madareto.com
Registered User
کیک میوه ای آلبالو گیلاس هلو با فندق
کیک سرشار از ویتامین با عطر و طعم فوق العاده که همه عاشقش می شوند ، داشتن یک برش کیک میوه ای و چای همراه با خانواده یا دوستان توی عصرای بلند خیلی میچسبه، حالا اگه کیک با میوه های تازه باشه و دیگه دردسر تزیین نخواد که چه بهتر چون خود میوه هاش تزیینش هم می شوند.
مواد لازم :
کره صد گرم
شکر دویست گرم
خامه پنجاه گرم
تخم مرغ سه عدد
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
پوست یا زست لیموترش یا پرتقال ۱ قاشق چایخوری
آرد ۲۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر فندق ۴۰ گرم
میوه به دلخواه
دو قاشق شکر
طرز تهیه :
میوه ها رو به دلخواه انتخاب می کنیم و میشوریم و پوست میکنیم
قالب رو چرب و آردپاشی می کنیم
طرز تهیه کیک میوه ای
فر رو روی ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد میذاریم
آرد و بیکینگ پودر رو ۳بار الک می کنیم
کره و شکر و خامه رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی بشه ، تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه میزنیم به همراه تخم مرغ ها وانیل و زست لیمو رو هم اضافه می کنیم
مخلوط آرد و بیکینگ رو اضافه میکنیم و فولد میکنیم وقتی یکدست شد فندق رو اضافه میکنیم
کیک میوه ای سریع و راحت
مایه ی کیک رو توی قالب میریزیم و صاف می کنیم، روی کیک میوه هایی که دوست داریم رو میذاریم ، میوه های تابستونی روی کیک خیلی خوشمزه میشن من از آلبالو گیلاس هلو استفاده کردم ، روی میوه ها رو کمی شکر میپاشیم
کیک میوه ای فرانسوی
میتونین کیک های کوچیک هم داشته باشین و تکی سرو کنین ، توی قالب کیک یزدی و تارت و مافین بپزین
قالب رو بذارین توی فر تا بپزه تقریبا توی قالب بزرگ ۴۵ دقیقه و توی قالب تکی ۲۵ دقیقه طول میکشه تا بپزه اما با فر خودتون زمان تخمینیه و باید چک بشه
کیک میوه ای
عطر و طعم این کیک عالیه و بافت نرم و خوبی داره ، از برشش عکس ندارم چون برای مامانم بردم اما واقعا عالیه و آموزش آشپزی راحتی هم دارد.
طرز تهیه کیک پزون و دسر خوش بگذره.