دشمنت شرمنده ، چقدر ميخواد هزينه كنه؟ تنوع زيادي نداره اين سايز و بعضا خيلي گرون هستند مخصوصا مدلهاي مك بوك اپل و سونيمن شرمندم به خدا
ولی بالا رو خوندم . اما من لپ تاپ رو برای خودم نمیخوام . برای یکی از همکارا میخوام که به من سپرده . از اونا نیست که بره قیمت بگیره و ... !!! منتظره من براش یه مدل بخرم و پولشو بهم بده . رو این حساب من هیچ مدلی رو مد نظرم نیست . فقط میخوام 12 یا 13 اینچ باشه و سبک هم باشه . اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
دوست خوبم قرار نيست يه مدل دستگاه تا ابد توليد شه و وارد هم بشه هر جنسي يكي دو سري مياد بعد مدلهاي جديدتر جايگزين ميشن بارها هم گفتم دنبال دستگاه كمياب نباشيد كه ميندازن بهتون چون تو بازار قيمت ندارهسلام لطفاً قیمت دو لپ تاپ Asus پائین (قیمت هم ندارم چون فعلاً نیست چند ماه پیش داشتم که نگرفتمو قطعاً الان اون قیمت نیست {اونهائی هم که الان داشتن قیمت کلاهک هسته ائی رو میدادن})
ترجیحاً N46VZ رو میخوام ولی میخوام تفاوت قیمت هاشون رو هم بدونم
فقط ممنون میشم سریع اطلاع بدی تا به عید نخوردیم بگیرمش
ممنون
کانفیگ و مدل :
مدل : N46VZسی پی یو : Intel® Core™ i7 3610QM Processor
چیپست : Intel® HM76 Express Chipset
رم : 8GB DDR3 1600 MHz
گرافیک : NVIDIA® GeForce® GT 650M with 2GB DDR3 VRAM
هارد : 1TB 5400RPM
رایتر : Blu-Ray DVD Combo
یا
Super-Multi DVD (ترجیحاً)
باتری : 6Cells 5200 mAh 56 Whrs
مدل : N56VZ
سی پی یو : Intel® Core™ i7 3610QM Processor
چیپست : Intel® HM76 Chipset
رم : 8GB DDR3 1600 MHz
گرافیک : NVIDIA® GeForce® GT 650M with 2GB DDR3 VRAM
هارد : 1TB 5400RPM
رایتر : Blu-Ray DVD Combo
یا
Super-Multi DVD (ترجیحاً)
باتری : 6Cells 5200 mAh 56 Whrs
n56vz براتون پيدا كردم قيمت حولو حوشه 4 تومان ميگن
سري vm انتخاب كنيد
اگر i5 با اين قيمت بهتون گفتن خوبه بگيريد...سلام....lenovo g580 با کانفیگ رم 6 و هارد یک ترابایت رو میخوام...تا 1.980 بهم قیمت دادن....ارزونتر سراغ دارید؟
21500004540 i5/4/750/2gb این مدل چند
انتخاب قطعي + قيمتي كه داريدAsus K55VD و Asus G53SX و Asus G74SX قیمتاشون رو پ.خ کنید لطفا .
Last edited: