لول !با امنیتش نمی خواهیم ازدواج کنیم . محصولاتشو داریم می فروشیم
حالا کو کسب درآمد؟لول !
از همین الآن به مدت یک هفته سایتشون داون بشه و نفهمن از کجا خوردن! چه جوری میخوای کسب درآمد کنی؟
پسوورد اکانتتون یهو چنج شه و اسم و فامیل و ایمیل و شماره حساب و ... یهو تغییر کنه چجوری میخوای کسب درآمد کنی؟ بهشون میخوای اطلاع بدی؟ پشتیبانیشون پیگیری میکنه؟ بر فرض پیگیری کنن،میکنی لاگ دارن که چک کنن همچین چیزایی رو؟
حالا کو کسب درآمد؟
مگه چقدر در میاریم که بخوایم نگران اینا هم باشیم
لول !
از همین الآن به مدت یک هفته سایتشون داون بشه و نفهمن از کجا خوردن! چه جوری میخوای کسب درآمد کنی؟
پسوورد اکانتتون یهو چنج شه و اسم و فامیل و ایمیل و شماره حساب و ... یهو تغییر کنه چجوری میخوای کسب درآمد کنی؟ بهشون میخوای اطلاع بدی؟ پشتیبانیشون پیگیری میکنه؟ بر فرض پیگیری کنن،میکنی لاگ دارن که چک کنن همچین چیزایی رو؟
مشکلات ارسال و کنترل محصولات در حالتی که خود شخص فروشنده باشه مشکل ساز نیست؟دوستای گلم
اگر همکاری در فروش میکنید و ماهی مثلا 100 در میارید مطمئن باشید اگر فروشنده باشید ماهی 300 در میارید.
من خودم یک سال پیش همکاری در فروش میکردم الان فروشنده هستم فقط هم محصولاتمو ریختم تو پورتال ایران ماکت .با یک میلیون شروع کردم همینجوری هم با سود پولم محصول اضافه میکنم.خلاصه این که همکاری در فروشو گذاشتم کنارو دارم فروشندگی میکنم انصافا هم سودش خیلی بیشتر از همکاری در فروشه.
نظر من اینه اشتباهی که من کردمو شما تکرار نکنید من باید دو سال پیش فروشندگی رو شروع میکردم ولی همکاری در فروشو ترجیح دادم حالا مثل چیز پشیمونم که چرا سودی که میتونست برای من باشه رو دادم به کس دیگه.
مشکلات ارسال و کنترل محصولات در حالتی که خود شخص فروشنده باشه مشکل ساز نیست؟
اصلا ... از نظر ارسال که وقتی پستچی میاد خودش محصولو میگیره خودش میبره چه مشکلی میخواد پیش بیاد.از نظر کنترل محصولات دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی اگه از این نظر میگی که محصول تمام بشه و بخوای بعد یه مدت اضافه کنی خود ایران مارکت این امکاناتو بهت میده.
عزیزان اگر من از ایران مارکت و امکاناتش میگم دلیل بر تبلیغ نیست چون من خودم با ایران مارکت قرار داد بستم و تا به حال به سیستم دیگه ای کار نکردم که معرفیش کنم.شما اگر میخواین فروشگاه اینترنتی بزنید میتونید در مورد سیستم های دیگه هم تحقیق کنید.
تو سایتشون که شماره تماسشون هست تماس بگیر خودشون راهنماییت میکنن
اول باید200 هزار تومان بابت اشتراک بدی.برای یک سال.برای اطلاعات بیشتر
همون طور که دوستمون گفت تماس بگیری بهتره.
من یک محصول برای فروش دارم آیا شما میتونید زحمت فروشش رو بکشید؟
چی هست.چه قدر قیمتشه؟اگه cd or dvd باشه اصلا کار نمیکنم.