سلام
گرون ترین جنسی که از دیجی کالا خریدید چی بوده ؟؟
نمی شد از بازار همونو بخرید ؟؟
گرون ترین جنسی که از دیجی کالا خریدید چی بوده ؟؟
من تازه چند وقت پیش اولین خریدمو از دیجی کالا کردم به ارزش 270 تومن
نمی شد از بازار همونو بخرید ؟؟
چرا نمیشد همونو از بازار خرید میشد خیلی خوبم میشد ولی مشکلی که بود این بود که هم باید پا میشدم میرفتم بازار که ممکن بود کرونا بگیرم هم اینکه باید چند ساعت وقت میزاشتم و هم اینکه هزینه رفتو برگشت میدادم نزدیک 20 تومن کرایه تاکسی و هم اینکه جدا از هزینه رفتو برگشت باید 72 هزار تومنم بابت خرید جنس گرونتر میدادم .
6 تا بسته جو دوسر از دیجی کالا گرفتم چون ارزونتر از بازار بود که البته در عوضش یه کشیده از خانومم خوردم بخاطر اینکه پول پست ندم .
تو بازار 57 تومن بود ولی دیجی کالا (خود دیجی کالا نه فروشنده هایی که داخلش ثبت نام میکنن) میداد 45 تومن . چون خریدم بالای 200 تومن بودم هزینه ارسال رایگان افتاد برام .جالبه بسته رو داخل یه کارتنی گذاشته بود که اداره پست بابت همین کارتن 25 تومن میگیره .
وقتی خوب دودوتا چهارتا کردم دیدم خریت محض اگر از دیجی کالا خرید نکنم چون اینجوری هم 117 تومن سود میکنم هم اینکه وقتم گرفته نمیشه تازه ریسک کرونا گرفتنم ندارم .
راستی شما چرا میخوای ملت از دیجی کالا خرید نکنن و بجاش برن از بازار خرید کنن ؟ خود دیجی کالارو میگما نه اون فروشگاهی که اومده تو دیجی کالا ثبت نام کرده .
وقتی یکی بخواد یه جنسی بخره قیمتشو همه جا سرچ میکنه و از جایی میخره که مطئنتر و ارزونتره . مثلا اون دوستمون تو
پست شماره 12 گفته یه موبایل خریده از دیجی کالا که خطو خش داشته و مرجوع کرده . یکی دیگه پشت بندش اومده گفته دیجی کالا خیلی دیوثه و میخواد هرجوری هست قطعات خطو خش دارشو به یکی بندازه .
بعد خوندن صحبتای دو دوست عزیز یه سوالی ذهنمو مشغول کرده که این موبایلا چرا خطو خش گرفته ؟ آیا چون برای یکی فرستاده شده و طرف باهاش کار کرده خطو خش گرفته ؟ دلیل اینکه اون فرد اول این موبایلو یک روز قبل از پایان مهلت مرجوع کردنه فکر کنم 10 روزه برای دیجی کالا پس فرستاده چی بوده ؟ آیا ایرادی که از موبایل گرفته منطقی بوده ؟ آیا دیجی کالا اون ایرادو برطرف کرده که جنسو برای شما ارسال کرده ؟ اگر اون ایرادو برطرف کرده پس چرا برای خطو خشای موبایل فکری نکرده ؟ آیا اون فرد اول نمیتوسته برای تست کالا یجوری باهاش کار کنه که خطو خش نگیره ؟ اینارو چون تاحالا از دیجی کالا خرید نداشتم میپرسم که شماها جواب بدین و اگر میخواهید جواب بدین خواهشا به همش جواب بدین نه یکیش .
بعد دیجی کالا چرا انقدر خره اومده قابلیت مرجوع کردن کالا به هر بهانه ای گذاشته تو سایتش ؟ خب اینجوری خودش بدنام میشه و باعث میشه بقیه براش تاپیک بزنن که جنساش خطو خش داره و میخواد هرجوری هست جنساشو بندازه به ملت . من اگر جای دیجی کالا بودم این قابلیتو برمیداشتم . بجاش این قابلیتو میزاشتم که وقتی یه کالایی رفته دیگه رفته منتظر برگشتنش نباش چون اگر تورو دوست داشت هیچوقت ترکت نمیکرد .
مثل خیلی از آگهی های ایسام که جدیدا داخلش میبینم طرف تو توضیحات نوشته از مرجوع کردن کالا معذورم که باعث میشه از خودم بپرسم مگه ایسام سیستمش اینجوری نبود که ما میتونیم جنسو برگشت بزنیم و پولمونو پس بگیریم اگر دلیل منطقی ای داشتیم . پس اینا چرا میگن پس نمیگیرم . البته بماند که هیچوقت حاضر نیستم تو ایسام برای کسی که نمیشناسمش جنس ارسال کنم تا طرف تایید کنه بعد ایسام پولمو بده . ریسکش حتی از تعرفه های تخیلی خود ایسام هم بدتره .
دوستان من جای شماها بودم میرفتم از مغازه داران عزیز خیابان جمهوری موبایل میخریدم چون خیلی مرد هستن و خدا پیغمبر سرشون میشه . درسته که چیزی به اسم مرجوع کردن ندارن ولی استاد پولیش هستن خداوکیلی و از بروبچ توپخونه هم بهتر پولیش میزنن و با تخصصی که دارن اجازه نمیدن کالای فیک یا ریفر وارد زندگیشون بشه .