• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گته گوری موزیک

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام.دوستان من حدود 100 گیگ اهنگ دارم(خارجی و ایرانی) که تصمیم دارم فهرست بندی و فولدر بندی دقیقشون بکنم فقط نمیدونم بر چه اساسی یا چه ترتیبی اگه کمکم کنید ممنون میشم یا حداقل بگید خودتون از چه روشی استفاده میکنید

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
همین تاپیکاس که به سبک زندگی آدم جهت میده.:D
معمولا بر اساس خواننده و آلبوماش تقسیم بندی میکنن. البته 100 گیگ همت مضاعف و کار مضاعف میطلبه.

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
همین تاپیکاس که به سبک زندگی آدم جهت میده.:D
معمولا بر اساس خواننده و آلبوماش تقسیم بندی میکنن. البته 100 گیگ همت مضاعف و کار مضاعف میطلبه.
ممنون ولی یه کم دقیقتر میخاستم مثلا یه دوستام میگفت به تعداد حروف انگلیسی فولدر درست کنم و قس الی هذا...
عنوان رو که دیدم فک کردم تو بخش اشپزی و دستور پخت یه نوع خارجی از کته هست !!!
دوست عزیز الان که متوجه شدی لطف میکردی یه راه پیشنهاد میدادی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
تا شما اینا رو مرتب کنی 21 دسامبر شده :confused:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بزرگترین اشتباه این هست که براساس حروف الفبا موزیک ها رو مرتب کنید بهتره فهرست موضوعی باشه و همینطور برای درست کردن هر فولدر هم باید دلیل منطقی وجود داشته باشه برای مثال تمام کارهای هر آلبوم تو یه پوشه تمام آلبوم های یک سبک در پوشه مخصوص با نام اون سبک و همینطور الی آخر کارهایی هم که مثلا از یه خواننده یا آهنگساز زیاد ندارید تو یه پوشه اصلی باشه و همینطور کارهای Single هم کلا جدا تو پوشه کلی و مجزا. اتفاقا یه مقاله کامل البته به زبان انگلیسی هست که من به شخصه خیلی ازش استفاده کردم و کاملا کاربردی به حساب میاد شما هم میتونید ازش بهره بگیرید.

Zen and the Art of File and Folder Organization - How-To Geek

فقط تا 21ام دسامیر سعی کنید انجام بشه که خدای نکرده از اون تاریخ به بعد با احتمال یک در میلیارد کار نیمه تمام نداشته باشیم :دی

موفق باشید...

meshkiposh2200

Registered User
لایک‌ها
2
تا شما اینا رو مرتب کنی 21 دسامبر شده :confused:
تا انوقت هر چیشو شد مرتب میکنم بقیشو بماند برای بازماندگان http://f.ptcdn.org/images/smilies2/smilingsmiley.gif
بزرگترین اشتباه این هست که براساس حروف الفبا موزیک ها رو مرتب کنید بهتره فهرست موضوعی باشه و همینطور برای درست کردن هر فولدر هم باید دلیل منطقی وجود داشته باشه برای مثال تمام کارهای هر آلبوم تو یه پوشه تمام آلبوم های یک سبک در پوشه مخصوص با نام اون سبک و همینطور الی آخر کارهایی هم که مثلا از یه خواننده یا آهنگساز زیاد ندارید تو یه پوشه اصلی باشه و همینطور کارهای Single هم کلا جدا تو پوشه کلی و مجزا. اتفاقا یه مقاله کامل البته به زبان انگلیسی هست که من به شخصه خیلی ازش استفاده کردم و کاملا کاربردی به حساب میاد شما هم میتونید ازش بهره بگیرید.

Zen and the Art of File and Folder Organization - How-To Geek

فقط تا 21ام دسامیر سعی کنید انجام بشه که خدای نکرده از اون تاریخ به بعد با احتمال یک در میلیارد کار نیمه تمام نداشته باشیم :دی

موفق باشید...
ممنون ار توجهتون منظور از فولدر بندی مثلا توی s شادمهر بذارم و توی شادمهر یه فولدر البوم باشه یه سینگل .این 21 دسامبر هم شده معضلی بیاد بره هر چی میخاد بذار بشه ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من از سایتای فارسی موزیک دانلود میکنم.معمولا به ترتیب حروف الفبا اسم خواننده ها رو مینویسن و داخل هر کدوم یک سری فولدر برای آلبوم ها میزارن.
...
21 دسامبر رو بیخیال ! اخیرا شنیدم دم عید بناس 3 روز خورشید گرفتگی بشه!!!

بالا