• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گرون ترین جنس دیجی کالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
گرون ترین جنسی که از دیجی کالا خریدید چی بوده ؟؟
نمی شد از بازار همونو بخرید ؟؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
چرا تبلیغات دیجی*** میکنی؟
حتی سایتشم باز نمیکنم ببینم چیه
کم نبود اونقدر برای افیلیت همه رو سرکار گذاشت؟
نیازم باشه باز هم وجدانم نمیزاره از اینجا خرید کنم

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
سلام

یک موبایل نوکیا 2.2 قبلا برای شخصی خریداری کردم، تو بازار شهرستان نبود (حتی اولین گلسی که استفاده کردیم ناچ قطره ای نبود، چون گیر نمیومد) و قیمتش تو سایر سایت ها 1600بود، دیجی کالا 1300 می فروخت (مسئله فکر کنم تنظیم بازار بود و به هر کد ملی یکی می فروخت)

قبلا هم یک هارد 2 گیگ از دیجی کالا خریدم 330 تومن فکر کنم اون موقع
مشکل این بود که (باز هم می گم) تو شهرستان اون موقع هارد 2 گیگ نبود

همین هفته خرید اینترنتی 6 تومن هم داشتم ولی از دیجی کالا نبوده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
10.PNG22.PNG33.PNG

تولد دوستم بود. واسه جشن تولد از دیجی کالا این بادکنک هارو خریدم. گرون ترین کالایی بود که از دیجی خرید داشتم

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یه تلویزیون خریدم واسه خونه 2300 الان حول و حوش 15ت شده :|
این مدلی که میخواستم تو بازار پیدا نکردم.

چندتا گوشی هم قبلا گرفتم همین قیمتا، اون موقع قیمتاش خوب بود واقعا.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
قبلاً قیمتاش بد نبود الان اصلا خرید از دیجیکالا به صرفه نیست
خصوصا گوشی لپتاپ و ....
4 5 سال پیش بد نبود 10 سال پیش هم خوب بود الان افتضاحه

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
رفتم یه نگاه دیگه به خریدهای گذشته ام کردم و با ذکر گوه تو این مملکت برگشتم.

1614986403863.png
1614986442744.png

1614986484497.png

این فیکشه حالا.

1614986524786.png

1614986593098.png

1614986713670.png
یا حضرت عباس!
1614986746904.png

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یه دوربین dslr چند سال پیش زمان دلار سه تومنی خریدم 2 تومن یعنی معادل 20 تومن الان تو شهرمون نبود

iign0o0rr

Registered User
لایک‌ها
247
امروز s21 ultra به قیمت 32.100 خریدم باز کردم دیدم خط خش داره مرجوع کردم و دیگه از دیجی خرید نمیکنم به خصوص موبایل نظرات هم بخونین همینو میگن مرجوعی ها بالاست و گوشی های مرجوعی رو به یکی دیگه میندازن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
امروز s21 ultra به قیمت 32.100 خریدم باز کردم دیدم خط خش داره مرجوع کردم و دیگه از دیجی خرید نمیکنم به خصوص موبایل نظرات هم بخونین همینو میگن مرجوعی ها بالاست و گوشی های مرجوعی رو به یکی دیگه میندازن
کلا رویه جدیدشون همینطوریه برای همه جنسها، مرجوعی ها رو انقدر برای مشتریهای بعدی میفرستن تا بالاخره یکی مرجوع نکنه.

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
سلام

من تازه چند وقت پیش اولین خریدمو از دیجی کالا کردم به ارزش 270 تومن

چرا نمیشد همونو از بازار خرید میشد خیلی خوبم میشد ولی مشکلی که بود این بود که هم باید پا میشدم میرفتم بازار که ممکن بود کرونا بگیرم هم اینکه باید چند ساعت وقت میزاشتم و هم اینکه هزینه رفتو برگشت میدادم نزدیک 20 تومن کرایه تاکسی و هم اینکه جدا از هزینه رفتو برگشت باید 72 هزار تومنم بابت خرید جنس گرونتر میدادم .

6 تا بسته جو دوسر از دیجی کالا گرفتم چون ارزونتر از بازار بود که البته در عوضش یه کشیده از خانومم خوردم بخاطر اینکه پول پست ندم .
تو بازار 57 تومن بود ولی دیجی کالا (خود دیجی کالا نه فروشنده هایی که داخلش ثبت نام میکنن) میداد 45 تومن . چون خریدم بالای 200 تومن بودم هزینه ارسال رایگان افتاد برام .جالبه بسته رو داخل یه کارتنی گذاشته بود که اداره پست بابت همین کارتن 25 تومن میگیره .

وقتی خوب دودوتا چهارتا کردم دیدم خریت محض اگر از دیجی کالا خرید نکنم چون اینجوری هم 117 تومن سود میکنم هم اینکه وقتم گرفته نمیشه تازه ریسک کرونا گرفتنم ندارم .

راستی شما چرا میخوای ملت از دیجی کالا خرید نکنن و بجاش برن از بازار خرید کنن ؟ خود دیجی کالارو میگما نه اون فروشگاهی که اومده تو دیجی کالا ثبت نام کرده .

وقتی یکی بخواد یه جنسی بخره قیمتشو همه جا سرچ میکنه و از جایی میخره که مطئنتر و ارزونتره . مثلا اون دوستمون تو پست شماره 12 گفته یه موبایل خریده از دیجی کالا که خطو خش داشته و مرجوع کرده . یکی دیگه پشت بندش اومده گفته دیجی کالا خیلی دیوثه و میخواد هرجوری هست قطعات خطو خش دارشو به یکی بندازه .

بعد خوندن صحبتای دو دوست عزیز یه سوالی ذهنمو مشغول کرده که این موبایلا چرا خطو خش گرفته ؟ آیا چون برای یکی فرستاده شده و طرف باهاش کار کرده خطو خش گرفته ؟ دلیل اینکه اون فرد اول این موبایلو یک روز قبل از پایان مهلت مرجوع کردنه فکر کنم 10 روزه برای دیجی کالا پس فرستاده چی بوده ؟ آیا ایرادی که از موبایل گرفته منطقی بوده ؟ آیا دیجی کالا اون ایرادو برطرف کرده که جنسو برای شما ارسال کرده ؟ اگر اون ایرادو برطرف کرده پس چرا برای خطو خشای موبایل فکری نکرده ؟ آیا اون فرد اول نمیتوسته برای تست کالا یجوری باهاش کار کنه که خطو خش نگیره ؟ اینارو چون تاحالا از دیجی کالا خرید نداشتم میپرسم که شماها جواب بدین و اگر میخواهید جواب بدین خواهشا به همش جواب بدین نه یکیش .

بعد دیجی کالا چرا انقدر خره اومده قابلیت مرجوع کردن کالا به هر بهانه ای گذاشته تو سایتش ؟ خب اینجوری خودش بدنام میشه و باعث میشه بقیه براش تاپیک بزنن که جنساش خطو خش داره و میخواد هرجوری هست جنساشو بندازه به ملت . من اگر جای دیجی کالا بودم این قابلیتو برمیداشتم . بجاش این قابلیتو میزاشتم که وقتی یه کالایی رفته دیگه رفته منتظر برگشتنش نباش چون اگر تورو دوست داشت هیچوقت ترکت نمیکرد .

مثل خیلی از آگهی های ایسام که جدیدا داخلش میبینم طرف تو توضیحات نوشته از مرجوع کردن کالا معذورم که باعث میشه از خودم بپرسم مگه ایسام سیستمش اینجوری نبود که ما میتونیم جنسو برگشت بزنیم و پولمونو پس بگیریم اگر دلیل منطقی ای داشتیم . پس اینا چرا میگن پس نمیگیرم . البته بماند که هیچوقت حاضر نیستم تو ایسام برای کسی که نمیشناسمش جنس ارسال کنم تا طرف تایید کنه بعد ایسام پولمو بده . ریسکش حتی از تعرفه های تخیلی خود ایسام هم بدتره .

دوستان من جای شماها بودم میرفتم از مغازه داران عزیز خیابان جمهوری موبایل میخریدم چون خیلی مرد هستن و خدا پیغمبر سرشون میشه . درسته که چیزی به اسم مرجوع کردن ندارن ولی استاد پولیش هستن خداوکیلی و از بروبچ توپخونه هم بهتر پولیش میزنن و با تخصصی که دارن اجازه نمیدن کالای فیک یا ریفر وارد زندگیشون بشه .

sdfed.jpg

PARSA SYSTEM

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
342
سلام دوستان
ببخشید با احترام به همه عزیزان چند تا مطلب به ذهنم رسید که بدون جانبداری و یا دشمنی با هیچ شخص حقیقی و حقوقی خدمتتون عرض میکنم .
بطور معمول خرید از هایپرمارکت های بزرگ اینترنتی یعنی خدمت به مالکین اونها برای ساختن کاخ های بزرگ و تحقق بخشیدن به رویایهای ماورایی مالکین اونها
اما خرید از مارکت های محله ای و کوچکتر یعنی کمک به امرار معاش یک خانواده یا کمک به تحصیل یک دانش آموز و یا کمک به یک جوان برای ازدواج و ...
ضمن اینکه شما در نظر بگیرید در اطراف خودتون توی خانواده یا دوستان و آشنایانتون چند نفر میشناسید که کاسب ( درواقع فروشنده فیزیکی ) هستند و از این راه نون درمیارن.
اگه قرار باشه تامین همه کالاها و خدمات به این هایپرمارکت های بزرگ سپرده بشه اون وقت باید شاهد ورشکستگی و نابودی کامل صنوف و کاسبی ها باشیم ( همونطوری که میبینیم بسیاری از مغازه دار ها و خرده فروش ها دارن جمع میکنن).
بخشی از این مسایل مربوط به شرایط عمومی و بخش اعظمی هم بخاط قوت گرفتن بیش از حد همین هایپر مارکت هاست
بسیاری از هایپر مارکت های اینترنتی بزرگ ابزارهای بسیار قدرتمند و همچنین نفوذ بسیار بالایی دارند ( طوریکه برای معافیت از مالیات خودشون رو شرکت دانش بنیان معرفی می کنند ؛ درحالیکه یکی از سود ده ترین شرکت های حال حاضر هستند )
پس بهتره کمی کلی تر نگاه کنیم و ببینیم در ازای به دست آوردن چه چیزهایی --- در مقابل چه چیزهایی رو از دست میدیم )
و اما مثالی رو دوستمون در پست قبلی آوردن : به نظر بنده اون جوی دو سر در مزارع دیجی کالا کشت نشده که ارزون بودنش به دلیل حذف واسطه ها باشه بلکه معنیش اینه که یا از یک کشاورز نگون بخت به دلیل اینکه نتونسته توی بازار بفروشه به قیمت مفت خریداری شده ( که دلیل عدم فروشش رو در بالا قید کردم) ---- یا اینکه کالاقیمت واقعیش در بازار همین هست و شما دوست گرامی فرصت کافی برای جستجو در بازار نگذاشتین وگرنه با قیمتی چه بسا پایین تر پیدا می کردین ---- یا اینکه وارداتی هست و با رانت به دست دیجی رسیده که میتونه با کاسب فیزیکی رقابت کنه و درواقع اون رو فلج کنه
بهرحال : هیچ ارزونی بی علت نیست و هیچ گرونی بی حکمت
البته نمیخوام منکر این بشم که مارکت های اینترنتی مزایایی هم دارند و در مواقعی جستجوی کالا و دسترسی رو آسون میکنن و در مواقع ضرورت در صرفه جویی زمان خیلی به داد میرسند
نکته مهم اینه که من و شما ( بعنوان مردم بیدار جامعه تعادل و توازن رو بین این دو برقرار کنیم تا هم فروش مجازی و هم فروش فیزیکی بتونن به حیات خودشون ادامه بدن )
...
و البته از شما دوست عزیز بابت کنایه تون به تمامی افرادی که در صنوف مختلف شرافتمندانه کسب روزی میکنن تشکر میکنم .... ممنونم که تجربه تلخ خریدتون از یک کاسب نما رو به همه کاسب ها تعمیم دادین و همه رو به نوعی چوبکاری کردین ...ولی به نظر بنده حقیر ( که کوچکترین عضو از خانواده کاسبان و بازاریان هستم ) : خوب و بد در همه جا هست و نباید همه رو با یک چوب زد

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

البته همین الان سفارش رو لغو کردم!

جای دیگه ارزون تر و رام گلوبال پیدا کردم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
من آیفون خریدم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مشاهده پیوست 1227401مشاهده پیوست 1227402مشاهده پیوست 1227403

تولد دوستم بود. واسه جشن تولد از دیجی کالا این بادکنک هارو خریدم. گرون ترین کالایی بود که از دیجی خرید داشتم

خیلی هم صمیمی نبودید واسش اسپری برف شادی هم میگرفتی

+ یه گیتار گرفتم ۵۰۰

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا