمت نرم افزار بزارید که خیلی بدرد میخوره:)

با تشگر:)

بالا