• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کی در مورد Handheld ها اطلاعات داره؟ لطفا راهنمايي كنيد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوستان عزيز لطفا از اين سئوال من قهقهه نزنيد چون من تازه كار هستم.
يكي دو ماه هست كه با خواندن Review هاي مختلف در مورد گوشيهاي موبايل در سايتهاي مختلف ( مخصوصا" در سايت www.mobile-review.com ) بدنبال گوشي هستم كه مناسب ترين گزينه براي يك نفر كه مشغله زيادي داره ، باشه.
بعد از مدتها فكر ميكنم تقريبا sony ericsson p900 بهترين گزينه است. با خواندن مطالبي در سايت شما كه در آن به Pc Pocket, Handheld, PDA اشاره شده بود به مطلب جديدي در همان سايت www.mobile-review.com برخوردم كه در آن به دو نوع Handheld به نامهاي Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld و
Sony CLIE PEG-NX70V Handheld اشاره شده بود .
از لحاظ ظاهري كه واقعا زيبا و شيك هستند . فكر نميكنم گوشي موبايلي به آن شيكي و كارآمدي باشه ولي سئوال من اينه كه آيا با Handheld هم مثل موبايل ميشه شماره گيري كرد يا نه؟
دوم اينكه اين محصولات به شرط اينكه حالا بشه تهيه كرد از نظر آنتن دهي مشكلي دارند يا نه؟

نميدونم ميشه يا نه اما اگه بشه چي ميشه. چون قيمت Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld حدود 330 هزار تومان هست و از اين نظر خيلي ارزون به نظر مياد.

اگه مطلب طولاني شد ببخشيد.

koga2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam az amrica khedmatetoon javab midam.. NZ90 technology 2 sal pishe va faghat pda hast va nemishe . toosh sim kard bezari

vali camerash badak nist. processoresh khayli slow hast 203mhz NX70 male 4 salle pishe!~ baba hanooz in dinasour haro to iran mifrooshan?
age mikhay javab bede be emaile man ta barat begam chi bekhari.
به نقل از adeliry :
دوستان عزيز لطفا از اين سئوال من قهقهه نزنيد چون من تازه كار هستم.
يكي دو ماه هست كه با خواندن Review هاي مختلف در مورد گوشيهاي موبايل در سايتهاي مختلف ( مخصوصا" در سايت www.mobile-review.com ) بدنبال گوشي هستم كه مناسب ترين گزينه براي يك نفر كه مشغله زيادي داره ، باشه.
بعد از مدتها فكر ميكنم تقريبا sony ericsson p900 بهترين گزينه است. با خواندن مطالبي در سايت شما كه در آن به Pc Pocket, Handheld, PDA اشاره شده بود به مطلب جديدي در همان سايت www.mobile-review.com برخوردم كه در آن به دو نوع Handheld به نامهاي Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld و
Sony CLIE PEG-NX70V Handheld اشاره شده بود .
از لحاظ ظاهري كه واقعا زيبا و شيك هستند . فكر نميكنم گوشي موبايلي به آن شيكي و كارآمدي باشه ولي سئوال من اينه كه آيا با Handheld هم مثل موبايل ميشه شماره گيري كرد يا نه؟
دوم اينكه اين محصولات به شرط اينكه حالا بشه تهيه كرد از نظر آنتن دهي مشكلي دارند يا نه؟

نميدونم ميشه يا نه اما اگه بشه چي ميشه. چون قيمت Sony CLIE PEG-NZ90 Handheld حدود 330 هزار تومان هست و از اين نظر خيلي ارزون به نظر مياد.

اگه مطلب طولاني شد ببخشيد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
عزیز جان email كه نذاشته بودي برات private message فرستادم.ممنون ميشم جواب بدي

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در هيچ فرومي نديده بودم واسه جواب دادن به تاپيك مجبور شي email بزني !!!! شما اگه چيزي ميدوني بگو همه ياد بگيرن... اگه درست بگي كه دستت درد نكنه اگر هم اشتباه بگي دوستان اصلاح ميكنن.... شما بيشتر در كار فروش هستي ظاهرا !!!

koga2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
من در هيچ فرومي نديده بودم واسه جواب دادن به تاپيك مجبور شي email بزني !!!! شما اگه چيزي ميدوني بگو همه ياد بگيرن... اگه درست بگي كه دستت درد نكنه اگر هم اشتباه بگي دوستان اصلاح ميكنن.... شما بيشتر در كار فروش هستي ظاهرا !!!
na baba be khoda ma sdar kare foroosh nistim.lol.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خب دوست عزيز در مورد سوالت:

ببين دوست من در مورد Sony CLIE اينها از سري هندهلدهاي با سيستم عامل پالم هستند. سيستمهاي پالم و در بين آنها هندهلدهاي خود شركت palm و شركت سوني از سريهاي بسيار عالي و پرفروش بودند.

سوني تصميم دارد سري CLIE و كلا هندهلدهاي مبتني بر پالم را توليد نكند و خط توليد آن را تعطيل كند.
تا آنجايي كه بنده اطلاعا دارم هيچكدام از سريهاي CLIE سيم كارت نميخورند يعني GSM را ساپورت نميكنند.

ولي خب از سري پالم داريم مدلهايي كه GSM را ساپورت ميكنند كه البته من فقط در اين رده smartphone ديدم و هندهلدي سراغ ندارم.
براي ديدن اين مدلها ميتوني سري Treo را بررسي كني.
http://www.palmone.com/us/?siteRef=p1-xfer

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
در ادامه بايد عرض كنم:

شما بايد بگي انتظاراتت از هندهلدت چي هست تا بتونم بيشتر راهنماييت كنم.

بالا