این عکس رو هم صبح زود تو روستای اسخرافندیل هلند گرفتن. برای عکاسی از طلوع خورشید رفته بودم که این صحنه رو دیدم. چیزی که من تو تجربه هام دیدم صبح زود حدود ساعت ۴ پرندگان دریایی از خواب بیدار میشن و شروع میکنن در روی سطح آب رودخونه پرواز کردن و شکار ماهی ها. معمولا هم در سطح پایین پرواز میکنند تا بتونن ماهی ها رو در زیر آب ببینند. البته تو عکس حدودی زدم ساعت ۶ صبح ولی فکر کنم عکس ساعت بین ۵ و ۶ گرفته شده. دوربین نیکون دی ۷۲۰۰ و لنز نیکور ۵۵-۳۰۰ ام اف ۳.۵ - ۵.۶ جی. وایت بالانس هم روی ۱۰ هزار کلوین
فقط محض اطلاع اونهایی که احتمالا براشون سؤال پیش اومده در داخل پرانتز اضافه کنم که این عکس فتوشاپ نیس. منظورم رنگ و داینامیک رنج عکسه. داینامیک رنج عکس رو با برکت به دست آوردم. فایل مادر رو تبدیلش میکنی به ۳ تا عکس مختلف با تنظیمات مختلف و سپس هر سه عکس رو با هم ترکیب میکنی این در میاد. بهش میگن برکت. رنگ عکس هم طبیعیه و مستقیما از دوربین اومده. اگه درجه حرارت رنگ رو بزارید روی ۱۰ هزار کلوین این رنگ ها رو بهتون میده.
یه نکته دیگه برای کسانی که احتمالا دوربین دارن و دوست دارند چنین عکس هایی بندازن. برای ثبت چنین عکسی شما بایستی تابستون ساعت ۴ صبح دم رودخونه باشید جایی که خورشید طلوع میکنه با یه دوربینی که فاکوس عالی داره و کلوین بهتون میده و یه لنز تله خوب و سه پایه و تجهیزات کامل. فقط محض اطلاع گفتم چون که تو ایران مد شده هر چیزی رو که نمیفهمن یا ندیدن سریع فکر میکنن فتوشاپه. راهشو بلد باشید احتیاجی به فتوشاپ ندارید.