• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرافیک جی سی - طراحی هدر,بنر,لوگو,قالب سایت و...

king75

Registered User
لایک‌ها
1
نمونه بنر های جدید :

1.

3ava216ys4hmvy2f38ep.gif

2.

malekbid1.gif

malekbid2.gif

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست عزیز من مدت هاست دنبال یه منبع خوب میگردم برای طراحی ولی پیدا نمی کنم!
من عاشق کار های گرافیکی مثل طراحی بنر،هدر،بنر(فلش و گیف) هستم!ولی هیچ تجربه ای ندارم!میشه آموزش ها و نرم افزار های خوب رو معرفی کنین!آموزشی که منو از صفر برسونه به حرفه ای!
من adobe flashcs5 رو گرفتم نصب نمیشه!macromedia flash8 رو گرفتم اونم خوب به نظر میاد ولی اولش فارسی نمی نویسه و از این فارسی ساز ها هم کاری بر نیومده و یکم هم سخته swish max هم آدمو گیج میکنه!
ممنون میشم این نرم افزار ها و آموزش های عالی رو معرفی کنی!

king75

Registered User
لایک‌ها
1
یک مدتی نبودم و سفارش نمی گرفتم

از امروز دوباره در خدمت دوستان هستم

king75

Registered User
لایک‌ها
1
festival.jpg

با سلام خدمت شما
سایت گرافیک جی سی در پنجمین جشنواره وب ایران ثبت نام کرده بود و هم اکنون به مرحله رای گیری مردمی رسیده استما از شما دوستان تقاضا داریم که رای خودتان را ( + یا – ) در صفحه رای گیری وب سایت ما ارسال کنندبرای ارسال رای بر روی عکس گوشه بالا سمت راست ( در صفحه اصلی سایت و در صفحات بلاگ ) کلیک کنید سپس وارد صفحه رای گیری مردمی خواهید شد بعد ایمیل خود را وارد کنید و رای خود را انتخاب و ارسال کنید( توجه : بعد از ارسال رای یک ایمیل برای تایید رای شما برایتان ارسال خواهد شد و شما باید بر روی لینکی که در ایمیل وجود دارد کلیک کنید و رای خود را تایید کنید ) با تشکر

بلاگ گرافیک جی سی

بالا