• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا رفتن 30 درصد سهامشونو بفروشن؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
امکان فروش تفکیکی سهام عدالت از فردا

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی:

از شنبه (۱۰ خرداد) با آزادسازی سهام عدالت، امکان فروش تک تک سهام عدالت برای مشمولان فراهم می‌شود و مشمولان سهام عدالت می‌توانند قسمت یا تمامی ۳۰ درصد از سهام خود را بفروش برسانند.

به دو صورت امکان فروش سهام عدالت فراهم می‌شود بطوری که مشمولان سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به بانک یکجا ۳۰ درصد از سهام خود را بفروش برسانند یا اینکه با مراجعه به کارگزاری‌ها و سایت منتخب شرکت سپرده گذاری مرکزی اقدام به فروش تک تک سهام شرکت‌ها در کارگزاری‌ها کنند.

مهلت انتخاب روش مستقیم مدیریت سهام عدالت تا ۱۵ خرداد تمدید شده است.
مشمولان سهام عدالت با مراجعه به آدرس اینترنتی sahamedalat.ir با انتخاب گزینه مشاهده دارایی سهام عدالت می توانند جزئیات دارایی سهام عدالت خود را مشاهده کنند.

تا پایان سال ۹۹ آزادسازی کامل سهام عدالت صورت می‌گیرد.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
عضو شورای عالی بورس و نایب رییس اتاق بازرگانی ایران: از هفته بعد با حمایت و موافقت دولت و بانک مرکزی، کارت اعتباری در اختیار دارندگان ⁧ سهام عدالت ⁩ قرار می‌گیرد.

مردم با گرفتن کارت اعتباری خرید تشویق به نفروختن کنند... ;)... :D

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,314
سی درصد الان میدن
هفتاد درصدشون میزارن واسه خرداد ۱۴۰۰

برید رای بدید تا ۷۰ درصد آزاد بشه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کل سهام شش میلیون نهصد هست ،سی درصدش به من تعلق میگیره
کلش متعلق به شماست
فقط الان 30% رو اجازه فروش دادن

خیلی کلی بگم ، توی این سهم هایی که دادن شرکتای خوب زیادی هستن که بعدا از فروششون پشیمون میشید .
من جای شما بودم ، یه کارگزاری ثبت نام میکردم . سهم های بد رو رد میکردم . بعد اگه فرصت معامله توی بورس رو نداشتم ، چندتا صندوق ETF خوب پیدا میکردم و پس انداز ماهیانه خودم رو صندوق میخریدم
بهتون قول میدم 10 الی 15 سال دیگه پشیمون میشید ;)

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
کلش متعلق به شماست
فقط الان 30% رو اجازه فروش دادن

خیلی کلی بگم ، توی این سهم هایی که دادن شرکتای خوب زیادی هستن که بعدا از فروششون پشیمون میشید .
من جای شما بودم ، یه کارگزاری ثبت نام میکردم . سهم های بد رو رد میکردم . بعد اگه فرصت معامله توی بورس رو نداشتم ، چندتا صندوق ETF خوب پیدا میکردم و پس انداز ماهیانه خودم رو صندوق میخریدم
بهتون قول میدم 10 الی 15 سال دیگه پشیمون میشید ;)
میشه سهم های که تو لیست خوب نیستن رو معرفی کنید

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اخ نفهمیدیم بفروشیم یانه ؟ تازه اگه بفهمیم معلوم نیست بشه فروخت یا نه :oops:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سهام عدالت رو آزاد سازی بزنی کد بورسی نداشته باشی چی میشه ؟
اگه شما آزاد سازی رو بزنید ، بعدش باید سجام ثبت نام بکنی و احراز هویت حضوری ( غیر حضوری هم مثل اینکه فعال شده ) رو انجام بدید
تا این مرحله شما سهام هاتون رو میتونید ببینید و سود مجامع سالیانه رو دریافت بکنید
ولی اگه قصد فروش داشته باشی تا اونجایی که اطلاع دارم ، باید با ثبت نام توی یه کارگزاری و دریافت کد بورسی ، فروش رو انجام بدید

کار اصولیش اینه در حقیقت

واقعا کسی تا این مرحله پیش بره ، بهش قول میدم یه قدم توی زندگیش جلو افتاده چون با بازار سرمایه هم خود به خود آشنا میشه و بخش جدیدی توی زندگیش باز میشه
البته به هیچ وجه بدون اطلاع کافی و تخصص نباید خرید سهم انجام بدید

توی مرحله بعدی ، بهترین کار اینه که با دید بلند مدتدو کار زیر رو انجام بدید به ترتیب افزایش تخصص و آگاهی :
  1. خرید و فروش صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله یا همون ETF - بدون هیچ تخصصی و فقط با آشنایی با سابقه صندوق و در نظر گرفتن قیمت فعلی و NAV منتشر شده روی سایت TSETMC ( دید حداقل 6 ماه و هرچی بیشتر بهتر )
  2. خرید و فروش عرضه های اولیه - بدون نیاز به تخصص !
  3. خرید و فروش شرکت های سرمایه گذاری مثل ومعادن ، تاصیکو ، پردیس ، وآوا ، وبوعلی ، وتوسم و ... ( تخصص های مورد نیاز : باید نحوه محاسبه NAV رو یاد بگیرید ، بررسی اجمالی شرکت های زیرمجموعه ، در نظر گرفتن حساسیت NAV ، آینده گروه هایی که شرکت در اونا سرمایه گذاری میکنه و همچنین آشنایی با نسبت های مالی و سایت FIPIRAN )
  4. خرید و فروش سهام شرکت های بورسی به غیر از صندوق های سرمایه گذاری ETF و شرکت های سرمایه گذاری که نیازمند تخصص بالایی برای کسب سود خوب و دوری از زیانه ( برای من کار اصلی و تمام وقت محسوب میشه )
به شما قول میدم با دید بلند مدت ( مثلا 10 سال ) میانگین بازدهی از سهامتون حداقل سالی 36% میشه و واقعا عالیه ! میانگین تورم توی ایران سالی 30% بوده و 6% بیشتر کسب میکنید . این حداقله و اونم به شرط اینکه یا از طریق مورد 1 اقدام بکنید یا از طریق مورد 3 اونم با یکم تخصص یا از طریق مورد 4 با تخصص بالا
اگه بدون تخصص وارد مورد 3 یا 4 بشید ، بهتون قول میدم ضرر میکنید !
پس الکی دارایی خودتون رو به خطر نندازید

ایشاالله یه روزی بیاد ، فرهنگ و هوش مالی مردم اینقدری زیاد بشه که حتی به یه شخص بی سواد یا شخصی که کارهای خیلی معمولی انجام میده مثل دست فروشی یا راننده تاکسی و ... وقتی بگی پولتو کجا گذاشتی ، بگه اوراق صندوق سرمایه گذاری خریدم !

اونجاست که مردم دنبال 1 قرون 2 قرون از سمت دولت نیستن و میتونن آینده خودشون رو بسازن

سالی 6% بیشتر از تورم آرزوی خیلی از کاسب هایی هستش که از صبح تا شب کار میکنن !

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
درضمن یه چیزی هم بگم
شما وقتی پولتو وارد بازار سهام بکنی جدای از سودی که میبری ، کارای زیر رو انجام دادی بدون اینکه خودت بدونی ! :
  1. رونق کسب و کارها و اشتغال زایی که در نهایت اثر مثبتش به خودتون و ادامه نسل شما میرسه . نسل بعد از شما دغدغه شغل نداره
  2. کاهش تورم . هم خودتون حسش میکنید و هم نسل های بعدی .
  3. کاهش کسب و کارهای بی ارزش و تمرکز سرمایه روی کسب و کار های بزرگ . هرکی از راه برسه بوتیک ، سوپر مارکت ، شرکت و مغازه و ... میزنه ! اینا کسب و کارهای بیهودست . اگه دوتا جوون از صب تا شب میخوان همچین کارایی بکنن تا سالی 40% سود بگیرن ، سرمایه رو توی بورس میارن و اون سود رو با شراکت توی اون شرکت انجام میدن و همون زمان رو صرف افزایش دانش خودشون میکنن ! یه سری از این کارا هم به ضرر مردمه ! مثلا یکی دلالی ماشین رو که کالای مصرفیه میکنه . هرچی گرفت 3% روش میکشه میفروشه و به ضرر مصرف کنندست اما استدلال دلال اینه کار نیست ! اینا هم توی همون بورس جا میگیرن
  4. افزایش نظارت های سازمان بورس روی شرکت ها ، شفافیت بیشتر ( به خاطر بالا رفتن درآمد های سازمان و بهبود زیر ساخت ها ) که نتیجه نهایی اینه بازار بهتری داریم
در آینده هم شرکت های بیشتری مجبور میشن بیان توی بورس برای تامین سرمایه ، دریافت وام راحت تر ، بخشودگی های مالیاتی ( قیمت تمام شده و در نتیجه رقابت پذیری بهتر )
دوباره برای شما بهتره ! چون میتونی شرکت های بهتری رو بخری . شما اگه شرکت های الان رو با 20 سال قبل مقایسه بکنی متوجه تفاوت ارزش شرکت های میشی . عمق بازار بیشتر شده ، زیر ساخت ها بهتر شده و ... ( بی انصاف نباشیم خداییش :D )

خلاصه که هرکی از خودش شروع بکنه ، هوش مالی خودش رو زیاد بکنه ، نتیجه به خودش برمیگرده .

اینم دوباره تاکید بکنم که بورس تخصص میخواد مگه اینکه فقط و فقط صندوق و عرضه اولیه بخری !
البته همون عرضه اولیه هم توی بازارهای رکودی الزاما سود آور نیست و اینکه علت اصلی سود آوری عرضه اولیه هم اینه که همه دید مثبت بهش دارن که گاهی اوقات منطقی نیست ولی فعلا که سود آوره و خیلیا میتونن از همین عرضه اولیه ها با سرمایه 2 الی 3 تومنی در سال ، 2 الی 3 تومن هم سود بکنن که خودش میشه مالی 250 تومن و توی یه خانواده 4 نفره معادل ماهی 1 میلیون میشه . کسی که کارمند و حقوق بگیره مثلا ماهی 4 تومن بگیره ، این 1 تومن هم جمع بزنه ، میانگین ماهی 5 تومن داره ( کمک خرجه )

برای تبدیل شدن به کشور پیشرفته باید مردم ذهن خودشون رو اصلاح بکنن نه اینکه دل به برداشتن تحریم یا اصلاحات خوش بکنن ! چون واقعا 20% مشکلات کشور فقط به خاطر تحریمه ولی مسئولا اون 80% دیگه رو هم گردن تحریما میندازن:confused:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
لیست رو کامل اینجا بزارید ، نظر شخصی خودم رو در موردشون با دید بلند مدت میدم ;)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حله
الان یه بررسی کلی میکنم تا یکی دو ساعت دیگه میگم
فقط :
1 - نظر شخصیمه
2 - دیدم بلند مدت و بالای 5 ساله
3 - با قیمت تابلو کاری ندارم و شرکت رو از نظر عملیات بررسی میکنم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بدون تعصب ، منطقی ، با دید بالای 5 سال ( نوسانات کوتاه مدت و میان مدت برام مهم نیست ) و بر اساس نظر شخصی خودم ( تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید ) :

حذفیات :
1- وپست
2- وبصادر
3- وتجارت
4- فولاد
5- خودرو
6- حپترو
7- بنیرو
8- ساراب
9- خساپا
10- لکما

با عایدی حاصل از فروش دوتا کار میتونید بکنید :
1 - خارج کنید ! بدترین کار از نظر من :D
2 - از اون سهامایی که حذف نکردم بگیرید
3 - نگهدارید واسه عرضه اولیه
4 - صندوق ETF بگیرید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بدون تعصب ، منطقی ، با دید بالای 5 سال ( نوسانات کوتاه مدت و میان مدت برام مهم نیست ) و بر اساس نظر شخصی خودم ( تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید ) :

حذفیات :
1- وپست
2- وبصادر
3- وتجارت
4- فولاد
5- خودرو
6- حپترو
7- بنیرو
8- ساراب
9- خساپا
10- لکما

با عایدی حاصل از فروش دوتا کار میتونید بکنید :
1 - خارج کنید ! بدترین کار از نظر من :D
2 - از اون سهامایی که حذف نکردم بگیرید
3 - نگهدارید واسه عرضه اولیه
4 - صندوق ETF بگیرید
با عایدی هم گزینه 2 و3 مد نظرم هستش

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
حذفیات :
1- وپست
2- وبصادر
3- وتجارت
4- فولاد
5- خودرو
6- حپترو
7- بنیرو
8- ساراب
9- خساپا
10- لکما
یعنی میگی اینا رو بفروشیم؟؟ :oops: وبصادر و وتجارت ارزونترین سهم های بازار هستن که حقوقیا دارن جاروش میکنن بعدا گرونتر بفروشن به ملت همیشه در صحنه

بعدش یه سوال مگه صندوق etf خودش یه صندوق از سهام مشترک از همین وبصادر و وتجارت و فولاد و خودرو و خساپا نیست ؟؟ خب چرا اینا رو حذف کنن برن صندوق بخرن؟؟:oops:

نظر شخصی من اینه که این سهم های شخمی 1 دونه 2 دونه ای مث حپترو . شاوان . شراز و ... رو بفروشن بجاش یه سهم مرغوب بخرن من خودم این کار رو میکنم در کل نظری ندارم هر کسی بهتر میدونه با سهامش چیکار کنه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی میگی اینا رو بفروشیم؟؟ :oops: وبصادر و وتجارت ارزونترین سهم های بازار هستن که حقوقیا دارن جاروش میکنن بعدا گرونتر بفروشن به ملت همیشه در صحنه

بعدش یه سوال مگه صندوق etf خودش یه صندوق از سهام مشترک از همین وبصادر و وتجارت و فولاد و خودرو و خساپا نیست ؟؟ خب چرا اینا رو حذف کنن برن صندوق بخرن؟؟:oops:

نظر شخصی من اینه که این سهم های شخمی 1 دونه 2 دونه ای مث حپترو . شاوان . شراز و ... رو بفروشن بجاش یه سهم مرغوب بخرن من خودم این کار رو میکنم در کل نظری ندارم هر کسی بهتر میدونه با سهامش چیکار کنه
بانکی بلند مدت ارزشی نداره و برای نوسان گیری فقط خوبه
نه اینکه توی بلند مدت اصلا رشد نکنه ولی در مقابل سهمای ارزشمند رشد خیلی کمتری داره . نوسانگیری هم کار تازه کارا نیست . حتی منی که از 92 تو بورس بودم هم به اون شکل نوسان گیری نمیکنم .
واسه کسی که بخواد بگیره و کنار بندازه ، بانکی رو توصیه نمیکنم
در مورد بقیه مواردی هم که حذف کردم و بانکی نیستن ، ارزش بنیادی ندارن

صندوق ها دو مدل قابل معامله در بورس و غیر قابل معامله در بورس هستن . به همه صندوق های قابل معامله در بورس ، صندوق های ETF میگن
صندوق های ETF زیادی داریم که دسته بندی های سهامی ، مختلط ، درآمد ثابت و ... دارن
یه صندوق با بخش سهامیش ، اقدام به خرید ، نگهداری و فروش میکنه . بر اساس تحلیل هایی که میکنن خرید یا فروش میکنن و دیدشون ( دید داخلی صندوق ) کوتاه مدت و میان مدته و فرضا یه سهم رو نمیخره که تا 10 سال دیگه هیچی از اون نخره و نفروشه

اینارو کسی حذف بکنه ، میتونه با خیال راحت ولشون بکنه به امون خدا ، هر 3 ماه یبار یه سر بزنه ببینه اوضاع از چه قراره و دوباره بره ! اگه پولی هم داشت همینارو زیاد بکنه

من خودم ( نظر شخصی ) خودرویی و بانکی نمیخرم حتی اگه طلا باشه . چون طلا توی بازار واقعا زیاده :cool:

البته هرکسی از سهمای خودش دفاع میکنه . یکی ممکنه با تحلیلهای خودش یا شنیده ها فرضا بانکی خریده باشه . درآینده مثلا 5 سال دیگه اگه ضرر بکنه که چیزی نمیگه ، اگه سود بکنه اعلامش میکنه . اگه هم نخریده باشه ( مثل من ) بدگوییشو میکنه :p

ولی در کل مهمترین قانون بورس اینه که بایدبه تحلیلت پایبند باشی . یعنی شما اگه به هر دلیلی سهمی رو خریدی و من اینجا 10 ساعت بدشو گفتم ، سهمتو رد نکن ! نگهدار اگه حد ضررتو شکوند رد بکن

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
صبح فروش زدم هیچ عکس العملی نشون نداد.
تو سایت سهام عدالت "درخواستی جهت فروش ثبت نشده است "
تو سایت کارگزاری "برای کد ملی مورد نظر قبلا کارگزار ناظر تعیین شده است

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
آخرین اخبار و اطلاعیه های رسمی سهام عدالت

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
مفت‌خری سهام عدالت مردم/ بانک‌ها می‌گویند فقط 450 هزار تومان می‌دهیم

در حالی که اکثر کارشناسان و مسئولان بورس تاکید دارند سهام عدالت ارزنده است و نباید در فروش آن عجله کرد، برخی مردم که برای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود مراجعه کرده‌اند، بانک‌ها گفته‌اند ارزش فروش سهام عدالت آنها فقط ۴۵۰ هزار تومان است.

http://bankemardom.ir/1399/03/12/152900/

بالا