• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیبورد فول مکانیکال gigaware k26 تومان900

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
توضیحات رو حتما بخوانید. یکی از بهترین کیبورد های گیم با دکمه های مکانیکال و طول عمر 50میلیون ضربه دارای نور rgbو درای آنتی گوست و فشار چند کلید هم زمان چون پول نیازم میفروشم دارای حافظه داخلی دارای 12 مدل افکت نور بالاش از جنس آلومینیوم و پایینش از جنس پلاستیک هستش چون مدل گیگاوار تو گزینه ها نبود مدل گیگابایت رو زدم مدل دقیقش تو اینترنت مدل keyboard gigaware k26 سرچ کنید تو یوتیوب و ... پر از فیلم و عکس هستش با این قیمت عمرا همچین کیبردی پیدا کنید من خودم دو هفته پیش یک ملیون و سیصد و پنجاه خریدم کارم نکرده کلا تو کارتنش خوابیده بود همچنین دارای استراحت گاه مچ دست هستش که به همراه کیبرد فرستاده میشه و خودم برچسب فارسی شفاف چسبوندم رو دکمه ها اگه نخواستین برمیدارم فقط یکی از خار های پایه کیبرد شکسته یعنی موقع خرید من تو راه توسط تیپاکس اینطوری شده که با یه قطره چسب درست میشه اونم میفرستم که اصلا در عملکرد اختلالی ایجاد نمیکنه و درواقع اصلا مهم نیست خودم پارسال برای برادرم یکی خریده بودم البته اون موقع ارزون بود اگه پول لازم نبودم عمرا نمیفروختم خلاصه هر کی بخره برده یا علی.

قیمت 900 هزار تومان37cfff1eff6d4fca4577296ce26df82e.jpg۲۰۲۰۱۰۳۰_۱۴۴۸۰۲.jpg

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت 850 تومن 50 تومن کم کردم همین کالارو تو ایسام هم 850 تومن گذاشتم

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
قیمت نوش دوستان 950 تا 1ت میفروشن داداش
بنده 700 خریدارم

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت نوش دوستان 950 تا 1ت میفروشن داداش
بنده 700 خریدارم
شما برو 950 تومن بخر عزیز 1200 کمتر نمیدن نوش رو اونم اگه پیدا کنی منم آخرش 800 میدم به هر حال هر طور راحتی

ho3in_

Registered User
لایک‌ها
1,002
شما برو 950 تومن بخر عزیز 1200 کمتر نمیدن نوش رو اونم اگه پیدا کنی منم آخرش 800 میدم به هر حال هر طور راحتی
دفه بعدی خواستی تهیه کنی از اینجا بگیر شاید کمترم 800 850ت بده

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دفه بعدی خواستی تهیه کنی از اینجا بگیر شاید کمترم 800 850ت بده
خودم پارسال ازش همین کیبرد رو واسه برادرم 500 خریدم دوما این آدمو بهتر از شما میشناسم واسه دو تومن ده تا تیر میندازه ساعتی قیمتارو میبره بالا من که گفتم شما برو 400 ازش بخر به سلامت

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آخرش 800 با ارسال رایگان در خدمتم مفت دارم میدم هر کسی پیشنهادی داره بگه

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برید دو میلیون بدید کیبورد

ختم تاپیک

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
فعلا موجوده تو ایسام هم 800 هزار تومان گذاشتم برا فروش

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
خودم پارسال ازش همین کیبرد رو واسه برادرم 500 خریدم دوما این آدمو بهتر از شما میشناسم واسه دو تومن ده تا تیر میندازه ساعتی قیمتارو میبره بالا من که گفتم شما برو 400 ازش بخر به سلامت
دوست گرامی اولا غیبت نکنید پشت من
دوما 800برای دست دوم این محصول خیلی مناسبه
فعلا تموم کردم ولی بار جدید بیاد بالای 1200هست

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست گرامی اولا غیبت نکنید پشت من
دوما 800برای دست دوم این محصول خیلی مناسبه
فعلا تموم کردم ولی بار جدید بیاد بالای 1200هست
میگن کوه به کوه نمیرسه ولی ادم به ادم میرسه یادته پارسال از همین کیبرد پارسال برام فرستادی که شکسته بود تو ایسام گردن نگرفتی شب ساعت 10 یه قیمت گفتی ساعت 12 یه قیمت دیگه آخرشم کیبرد شکسته فرستادی البته من اون کیبرد رو همون موقع نصف قیمت فروختم رو سیاهیش واسه شما موند اخوی این غیبت نیست عین واقعیته همین الانشم تو ایسام مدارکش هست خدا به هممون رحم کنه یا علی.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
میگن کوه به کوه نمیرسه ولی ادم به ادم میرسه یادته پارسال از همین کیبرد پارسال برام فرستادی که شکسته بود تو ایسام گردن نگرفتی شب ساعت 10 یه قیمت گفتی ساعت 12 یه قیمت دیگه آخرشم کیبرد شکسته فرستادی البته من اون کیبرد رو همون موقع نصف قیمت فروختم رو سیاهیش واسه شما موند اخوی این غیبت نیست عین واقعیته همین الانشم تو ایسام مدارکش هست خدا به هممون رحم کنه یا علی.
دوست گرامی
خوب شد گفتید ایسام که برای کسی شبهه ایجاد نشه
و متوجه بشن که ایسام رای داده

من تو تلگرام گفتم پس بفرستید با اینکه میدونستم خود شما کیبرد رو شکوندید بعد شما رفتید نوشتید من میخواستم سر شما کلاه بذارم با اینکه گفته بودم پس بفرستید
و بخاطر عصبانیت ازینکه تهمت زدید به من از حق خودم تو حل اختلاف ایسام دفاع کردم و ایسام رای رو به من داد. غیر از این بود؟

یک سال پیش بود و من هیچی یادم نمیاد که توضیح بدم قضیه چی بود و چه مدارکی رو دادم به ایسام که به من رای داد ولی ایسام حتی اگر خودتون بشکونید کیبرد رو تو فرصت 48ساعته باز رای به برگشت میده.اونقد اون مسئله واضح بوده که ایسام به من رای داده

behzadking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست گرامی
خوب شد گفتید ایسام که برای کسی شبهه ایجاد نشه
و متوجه بشن که ایسام رای داده

من تو تلگرام گفتم پس بفرستید با اینکه میدونستم خود شما کیبرد رو شکوندید بعد شما رفتید نوشتید من میخواستم سر شما کلاه بذارم با اینکه گفته بودم پس بفرستید
و بخاطر عصبانیت ازینکه تهمت زدید به من از حق خودم تو حل اختلاف ایسام دفاع کردم و ایسام رای رو به من داد. غیر از این بود؟

یک سال پیش بود و من هیچی یادم نمیاد که توضیح بدم قضیه چی بود و چه مدارکی رو دادم به ایسام که به من رای داد ولی ایسام حتی اگر خودتون بشکونید کیبرد رو تو فرصت 48ساعته باز رای به برگشت میده.اونقد اون مسئله واضح بوده که ایسام به من رای داده
من یه قاضی میشناسم اونم خداست بقیه حرفه بیخیال به سلامت.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
من یه قاضی میشناسم اونم خداست بقیه حرفه بیخیال به سلامت.
موافقم

علارغم رفتار نا مناسب شما من گفتم پس بفرستید و بعد رفتاری کردید که نباید میکردید و من از حق خودم دفاع کردم که به حق هم بود

بالا