• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرفتن خروجی اکسل از دیتابیس mysql

mousa1364

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان واقعیتش ما یه نرم افزار داریم که با phح و دیتابیس mysql ساخته شده و کلی تو این نرم افزار اطلاعات وارد شده و به این شکل هست که اطلاعات وارد شده تو این نرم افزار پس از اتصال به اینترنت به سرور اصلی ارسال میشه حالا مشکلی که هست من نیااز ضروری به خروجی کل اطلاعات این نرم افزار در قالب فایل اکسل دارم و میخواستم از دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه تا بتونیم این کارو انجام بدم، راستش چندتا کد php از اینتر نت گرفتم که تو توضیحاتش نوشته بود این کارو میکنه ولی متاسفانه جواب نداد یا شاید هم من نتونستم درست اجراش کنم،
دوستان راستش من آشنایی زیادی با برنامه نویسی ندارم لذا خواهشا اگه فایلی برا انجام این کار گذاشتین نحوه اجرا و انجامش را هم بگین

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر به یه برنامه PHP دارین که این کار رو انجام بده میتونی با Pear Framework خیلی راحت این کار رو انجام بدید ..

Spreadsheet_Excel_Writer

mousa1364

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
توی phpmyadmin خروجی اسل هم هست ولی موضوع اینه که همه اطلاعات ثبت شده را تو خروجی نمی ده فقط دوسه آیتم کلی را میده، حا لا میخ.استم اگه ممکنه راهی بگید که بشه همه اطلاعات را گرفت

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام
توی phpmyadmin خروجی اسل هم هست ولی موضوع اینه که همه اطلاعات ثبت شده را تو خروجی نمی ده فقط دوسه آیتم کلی را میده، حا لا میخ.استم اگه ممکنه راهی بگید که بشه همه اطلاعات را گرفت

چطور دیتایی ذخیره دارید؟خروجی اکسل باید همه چیز رو شامل بشه

بالا