• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا رفتن 30 درصد سهامشونو بفروشن؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
بالاخره تو sahmedalat سفارش فروش ثبت شد
28 نماد فروش زدم. وقتی پولو واریز کنن میرم به دلخواه خودم سهام می گیرم
28 تاش شدش 30 درصد از کل یعنی 70 درصدش برای 8 تا باقی مونده هستش. میشه بگی اسم 8 تارو

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
28 تاش شدش 30 درصد از کل یعنی 70 درصدش برای 8 تا باقی مونده هستش. میشه بگی اسم 8 تارو
اون زیر 200 تومنی ها فروش زدم. 100 درصد هم سود بدن میشه 100 هزار تومن سود، ارزش نداره. ملت 10 درصد بده سودش از این 100 درصدی بیشتر میشه
شاید بعضیا بگن چند تا سهم صد دویست هزار تومنی با هم، سودش از ملت بیشتر بشه و ملت رو بفروشن

اینا رو گذاشتم بمونه.
فارس - فولاد - فملی - شتران - وبملت - مارون - اخابر - شپنا

اگه واریز کردن میرم 2-3 تا از نمادهایی که ارزش داشتن و فروش زدم رو می خرم

Last edited:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نظرم اگر احتیاج به پولش نباشه باید 30 درصد از نمادهایی که مقدارشون کم هستش بدید و به سهم های دیگه اضافه کنید
به نظر من دارن زیر قیمت bulk می خرن ! خود دانید ....
بزخری راه افتاده که نگو ...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به نظر من دارن زیر قیمت bulk می خرن ! خود دانید ....
بزخری راه افتاده که نگو ...
به قیمت پایانی روز هست. چیو بزخری می کنن؟
شاید بعدا قیمتا بیشتر بشه. خب ما هم تبدیل به سهم می کنیم

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به قیمت پایانی روز هست. چیو بزخری می کنن؟
شاید بعدا قیمتا بیشتر بشه. خب ما هم تبدیل به سهم می کنیم
اگر هم به قیمت نهایی روز close براتون bulk بفروشه :
بعد 3 روز پول میاد به حسابتون درسته ؟
من 3 روز 15 درصد از سهام هام می گیرم ...
کارمزد خرید و فروش 2 بار سهم رو هم اضافه کنید ...
بعد دارید توی صف خرید """ الان بازار """ خرید می کنید ممکنه چند روز توی صف باشید
بعدش اصلاح اخیر بورس هم مال این بود که این سهام ها رو مفت بخرن . الان نمودار خیلی هاشون کف هست یا روی حمایت یا توی flag هست .... ( نه همشون )
بعد ما هیچ خیری از بانک و کارمند بانک ندیدیم ... این 450 تومن خیلی تابلو ئه بزخریش ....
اون کارگزاری ها مثل فاربی و مفید و آگاه با سیستم خاموششون بدتر ! سابقون خرابه ! نمی دونم چطور اعتماد می کنید ؟

Last edited:

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
بالاخره تو sahmedalat سفارش فروش ثبت شد
28 نماد فروش زدم. وقتی پولو واریز کنن میرم به دلخواه خودم سهام می گیرم
چطور زدی سایت واسه من همش خطای عدم برقرارری ارتباط میده :(

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چطور زدی سایت واسه من همش خطای عدم برقرارری ارتباط میده :(
اگه توی sahmedalat پرتفوی سهام عدالت رو چک نکردی یه کارگزاری دیگه امتحان کن. اگه چک کردی فقط همین جا میشه سفارش زد
من دیشب سفارش زدم. چند دقیقه پیش هم حکشتی رو

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
اگه توی sahmedalat پرتفوی سهام عدالت رو چک نکردی یه کارگزاری دیگه امتحان کن. اگه چک کردی فقط همین جا میشه سفارش زد
من دیشب سفارش زدم. چند دقیقه پیش هم حکشتی رو
اصن این سامانه سهام عدالته همش ارور network error میده از طریق کارگزاری آگاه چنتا سهم رو فروش زدم ولی تغییری نکرده پولی هم نیومده
اگاه نوشته :
مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.

الان پول اومده به حسابت ؟ مال یه عده که از طریق بانک فروش زدن دیروز 2 میلیون و 100 تومن اومده حسابشون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگر هم به قیمت نهایی روز close براتون bulk بفروشه :
بعد 3 روز پول میاد به حسابتون درسته ؟
من 3 روز 15 درصد از سهام هام می گیرم ...
کارمزد خرید و فروش 2 بار سهم رو هم اضافه کنید ...
بعد دارید توی صف خرید """ الان بازار """ خرید می کنید ممکنه چند روز توی صف باشید
بعدش اصلاح اخیر بورس هم مال این بود که این سهام ها رو مفت بخرن . الان نمودار خیلی هاشون کف هست یا روی حمایت یا توی flag هست .... ( نه همشون )
بعد ما هیچ خیری از بانک و کارمند بانک ندیدیم ... این 450 تومن خیلی تابلو ئه بزخریش ....
اون کارگزاری ها مثل فاربی و مفید و آگاه با سیستم خاموششون بدتر ! سابقون خرابه ! نمی دونم چطور اعتماد می کنید ؟
اولاً سهم های سهام عدالت تو 3 روز 15 درصد میدن؟ فرضا اینطور باشه. کی گفت 3 روز معطل بمونیم تا اونا پولو واریز کن بعد ما بریم باهاش سهام بخریم؟ ما همون لحظه که سهام فروش میرن می تونیم اندازه پول فروش سهام، از جای دیگه تهیه کنیم به حساب کارگزاری واریز کنیم و همون روز سهام بخریم. وقتی مبلغ فروش سهام عدالت واریز شد واریز شد میاد جای اون پوله.

دوماً فرضا همه 35 سهم سهام عدالت صف خرید شدن. بین این چند صد نماد تو بورس چند سهم با ارزش پیدا نمیشه که فرصت خرید بدن؟

فقط کارمزد فروش سهام عدالت و کارمزد خرید و فروش سهم جدید رو میدیم. کلا 4 درصد نمیشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اصن این سامانه سهام عدالته همش ارور network error میده از طریق کارگزاری آگاه چنتا سهم رو فروش زدم ولی تغییری نکرده پولی هم نیومده
اگاه نوشته :
مشتری گرامی؛ با توجه به دستورالعمل فعلی، زمان فروش قطعی و واریز وجه مشخص نگردیده لذا در حال حاضر صرفا امکان ثبت درخواست فراهم گردیده است.

الان پول اومده به حسابت ؟ مال یه عده که از طریق بانک فروش زدن دیروز 2 میلیون و 100 تومن اومده حسابشون
حتما sahamedalat.ir میری اون برای فروش نیست
اینجاها میشه فروخت

من https://sahmedalat.com سفارش فروش زدم. (فکر کردم سایت رسمیه وگرنه واردش نمی شدم)
گفتم دیشب سفارش فروش زدم همون لحظه که فروش نمیره.. معاملات انگار ساعت 12.45 شروع میشه. وضعیت رو زده در صف ارسال به سپرده گذاری ...

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این که میگن سایت فیک هست اطلاعاتو میدزده :oops:
وقتی توی اون لیست (پست بالایی) هست یعنی فیک نیست

منم شاکی بودم به خاطر اینکه تا دیروز هر چی سفارش فروش می زدم هیچ عکس العملی نشون نمی داد انگار از دیروز امکان ثبت سفارش هست. اسم سایتش رو هم گذاشته بود سهم عدالت . من فکر کردم با اون سهام عدالت آی آر ارتباط داره

چند ده کارگزاری دیگه توی اون لیست هست.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان این سامانه از کار افتاده
sahamedalat.ir

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
زمانی که کارگر بودی بهت سهام عدالت دادن؟ به همه سهام عدالت ندادن - به خانواده بازنشسته ها - کارگر و کمیته امداد و ... دادن
اهوم. این حاصل یک عمر کارمه. میخوام بفروشم بزنم به زخم زندگیمbav3_154fs759111.gif

پ.ن: خانمم داره. پدرش بازنشسته دولته. به خانواده اش تعلق گرفته. من میخوام بفروشمoaxo_156fs428254[1].gif

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
زمانی که کارگر بودی بهت سهام عدالت دادن؟ به همه سهام عدالت ندادن - به خانواده بازنشسته ها - کارگر و کمیته امداد و ... دادن
ازش بعيد نيست با پارتى بازى تحت پوشش كميته امداد قرار گرفته باشه
boghZ.gif

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اهوم. این حاصل یک عمر کارمه. میخوام بفروشم بزنم به زخم زندگیممشاهده پیوست 1182609

پ.ن: خانمم داره. پدرش بازنشسته دولته. به خانواده اش تعلق گرفته. من میخوام بفروشممشاهده پیوست 1182610
فعلا نفروش. قبل تعطیلات ارزش سهام 492 تومن 8 میلیون و 700 بود امروز 9 میلیون 400 شده
هه
ازش بعيد نيست با پارتى بازى تحت پوشش كميته امداد قرار گرفته باشه
boghZ.gif
از این چش سفید همه چی بر میاد

بالا