درود
میدونم که این سیتسم خیلی سوال پیش میاره ولی قوانین سیستم حراجی رو حتما بخونید .
در کل به همین سادگی نیستش که هر کسی کالای سالم رو خراب کنه و بگه خرابه و به همین راحتی فروشنده ضرر کنه . اصل مطلب اینه که پول پیش لیون کامپیوتر گرو هستش و خریدار به همین سادگی نمیتونه ادعا کنه . و کسی که سیتسم رو مطالعه نکنه و قوانین رو نخونه اصلا وارد سایت نشه بهتره .
کار نو پا هستش ولی به نظر من به کسانیکه به ما اعتماد دارن کمک میکنه .
در ضمن ما درصد بسیار کمی از معامله رو میگیریم که تو راهنما و قوانین سیستم درج شده
http://lioncomputer.ir/haraji/index.php
شاید این سیستم خیلی مبتدی باشه ولی کمک بسیاری به دوستان میکنه کماکان که تعدادی معدودی از دوستان از این سیتسم استفاده کردن و واقعا راضی بودن . مثلا گوشی معامله شده بود که فروشنده هدفن رو نفرستااده بود و وقتی خریدار اینو اعلام کرد چون پول دست ما بودش ما مجاب کردیم ایشون رو تا کالا رو تکمیل نکنن مبلغ به ایشون داده نمیشه ولی از اونجایی که ایشون بسیار شخص محترمی بود انجام دادن و ما هم مبلغ رو به حسابشون واریز کردیم .
در کل سیستم نواقص زیادی داره ولی هر چی باشه دردسرش از درد سر بهد از کلاهبرداری کمتره
در کل امیدوارم که کم کم بین دوستان جا بیافته و ازش استفاده کنن .
فكر كنم حداقل نيمي از خريدها يكي از طرفين فروشنده يا خريدار تهران باشه شايد هم بيشترببینید بحث گرو بودن پول نیست چون مسئله ای رو حل نمیکنه
شما این فرض رو در نظر بگیرید که فروشنده یک کارت گرافیک سالم برای خریدار ارسال میکنه و خریدار هم این قطعه رو روی یک مادر برد معیوب نصب میکنه که باعث خرابی این قطعه بشه حالا چه کسی میتونه بگه قطعه از اول خراب بوده یا بعد از استفاده خراب شده مگه اینکه خریدار کل سیستم رو برای شما ارسال کنه تا موضوع مشخص بشه که عملاً ممکن نیست .
هم فروشنده راست میگه و هم خریدار فکر میکنه که راست میگه
شما که خودتون استادید میدونید بیشتر خرابی قطعات کامپوتر هیچگونه آثار فیزیکی نداره که با استناد به اون بشه خرابی رو اثبات کرد
البته این پیشنهاد که فروشنده قطعه رو برای شما ارسال کنه و خریدار هم پول رو واریز کنه پیشنهاد بهتری بود که ارائه کردید چون هیچ جای شکی برای طرفین باقی نمی مونه
5770 با گارانتی اوکی 210 پول دادم ، مرتیکه داغون یه قیمت بگیر بعد بیا دزدی
یه مسئله جالب
صبح این تاپیک رو دیدم - هی پیش خودم گفتم این چرا عکس از روی کارت نزاشته - آخه اصل جلوه کارت گرافیک روشه (مدل فن و ...)
تو فکر بودم بگم آقا ممکنه سر کاری باشه.الان که اومدم دیدم اووه چه خبره.:blush:
ببینید بحث گرو بودن پول نیست چون مسئله ای رو حل نمیکنه
شما این فرض رو در نظر بگیرید که فروشنده یک کارت گرافیک سالم برای خریدار ارسال میکنه و خریدار هم این قطعه رو روی یک مادر برد معیوب نصب میکنه که باعث خرابی این قطعه بشه حالا چه کسی میتونه بگه قطعه از اول خراب بوده یا بعد از استفاده خراب شده مگه اینکه خریدار کل سیستم رو برای شما ارسال کنه تا موضوع مشخص بشه که عملاً ممکن نیست .
هم فروشنده راست میگه و هم خریدار فکر میکنه که راست میگه
شما که خودتون استادید میدونید بیشتر خرابی قطعات کامپوتر هیچگونه آثار فیزیکی نداره که با استناد به اون بشه خرابی رو اثبات کرد
البته این پیشنهاد که فروشنده قطعه رو برای شما ارسال کنه و خریدار هم پول رو واریز کنه پیشنهاد بهتری بود که ارائه کردید چون هیچ جای شکی برای طرفین باقی نمی مونه
فكر كنم حداقل نيمي از خريدها يكي از طرفين فروشنده يا خريدار تهران باشه شايد هم بيشتر
اگه بشه حضوري تحويل گرفت خيلي خوبه
مثلا اگه فروشنده تهران باشه جنس رو تحويل اقاي حسيني بده بعد از تست براي فروشنده ارسال كنن
اگه هم خريدار تهران باشه فروشنده جنس رو براي اقاي حسيني بفرسته بعد از تست خريدار حضوري تحويل بگيره
اينجوري مشكل هزينه پست حل ميشه
یک دوستی که نمیخوام یوزرشو بگم الان به من pm دادن و دوتا قطعه واسه فروش به من پیشنهاد دادن
قطعه آکبند....
1- MAIN ASUS M4A79T DELUX 790FX 90 هزار تومان
2- RAM OCZ XMP 6 GIG DDR3 1600 TRIPLE CHANEL 60 هزار تومان
:blink::blink::blink::wacko::blink:
آکبند این دوتا با هم 420 هست
اونوقت من باید 150 بخرم از دوستمون تازه با گارانتی سازگار:thumbsup:
کاشف به عمل اومد جدیدا آقا فرشاد رو به برنامه نویسی دانت نت اوردن و می خوان دات نت یاد بگیرن
تبریک میگم بهشون