• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی با سیستم همکاری در فروش ایران مارکت سنتر کار میکنه؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
با امنیتش نمی خواهیم ازدواج کنیم . محصولاتشو داریم می فروشیم
لول !
از همین الآن به مدت یک هفته سایتشون داون بشه و نفهمن از کجا خوردن! چه جوری میخوای کسب درآمد کنی؟
پسوورد اکانتتون یهو چنج شه و اسم و فامیل و ایمیل و شماره حساب و ... یهو تغییر کنه چجوری میخوای کسب درآمد کنی؟ بهشون میخوای اطلاع بدی؟ پشتیبانیشون پیگیری میکنه؟ بر فرض پیگیری کنن،میکنی لاگ دارن که چک کنن همچین چیزایی رو؟

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
لول !
از همین الآن به مدت یک هفته سایتشون داون بشه و نفهمن از کجا خوردن! چه جوری میخوای کسب درآمد کنی؟
پسوورد اکانتتون یهو چنج شه و اسم و فامیل و ایمیل و شماره حساب و ... یهو تغییر کنه چجوری میخوای کسب درآمد کنی؟ بهشون میخوای اطلاع بدی؟ پشتیبانیشون پیگیری میکنه؟ بر فرض پیگیری کنن،میکنی لاگ دارن که چک کنن همچین چیزایی رو؟
حالا کو کسب درآمد؟
مگه چقدر در میاریم که بخوایم نگران اینا هم باشیم :D

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان این هفته پورسانت ها واریز شد؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من چن ساعت پيش ديدم واريز نشده بود

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
ایران مارکت یه بدی داره کاربراش قیمت محصولات بونجورشون رو میکنن 10 برابر بعد پورسانت رو میکنن 70% حالا بیا مشتری پیدا کن برای یک سی دی 20 تومنی
فروشگاه هائی هم هستن که دیگه در دوکون رو بستن ولی هنوز در سیستم تبلیغاتی هستن و کسی نیست سفارشات رو ارسال کنه
من که از کار کردن با سیستمش کلی کلافه شدم

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ایران مارکت قبل از گیسو گیس کشی که در مجموعشون رخ داد بهتر کار میکرد البته الانشم خوبه به علت سابقه خوبی که دارن تجربه زیادی داخل نت کسب کردن

لول !

کنتور نداره که! از همین امروز سایتشون رو یک هفته داون کن اگه میتونی

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
دوستای گلم
اگر همکاری در فروش میکنید و ماهی مثلا 100 در میارید مطمئن باشید اگر فروشنده باشید ماهی 300 در میارید.
من خودم یک سال پیش همکاری در فروش میکردم الان فروشنده هستم فقط هم محصولاتمو ریختم تو پورتال ایران ماکت .با یک میلیون شروع کردم همینجوری هم با سود پولم محصول اضافه میکنم.خلاصه این که همکاری در فروشو گذاشتم کنارو دارم فروشندگی میکنم انصافا هم سودش خیلی بیشتر از همکاری در فروشه.
نظر من اینه اشتباهی که من کردمو شما تکرار نکنید من باید دو سال پیش فروشندگی رو شروع میکردم ولی همکاری در فروشو ترجیح دادم حالا مثل چیز پشیمونم که چرا سودی که میتونست برای من باشه رو دادم به کس دیگه.

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
دوستای گلم
اگر همکاری در فروش میکنید و ماهی مثلا 100 در میارید مطمئن باشید اگر فروشنده باشید ماهی 300 در میارید.
من خودم یک سال پیش همکاری در فروش میکردم الان فروشنده هستم فقط هم محصولاتمو ریختم تو پورتال ایران ماکت .با یک میلیون شروع کردم همینجوری هم با سود پولم محصول اضافه میکنم.خلاصه این که همکاری در فروشو گذاشتم کنارو دارم فروشندگی میکنم انصافا هم سودش خیلی بیشتر از همکاری در فروشه.
نظر من اینه اشتباهی که من کردمو شما تکرار نکنید من باید دو سال پیش فروشندگی رو شروع میکردم ولی همکاری در فروشو ترجیح دادم حالا مثل چیز پشیمونم که چرا سودی که میتونست برای من باشه رو دادم به کس دیگه.
مشکلات ارسال و کنترل محصولات در حالتی که خود شخص فروشنده باشه مشکل ساز نیست؟

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
مشکلات ارسال و کنترل محصولات در حالتی که خود شخص فروشنده باشه مشکل ساز نیست؟

اصلا ... از نظر ارسال که وقتی پستچی میاد خودش محصولو میگیره خودش میبره چه مشکلی میخواد پیش بیاد.از نظر کنترل محصولات دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی اگه از این نظر میگی که محصول تمام بشه و بخوای بعد یه مدت اضافه کنی خود ایران مارکت این امکاناتو بهت میده.
عزیزان اگر من از ایران مارکت و امکاناتش میگم دلیل بر تبلیغ نیست چون من خودم با ایران مارکت قرار داد بستم و تا به حال به سیستم دیگه ای کار نکردم که معرفیش کنم.شما اگر میخواین فروشگاه اینترنتی بزنید میتونید در مورد سیستم های دیگه هم تحقیق کنید.

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان وضعیت بازدید کننده و فروش در این هفته چطور بوده؟
برای من بازدید تغییر نکرده اما فروش کم شده.

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
اصلا ... از نظر ارسال که وقتی پستچی میاد خودش محصولو میگیره خودش میبره چه مشکلی میخواد پیش بیاد.از نظر کنترل محصولات دقیقا منظورتو نفهمیدم ولی اگه از این نظر میگی که محصول تمام بشه و بخوای بعد یه مدت اضافه کنی خود ایران مارکت این امکاناتو بهت میده.
عزیزان اگر من از ایران مارکت و امکاناتش میگم دلیل بر تبلیغ نیست چون من خودم با ایران مارکت قرار داد بستم و تا به حال به سیستم دیگه ای کار نکردم که معرفیش کنم.شما اگر میخواین فروشگاه اینترنتی بزنید میتونید در مورد سیستم های دیگه هم تحقیق کنید.

دوست عزیز ممکنه بفرمایید شما چه محصولاتی رو عرضه میکنید؟
در ضمن برای عضویت و شروع فعالیت ابتدا باید این فرم رو پر کنیم و بعد این فرم رو (دریافت ،پر و پست) کنیم؟ آیا کار دیگه ای هم باید انجام بدیم ؟ پول هم باید بپردازیم؟

تشکر ا ز محبت تون

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز ممکنه بفرمایید شما چه محصولاتی رو عرضه میکنید؟
در ضمن برای عضویت و شروع فعالیت ابتدا باید این فرم رو پر کنیم و بعد این فرم رو (دریافت ،پر و پست) کنیم؟ آیا کار دیگه ای هم باید انجام بدیم ؟ پول هم باید بپردازیم؟

تشکر ا ز محبت تون
تو سایتشون که شماره تماسشون هست تماس بگیر خودشون راهنماییت میکنن

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
اول باید200 هزار تومان بابت اشتراک بدی.برای یک سال.برای اطلاعات بیشتر
همون طور که دوستمون گفت تماس بگیری بهتره.

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
اول باید200 هزار تومان بابت اشتراک بدی.برای یک سال.برای اطلاعات بیشتر
همون طور که دوستمون گفت تماس بگیری بهتره.

من یک محصول برای فروش دارم آیا شما میتونید زحمت فروشش رو بکشید؟

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
چی هست.چه قدر قیمتشه؟اگه cd or dvd باشه اصلا کار نمیکنم.

نه سی دی و این برنامه ها نیست.
همون طور که در امضا من مشاهده می کنید درباره گردشگری هستش. بطور واضح تر اینکه ما بن یا کارت تخفیف با درصد بالای برای فروش ارائه میدیم بصورتی که وقتی کسی اونو بخره به نوعی رزرو برای مسافرت رو انجام داده البته با درصد زیادی تخفیف ، و بعد هر وقت که خواست بره مسافرت اون کارت رو ارائه میده . برای شما هم که فروشنده بن ها هستید برای فروش هر بن کارت مبلغ ده هزار تومان در نظر میگیریم.

نفرمودین شما چه محصولاتی برای فروش ارائه میدین؟

hsfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من دوماهی عضو این سیستم بودم اصلا ازش خوشم نیومد و کوچ کردم به ملی مارکت

چرا؟
اصلا بنر نداره
پنلش خیلی بیخوده
متنهاش همه تکراری هستند
فروشگاه مجازی نداره
و...

کلا اصلا ازش خوشم نیومد ولی یک خوبی که داره مثل بازار سید اسماعیلی میمونه. هرچی بخوای توش هست

بالا