• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا رفتن 30 درصد سهامشونو بفروشن؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052

امکان فروش سهام عدالت با تلفن همراه فراهم شد

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تا کنون طی دو نوبت، اطلاعات هویتی و پرتفوی سهام عدالت (تعداد سهام هر فرد سهام دار در شرکت های بورسی سهام عدالت) از سوی سازمان خصوصی سازی برای شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) ارسال شده است.

اطلاعاتی که توسط شرکت سمات دریافت شده مربوط به افرادی است که از تاریخ 10 اردیبهشت تا 7 خرداد ماه به سامانه الکترونیکی سهام عدالت (سازمان خصوصی سازی) مراجعه نموده و روش آزاد سازی بصورت مستقیم را انتخاب کرده اند.

قرار است اطلاعات تکمیلی و نهایی کلیه سهام دارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند، پس از پایان مهلت انتخاب روش آزاد سازی (15 خرداد) بطور کامل در اختیار شرکت سمات قرار گیرد.

کانال رسمی سهام عدالت در تلگرام

@sahamedalatse2

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بدون تعصب ، منطقی ، با دید بالای 5 سال ( نوسانات کوتاه مدت و میان مدت برام مهم نیست ) و بر اساس نظر شخصی خودم ( تصمیم گیرنده نهایی خودتون هستید ) :

حذفیات :
1- وپست
2- وبصادر
3- وتجارت
4- فولاد
5- خودرو
6- حپترو
7- بنیرو
8- ساراب
9- خساپا
10- لکما

با عایدی حاصل از فروش دوتا کار میتونید بکنید :
1 - خارج کنید ! بدترین کار از نظر من :D
2 - از اون سهامایی که حذف نکردم بگیرید
3 - نگهدارید واسه عرضه اولیه
4 - صندوق ETF بگیرید

تو سایت اینو زده :

در صورت عدم ثبت روش سهام داری مستقیم، سهام متعلق به سهام‌داران به روش غیرمستقیم و توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدیریت خواهد شد

سوال : این شرکتای سرمایه گذاری استانی واسه کسی که سواد بورس رو نداره بهتر نیست ؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو سایت اینو زده :

در صورت عدم ثبت روش سهام داری مستقیم، سهام متعلق به سهام‌داران به روش غیرمستقیم و توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مدیریت خواهد شد

سوال : این شرکتای سرمایه گذاری استانی واسه کسی که سواد بورس رو نداره بهتر نیست ؟

اگه غیر مستقیم رو بزنید ، در حقیقت مالکیت سهم هاتون و اختیار رو به جاهایی دادید که هیچ نظارت دقیق و درستی روی اونا نیست
نظر من اینه : شما روش مستقیم رو بزن و بعدا چون سواد بورسی رو ندارید ، صندوق های ETF و سهام شرکت های سرمایه گذاری رو بگیرید
این دوتا مورد هم برای کسایی هستش که وقت یا دانش معاملاتی ندارن و به تنها موردی که باید توجه بکنن همین NAV صندوق و شرکت های سرمایه گذاری هستش :
NAV یعنی ارزش هر سهم از شرکت یا صندوق

این مقدار رو توی سایت TSETMC برای صندوق های سرمایه گذاری میزنن و شما روی اون قیمت یا کمتر از اون خرید بکنی سرمایه گذاری خوبی رو انجام دادی
این مقدار برای شرکت های سرمایه گذاری باید محاسبه بشه که یکم تخصص نیاز داره ولی اونقدری پیچیده نیست که متوجه نشید . شاید با 50 ساعت مطالعه دقیق بتونید زیر و بم محاسبه NAV رو بفهمید .
اینم بگم من خودم از صندوق ها و شرکتهای سرمایه گذاری سودهای خیلی خوبی رو بردم . از صندوق ها که گاهی اوقات سودهای بی دردسری درمیاد که شاید باورتون نشه . امنیت نوسان گیری روی شرکت های سرمایه گذاری نسبت به نوسان گیری روی شرکت های عادی خیلی خیلی بیشتره

در حقیقت شرکت های سرمایه گذاری و صندوق ها هم به شکل غیر مستقیم عمل میکنن ولی با این تفاوت که شما مالک داراییتون هستید

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه غیر مستقیم رو بزنید ، در حقیقت مالکیت سهم هاتون و اختیار رو به جاهایی دادید که هیچ نظارت دقیق و درستی روی اونا نیست
نظر من اینه : شما روش مستقیم رو بزن و بعدا چون سواد بورسی رو ندارید ، صندوق های ETF و سهام شرکت های سرمایه گذاری رو بگیرید
این دوتا مورد هم برای کسایی هستش که وقت یا دانش معاملاتی ندارن و به تنها موردی که باید توجه بکنن همین NAV صندوق و شرکت های سرمایه گذاری هستش :
NAV یعنی ارزش هر سهم از شرکت یا صندوق

این مقدار رو توی سایت TSETMC برای صندوق های سرمایه گذاری میزنن و شما روی اون قیمت یا کمتر از اون خرید بکنی سرمایه گذاری خوبی رو انجام دادی
این مقدار برای شرکت های سرمایه گذاری باید محاسبه بشه که یکم تخصص نیاز داره ولی اونقدری پیچیده نیست که متوجه نشید . شاید با 50 ساعت مطالعه دقیق بتونید زیر و بم محاسبه NAV رو بفهمید .
اینم بگم من خودم از صندوق ها و شرکتهای سرمایه گذاری سودهای خیلی خوبی رو بردم . از صندوق ها که گاهی اوقات سودهای بی دردسری درمیاد که شاید باورتون نشه . امنیت نوسان گیری روی شرکت های سرمایه گذاری نسبت به نوسان گیری روی شرکت های عادی خیلی خیلی بیشتره

در حقیقت شرکت های سرمایه گذاری و صندوق ها هم به شکل غیر مستقیم عمل میکنن ولی با این تفاوت که شما مالک داراییتون هستید

ممنون که با حوصله جواب میدید ، امروز اعلام کردن واسه هر کی سهام عدالت داره کد بورسی صادر کردن !

یعنی نیازی به ثبت نام سجام و اهراز هویت و ‌.. نیست ؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممنون که با حوصله جواب میدید ، امروز اعلام کردن واسه هر کی سهام عدالت داره کد بورسی صادر کردن !

یعنی نیازی به ثبت نام سجام و اهراز هویت و ‌.. نیست ؟
خواهش میکنم
تا اونجایی که میدونم ثبت نام و احراز هویت توی سجام ضروریه و فکر کنم منظور از این خبر ، اینه که برای کسایی که سجام ثبت نام کردن و سهام عدالت داشتن ، کد بورسی صادر شده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
خواهش میکنم
تا اونجایی که میدونم ثبت نام و احراز هویت توی سجام ضروریه و فکر کنم منظور از این خبر ، اینه که برای کسایی که سجام ثبت نام کردن و سهام عدالت داشتن ، کد بورسی صادر شده

در حال حاظر شخصی که میخوام واسش آزاد سازی بزنم نه کد بورسی داره نه سجام ثبت نام کرده ، با آزاد سازی سهامش از بین ک نمیره درسته ؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
شرایط پذیرش سهام عدالت برای وثیقه تسهیلات کارت اعتباری

بانک مرکزی در بخشنامه ای اعلام کرد که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند با شرایط زیر نسبت به پذیرش سهام عدالت برای وثیقه صدور کارت اعتباری مرابحه براساس بخشنامه های قبلی اقدام کنند:
۱- درصدی از ارزش آن بخش از سبد سهام دارندگان سهام عدالت که آزاد شده است، در چارچوب ضوابط به عنوان وثیقه صدور کارت اعتباری قابل پذیرش است.
۲- سهام تمامی شرکت‌های موجود در سبد سهام دارندگان سهام عدالت که آزاد شده است باید به عنوان وثیقه صدور کارت اعتباری پذیرفته شود.
۳- صدور کارت اعتباری به پشتوانه وثیقه سهام عدالت، صرفآً برای متقاضی که سهام عدالت متعلق به وی توثیق شده است، امکان‌پذیر است.

http://bankemardom.ir/1399/03/13/153028/

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
در حال حاظر شخصی که میخوام واسش آزاد سازی بزنم نه کد بورسی داره نه سجام ثبت نام کرده ، با آزاد سازی سهامش از بین ک نمیره درسته ؟
مشکلی پیش نمیاد ولی توی اولین فرصت سجام رو ثبت نام بکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
بالاخره تو sahmedalat سفارش فروش ثبت شد
28 نماد فروش زدم. وقتی پولو واریز کنن میرم به دلخواه خودم سهام می گیرم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
مشرق نیوز نوشته فقط450هزار تومن پول میریزن

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
کل سهام 8.743 میلیون تومن بود. فکر کنم اون نمادها 28 درصدی شدن

منظورم اینه که شما حدودا 2 میل و 400 برداشت زدی؟ پس جریان اینایی که میرن بانک و 450 میگیرن چیه؟ :دی

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سلام من الان سجام ثبت نام کنم میتونم وارد پنل کاربری شم تو سایت سهام؟کد بورسی از کحا بگیریم برای سهام عداات

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
منظورم اینه که شما حدودا 2 میل و 400 برداشت زدی؟ پس جریان اینایی که میرن بانک و 450 میگیرن چیه؟ :دی
بله 2 میلیون و چندی بود
سایت بانک ملت جک کردم نوشته بود ارزش سهام عدالت 492 هزار تومنه. ارزش فروش رو نزده بود.

Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
مفت‌خری سهام عدالت مردم/ بانک‌ها می‌گویند فقط 450 هزار تومان می‌دهیم

در حالی که اکثر کارشناسان و مسئولان بورس تاکید دارند سهام عدالت ارزنده است و نباید در فروش آن عجله کرد، برخی مردم که برای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود مراجعه کرده‌اند، بانک‌ها گفته‌اند ارزش فروش سهام عدالت آنها فقط ۴۵۰ هزار تومان است.

http://bankemardom.ir/1399/03/12/152900/
تا می تونستم سهام گنده هشون بانک ملت رو خریدم ... سهاما رو داره چجور مفت از چنگ سهام عدالتی ها در میاره ... .. ;)

اینایی که حق تقدم دارن بیان این تاپیک ... داستانیه برای خودش

Last edited:

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تا می تونستم سهام گنده هشون بانک ملت رو خریدم ... سهاما رو داره چجور مفت از چنگ سهام عدالتی ها در میاره ... .. ;)
مال بی صاحبه من که دست نمیزنم بهش ۱۰ سال بمونه خخخخ

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
مال بی صاحبه من که دست نمیزنم بهش ۱۰ سال بمونه خخخخ
نفروشید .... حتی یک سهم رو ... نمودار شاخص بورس الگوی فلگ شده و خیلی میره بالا ! .... الان داستان میشه این بانک ها و کارگزاری ها با مال بزخری اصلا ! گندش در نیاد خوبه !

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نفروشید .... حتی یک سهم رو ... نمودار شاخص بورس الگوی فلگ شده و خیلی میره بالا ! .... الان داستان میشه این بانک ها و کارگزاری ها با مال بزخری اصلا ! گندش در نیاد خوبه !
به نظرم اگر احتیاج به پولش نباشه باید 30 درصد از نمادهایی که مقدارشون کم هستش بدید و به سهم های دیگه اضافه کنید

بالا