ghoghnus-toa
Registered User
- تاریخ عضویت
- 24 می 2013
- نوشتهها
- 342
- لایکها
- 733
امیدوارم اساتید بویژه استاد فایر جسارت بنده رو ببخشند.
متاسفانه شما اصلا نمیدانید کیوکوشین چیست! کیوکوشین برعکس بسیار رشته های رزمی دیگه مبارزه راندی نداره و وازاری- ایپون محور هست و اگه معنی این رو بدونید متوجه میشید که مبارزه کیوکوشین باید در حداقل زمان تموم بشه. لطفا بدون تحقیق و اندیشه، نظرات ناپخته صادر نفرمایید!کیوکوشین سبک خرکی هستش بروس لی بر خلاف نظر سایر سبک های رزمی معتقد بود یک مبرازه نباید زیاد طول بکشه
متاسفانه شما اصلا نمیدانید کیوکوشین چیست! کیوکوشین برعکس بسیار رشته های رزمی دیگه مبارزه راندی نداره و وازاری- ایپون محور هست و اگه معنی این رو بدونید متوجه میشید که مبارزه کیوکوشین باید در حداقل زمان تموم بشه. لطفا بدون تحقیق و اندیشه، نظرات ناپخته صادر نفرمایید!
با احترام
چرا دیگه همه مسابقات کیوکوشین همینجوریه
دو نفر روبرو هم ایستادن به شکم و پهلوی هم مشت و لگد میزنن
کپی فقط با ذکر منبع، حق این مطلب برای تاپیک هنرهای رزمی پرشین تولز محفوظ میباشد.
تکنیک های disbalancing در کیوکوشین؛ مبارزه هوشمندانه
هر مبارزی در هر رشته ای با توجه به 1)خصوصیات جسمانی مثل قدرت عضلانی، سرعت انفجاری عضلات، ساختارهای استخوانی و تیپ بدنی؛ 2)روش تمرینات و 3) ساختارهای ذهنی- فکری و موارد مربوط به روح حاکم در شخصیتش استایل های متفاوتی برای مبارزه دارد. با کمی تعمق در شیوه مبارزات کم کم به این نتیجه می رسیم که تقریبا برای هر مبارزی یک استایل منحصر بفرد مبارزه وجود دارد و حتی اگر کمی جلوتر هم برویم با مبارزه با اشخاص متفاوت این اختلاف را به حقیقت درمی یابیم.
با پیش رو قرار دادن نکته حاضر شیوه های مختلف مبارزه با ترکیب های متفاوتی از سرعت، قدرت، تکنیک و تاکتیک با نمایش ضربات ترکیبی مختلف به ظهور خود میرسد. یکی از تکنیک های مبارزه در بین فایترهای کیوکوشین استفاده از تکنیک های disbalancing است. معمولا فایتری که این تکنیک ها را بعنوان بنیان اصلی مبارزه اش قراز میدهد بعنوان فایتر "باهوش" شناخته میشود. علت این امر مشخص است: صرف حداقل انرژی با کسب بهترین نتیجه.
مشاهده پیوست 647513
تکنیک های disbalancing به تکنیک های اطلاق میشود که بعد از اجرای دقیق آنها حریف در یک موقعیت ناراحت و خطرناک قرار می گیرد و نقاط ضعف او بیش از پیش نمایان شده و نقاط آسیب پذیر خودنمایی می کنند. ضرباتی که بالانس حریف را مورد هجمه قرار میدهد عمدتا به نقاطی اصابت می کنند که تکیه گاه مناسبی ندارند پس استحکام کافی برای تحمل ضربه را نیز نخواهند داشت. پس پاها از قسمت پایین تر از استخوان زانو (ضربه و کشیدن از داخل به خارج)، ناحیه پشت زانو و بالای عضله پشت ساق، دست ها تا قسمت پشت بازو (کشیدن از خارج به داخل) و سر شانه ها می توانند اولین انتخاب ها باشند.
مشاهده پیوست 647516
برای رسیدن به این منظور فایترهای کیوکوشین بیشتر از ضربات uchi gedan mawashi geri برای پایین قسمت استخوانی زانو و tatte tsuki یا tsuki معمولی به قسمت سرشانه ای بهره می برند. ولی نواحی پشت زانو و دست ها موارد خاصی هستند که انشالله در آینده بیشتر توضیح میدم.
مشاهده پیوست 647520
مشاهده پیوست 647531
بعد از اجرای تکنیک های بر هم زننده بالانس مساله زمان سنجی مساله اساسی است، بنابراین استراتژی مبارز بعد از آن بهیچ وجه قرار گرفتن در یک استقرار مناسب و اجرای قدرتی ضربات نیست بلکه از همان موقعیت و استقرار ناقص بعد از اجرای تکنیک، ضربه اصلی و اساسی به حریف وارد میشود که هدفش اغلب گردن به بالا و یا سایر نقاط ضعف نمایان شده حریف است.
مطالب فوق صرفا جهت آشنایی ارائه شده و به علت گستردگی، مباحث بصورت خلاصه شده و گزینشی نوشته شدند.
با احترام. اوس.
بسیار عالی بود!
یاد گرفتم از شما و بعضی از نکاتی که اشاره کردید بسیار برام جالب بود.
امیدوارم در آینده بیشتر فرصت برای نوشتن درباره کاراته و کیوکوشین داشته باشید تا بتونم بیشتر از وجود شما بهره ببرم.
راستش از موضوعات مورد علاقه من هم هست. پیشاپیش ممنونم.سلام خدمت دوستان
قصد دارم طی چند پست (شاید 10 پست) در مورد تفاوت های کاراته اکیناوایی و کاراته ژاپنی براتون مطالبی تقدیم کنم. قصد دارم در نهایت با وزن گذاری کیوکوشین کاراته در قالب این مقایسه، به یک نتیجه گیری برسم. امیدوارم مطالب براتون مفید باشه.
اوس
اوس خوشحالم و ممنونراستش از موضوعات مورد علاقه من هم هست. پیشاپیش ممنونم.
خیلی جالب بود ممنان