• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن بک آپ از یاهو مسنجر

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام، بچه شرمنده من کارم خیلی عجلیه!
من دنبال یه نرم افزار واسه گرفتن بک آپ از آرشیو یاهو مسنجرم می گردم.
ممنون می شم کمکم کنید.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
برنامه سراغ ندارم ولی بصورت دستی میتونی بری تو این مسیر C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles و بعد وارد پوشه Id ات بشی و اونجا از پوشه archive کپی بگیری

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
روشی که محمد گفته بهترین روش است !

اما من نرم افزاری روی ویندوز قبلیم داشتم که massage archive reader بود :D

یعنی بدون اینکه یاهو را آنلاین کنی ، می تونستی کلا پیغام هایی که توسط یاهو مسنجرت رد و بدل شده را بخوانی ! درحقیقت میامد پیغام های آرشیو شده را از همان مسیری که محمد داد را می خواند ! احتمالا امکان ذخیره کردن آنها هم وجود داشت !
این برای افراد فضول که در کافی نت می خواستند ببینید دیگران با یاهو مسنجر چی چت می کنند خیلی پرکاربرد بود و روی سیستم ها نصب می کردند !!
171.gif

اسم برنامه اش یادم نیست و از سیستمم هم پاک شده !

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
آقا ممنون از راهنمایی تون.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
روشی که محمد گفته بهترین روش است !

اما من نرم افزاری روی ویندوز قبلیم داشتم که massage archive reader بود :D

یعنی بدون اینکه یاهو را آنلاین کنی ، می تونستی کلا پیغام هایی که توسط یاهو مسنجرت رد و بدل شده را بخوانی ! درحقیقت میامد پیغام های آرشیو شده را از همان مسیری که محمد داد را می خواند ! احتمالا امکان ذخیره کردن آنها هم وجود داشت !
این برای افراد فضول که در کافی نت می خواستند ببینید دیگران با یاهو مسنجر چی چت می کنند خیلی پرکاربرد بود و روی سیستم ها نصب می کردند !!
171.gif

اسم برنامه اش یادم نیست و از سیستمم هم پاک شده !

اسم اون برنامه (یعنی اونی که من دارم) suprt yahoo messenger archive decofer هست که امکان ذخیره آرشیئت رو بصورت تکست و html بهت میده حجم خیلی کمی هم داره ولی من با همون کپی راحت ترم

بالا