garshasp dragon
Registered User
- نوشتهها
- 6,040
- لایکها
- 11,062
با عروض پوزش این خانم مو بلنده کیه ؟ :general606:
دکی سحر زکریاس دیگه!با عروض پوزش این خانم مو بلنده کیه ؟ :general606:
ممنون اخه زیاد اشنایی ندارم با بازیگرا و اینا . اما از این یکی خعلی خوشمان امد :general606::general601:دکی سحر زکریاس دیگه!
منم دنبال نمیکنم تی وی ایرانو. ولی این ازون اول تو تیم مهران مدیری بود. خوب نشون میده ولی سن بدجور بالاس[emoji6]ممنون اخه زیاد اشنایی ندارم با بازیگرا و اینا . اما از این یکی خعلی خوشمان امد :general606::general601:
سن بالا خوبه عزیزم سن بالا خوووبه :general406::general711:منم دنبال نمیکنم تی وی ایرانو. ولی این ازون اول تو تیم مهران مدیری بود. خوب نشون میده ولی سن بدجور بالاس[emoji6]
Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk
دیگه شما دکتری بهتر میدونی. واسه ما مهندسا امکان شکل پذیری و انعطاف کم میشه با بالا رفتن سن واسه همین جواب نمیده دیگه[emoji2]سن بالا خوبه عزیزم سن بالا خوووبه :general406::general711:
موهندس جون یه چیزی هست به نام تجربه که نه پزشکی میشناسه نه مهندسی :general406:دیگه شما دکتری بهتر میدونی. واسه ما مهندسا امکان شکل پذیری و انعطاف کم میشه با بالا رفتن سن واسه همین جواب نمیده دیگه[emoji2]
خوب بوده خوب بوده :general406::general711:ای آقا! من ک اصن نمیتونم کنار بیام با ۳۵-۴۰ سال! لابد خوب بوده واسه شما
70 کفن پوسونده برادر!آقا این الویس پریسلی عجب آدم خودشیفته ای هست ، چپ و راست عکس میندازه تو نت میزاره از چشمم افتاد !:general707:
فک کنم حسامو میگه[emoji6]70 کفن پوسونده برادر!
فک کنم حسامو میگه[emoji6]