e راست میگیا من فکر کردم فقط جمعه ها تعطیلهامروز كه تعطيله
مشكل بزرگش اينه 15 درصد از پورسانت رو براي خودش برميداره!
همون 10 درصدم بگي نميصرفهe راست میگیا من فکر کردم فقط جمعه ها تعطیله
10درصد رو خودش برمیداره 5درصد دیگه برای معرفه.اگر زیر مجموعه خودت بشی اون 5درصد هم به خودت میرسه :دی
همون 10 درصدم بگي نميصرفه
حيف بچه ها اينجا خيلي از محصولات خوب رو ندارن وگرنه عمرا كار نميكردم
فروشگاه هايي كه محصولات خوب دارن تو ايران ماركت رو هم معرفي كنيد
جستجو واسه کدوم قسمت؟نمی دونم اینا کی می خوان سیستمشون رو یه کم پیشرفته تر کنن . یه جستجوی ساده نمیشه کرد
جستجو واسه کدوم قسمت؟
خوبی این سیستم اینه که تعداد محصولاتش زیاده، بالای 32هزارتا محصول داره البته خیلی هاش تکراری هستن و توضیحات خوبی ندارن
من بیشتر فروشنده های خاطی رو شناسایی میکنم :d نمونش این
محصولات فروشگاه آریا شاپ - تبلیغ کننده : 1
هیچ کدوم از سفارش هارو ارسال نمیکنه نمیدونم چرا ایران مارکت بهش هیچی نمیگه!
117 صفحه 40 محصولی هست :wacko:فروشنده هایی رو شناسایی کن که الکی انصرافی می زنن . اینطوری پورسانت محصول بدون دردسر می رسه به شما
این فروشگاه این همه محصول اضافه کرده واسه چی په
117 صفحه 30 محصولی
ام
وقتی که مشتریان با معرفت محصول رو سفارش میدن و از قبول اون امتناع میکنن هزینه سفارش به گردن شما نمیفته دوست عزیز من فروشنده باید جور این عزیزان از خدا بی خبر رو بکشم
مثلا محصولی که 1000 تومان سود داره باید 2تا 5 هزار تومان بابت بی شوریه دوستان پرداخت کنیم
این تاپیک برای این زده شد که تبلیغ کنندگان سیستم همکاری در فروش ایران مارکت سنتر مشکلات یا اطلاعات خودشون رو در مورد این سیستم با هم در میان بزارن.
نه امنیت داره سیستمشون نه پشتیبانی درست حسابی !
به راحتی میشه down کرد کل سایتشون رو !!!
نه امنیت داره سیستمشون نه پشتیبانی درست حسابی !
به راحتی میشه down کرد کل سایتشون رو !!!
همون 10 درصدم بگي نميصرفه
حيف بچه ها اينجا خيلي از محصولات خوب رو ندارن وگرنه عمرا كار نميكردم
فروشگاه هايي كه محصولات خوب دارن تو ايران ماركت رو هم معرفي كنيد
کدوم سیستم برای شما هست؟kia-matیه زمونی میخواستی با ما همکاری کنی، مثله اینکه قسمت نشد:دی
اصلا کی از سیستم همکاری خیر دیده که ما بخوایم از ایران مارکت خیر ببینیم همشون همینن کلا کار با سیستم همکاری جواب نمیده!!! کسانی که توی تجارت الکترونیک و وب هستن بعد از چند سال اصلا از نت زده میشن البته نت ایران که بی در و پیکره خدایش توی این نت بی قانون چطوری میشه کار قانونی کرد توی نت قانون جنگله بخور تا خورده نشی :lol: اینجا نصف چیزن نصف چیزتر h34r2:
من تا حالا توی ایران مارکت فقط یه دونه فروش داشتم :lol: نمیدونم چرا توی نت نمیشه کاسبی کرد :hmm:
در کل سیستمه خوبیه فقط اگه مسئولین محترم وقتشو بیشتر کنن خیلی خوب میشه!!!!!!:lol: