• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیف رسمی برای دانشگاه و ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من 3تا کیف دارم که رمز 3تاش یادم رفته ولی در 3 تاشو با بدبختی باز کردم. کلا رمز یکیش خراب شد. جنساشونم خوبه.یکیشون فکر کنم چرم باشه. قیمت پایه برا چرمه 15 تومن و برا 2تای دیگه 10 تومن هست. فقط یه قفل باید بخرید براش. زیاد هم استفاده نشده. چرمیه تقریبا نو هست.
تحویل هم مثل همیشه شمال تهران یا پول پست با خریدار.
عکس کیف باقیمانده صفحه 6

Last edited:

remix.hotel

Registered User
لایک‌ها
15
چرا زیاد کسی علاقه نشون نمیده؟
اقا اگه قفلش گیر میاد من اولیو میخوام

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
چرا زیاد کسی علاقه نشون نمیده؟
اقا اگه قفلش گیر میاد من اولیو میخوام

والا معلوم نیست. این چیزیه که به درد همه میخوره ولی....
قفلشم فک کنم گیر بیاد ولی باید برید بازار. یا یه قفلسازی. یه سری کلیدسازیها هم 1 روزه رمزشو پیدا میکنن و 3-4 تومن میگیرن.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
والا معلوم نیست. این چیزیه که به درد همه میخوره ولی....
قفلشم فک کنم گیر بیاد ولی باید برید بازار. یا یه قفلسازی. یه سری کلیدسازیها هم 1 روزه رمزشو پیدا میکنن و 3-4 تومن میگیرن.

ببخشید،ولی من میتونم رمز اینا رو پیدا کنم (یه مدل این شکلی داشتم.همین کارو کردم باهاش.چون یادم رفته بود.البته یه ترفندی بود،نمیدونم،شاید نوع رمز شما فرق می کنه)
خواستی باهام تماس بگیر تا بگم چی کارش کنی (شاید بدونی.اون روشی که از کنار این گردونه عددهاش میدیدی و جایی که حالت تخت پیدا می کرد ،همون عدد اوکی بود)

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
ببخشید،ولی من میتونم رمز اینا رو پیدا کنم (یه مدل این شکلی داشتم.همین کارو کردم باهاش.چون یادم رفته بود.البته یه ترفندی بود،نمیدونم،شاید نوع رمز شما فرق می کنه)
خواستی باهام تماس بگیر تا بگم چی کارش کنی (شاید بدونی.اون روشی که از کنار این گردونه عددهاش میدیدی و جایی که حالت تخت پیدا می کرد ،همون عدد اوکی بود)

اون کارارو کردم نشد دوست عزیز. باید یکی حوصله داشته باشه بشینه از 100 تا 999 رو تست کنه. دی:

ijnmko

Registered User
لایک‌ها
34
اگر یه عکس از پشت چرمش بزاری معلوم میشه

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
اون کارارو کردم نشد دوست عزیز. باید یکی حوصله داشته باشه بشینه از 100 تا 999 رو تست کنه. دی:

اوه اوه
حالا اگه در نظر بگیریم هر عدد 5 ثانیه زمان ببره(که کتر هم میبره) 100 عدد میشه 5000 ثانیه
حدود 1/5 ساعت
بگو 2 ساعت
وقتی بیکاری داری سریال نیگا می کنی تو خونه خودت انجام بده دیگه
راستی،از 000 شروع کن،نه 100:happy:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش 150 تومن پول این کیفه با چرم اصل اونوقت شما میگی اگه با چرم اصل بود 15 تومن میخرم البته که این چرم اصل نیست 100% معلومه

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
داداش 150 تومن پول این کیفه با چرم اصل اونوقت شما میگی اگه با چرم اصل بود 15 تومن میخرم البته که این چرم اصل نیست 100% معلومه

چیکار کنیم دیگه. اتیش زدم به مالم. :lol: :p

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
حوصله داشتید بیار واست 5 دقیقه ای رمزاشو پیدا میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا