mostafajan
Registered User
نشد عزیز!!!
ببین اگه من بخوام این بحثو ادامه بدم اونوقت شما و برخی دیگه شانتاژ میکنید و هر دم داد میزنید که : ای هوااار اینا میخوان دیجی کالا و ایکس و ایگرگ رو بکوبن !!!!!اینا هدف دارن و از این جور حرفا
بخاطر همین قبل از اینکه جواب حرفاتو بدم ازت دعوت میکنم که بیای پی وی هر چقد دلت خواست توجیه بشی !!!انتها به شرط اینکه از دایره منطق و ادب خارج نشی
چون در جاهای مختلف سفسطه و فرا فکنی میکنی واز موارد مختلف و بی ربطی استفاده میکنی و همینطور مغلطه میکنی و حرفهای دیگران رو به نفع خودت تفسیر به رای میکنی و با ظاهری غلط استنباط میکنی که اینا مثال بی منطقی هست و برخی جاها از لفظ دزد و مفت خور برای عموم استفاده میکنی که مصداق بی ادبی هست
و اما آقایی که در بطن جامعه هستی پس چشمات رو بازتر کن تا ببینی 90درصد اون به قول خودت بدبختهایی که توی مترو باهاشون هستی کاسب فیزیکی هستن
پس فردا نون همشون با تو
ببینم چقد مرام داری
تو فکر میکنی اگه این مارکتهای عظیم قدرتمند بشن از تو و امثال تو تقدیر میکنن
همینقدر که خیالشون راحت بشه که رقیب ندارن اونوقت پوست تو رو یکجا میکنن
نمونه بارزش شرکت ایران خودرو و سایپا
پول بنز میگیرن بهت پراید تحویل میدن (کاملا بدون واسطه همونطوری که تو عاشقش هستی)
.
نذار احساسات گذرا و لذت دوزار ارزونتر اینطوری عقلت رو ازت بدزده
من گفتم ما مردم بدبختی هستیم
درجای دیگه هم گفتم مردم فهیمی باشیم
این دو باهم در تعارض نیست آقازاده !!!!!!
یه چیزی یادم اومد حیفم اومد نگم
اوایل کرونا بود
تو شرایطی که مردم از کرونا وحشت داشتن و دیگه هیچ چیز بجز جون مردم براشون اهمیتی نداشت
یکی از همین مارکتهای اینترنتی بزرگ (که همتون میشناسین )تمام ماسکهای موجود در بازار رو به قیمت مفت جمع آوری کرده بود و توی سایتش با قیمت نجومی میفروخت و سر جون مردم سودا میکرد .
جالبه حتی موضوع به خبر بیست وسی هم کشیده شد !!!
احتمالا همه یادشون هست
بعله عزیزان
اینا اینجوری قلبشون برای مردم می تپه
اگه اوضاع رو خراب ببینن حاضرن بطور مستقیم و بدون واسطه خون مردم رو بنوشن
اگر هم یه جایی بنا به مصلحتی یه جنسی رو دوزار ارزونتر بدن معنیش حمایت از تولید کننده یا مصرف کننده نیست .صرفا دون میپاشن برای یک دام وسیعتر به انحاء مختلف
حالا نمیدونم بعضیا چه پورسانتی ازشون دریافت میکنن که اینطوری براشون یقه پاره میکنن
امیدوارم فقط خواب باشن (به امید بیدار شدن از خواب)
و اگه خوشونو به خواب زده باشن که دیگه حرفی باقی نمیمونه
من نمیدونم این شانتاژی که شما میگی چیه ولی به هر پست شما نگاه میکنم سه نفر زیرشو لایک کردن در حالی که هیشکی به بنده محل نزاشه .
تازه استاد ربیعی هم داره همسو با شما صحبت میکنه و بنده رو میکوبه و آمریکارو زیر سوال میبره و اونی که داره هم با لایک هم نظرات بقیه شانتاژ میشه شمایی نه من .
البته میدونم چرا باز با این شرایط داستانو به نفع من میبینی چون استاد ربیعی داره از شما دفاع میکنه که این خودش تاثیر منفی داره و با توجه به سبقش از هرکی دفاع کنه یعنی اون فرد حتما داره راهو اشتباه میره ولی توصیه میکنم این تهدیدو به فرصت تبدیل کنی . مثلا من خودم اینجوری از استاد ربیعی استفاده میکنم که هر موقع میبینم استاد داره باهام مخالفت میکنه میفهمم دارم حرف درستی میزنم .
ولی چه بخوای چه نخوای فروشنده های فیزیکی ای که تکنولوژی و صنعت میتونه جاشونو بگیره تا زندگی مردم بهتر بشه دارن حذف میشن مخصوصا اونهایی که فقط فروشنده هستن . به عنوان مثال نانواها که یک نوع مغازه دار فیزیکی هستنو نگاه کن . ساعت 4 صبح از خوب بیدار میشن و تو تابستون 45 درجه ساعتهای زیادی پای تنور می ایستن تا نون تولید کنن . ناواها میتونن با نون های فانتزی که داخل دیجی کالا یا هایپرمارکتها فروخته میشه رقابت کنن . دلیل این رقابت هم قیمت پایینتر و طعم خوشمزه تر نونهای سنتی هستش (بیشتر قیمت پایینتر) . البته این روند تا موقعی ادامه داره که یکی نیاد یه کارخونه بزنه نون سنتی یا یه مدل نونی تولید کنه با قیمت پایینتر و کیفیت پخت بهتر و خوشمزه تر و دورریز کمتر و دسترسی آسونتر (مثل دسترسی از محیط مجازی) .
کلا از روزی که انسان اولیه بوجود اومده تا الان تکنولوژی همیشه کاری کرده که یه عده بیکار بشن ولی در عوض این بیکاری کیفیت کار انجام شده بالاتر رفته و احتمال خطا اومده پایین و هزینه کمتری برای مصرف کننده داشته و زمان کمتری تلف شده . مثلا الان دیگه فردی به اسم میراب نداریم بلکه جلوی در هر خونه یه کنتر آب هست و آب رو هم با لوله کشی بدسدتون میرسون . یا دیگه کسی نامه نمیندازه تو صندوق پست بلکه همه ایمیل میزنن که هم احتمال خطا توش پایینه هم هزینه کمتری داره و زودتر میرسه هم وقتمون گرفته نمیشه . بنظر شما ما باید هنوز نامه بندازیم تو صندوق پست تا پستچی های فیزیکی نون داشته باشن بخورن ؟
ببین دوتا اصطلاح هست یکی Salesman یکی هم Marketer
اولی یعنی فروشنده میاد از تولید کننده کالا میگیره و بسته به اینکه مغازش کجای تهران و چقدر اجاره مغازه میده و چقدر مشتری داره و چقدر دندون گرده یه قیمت اضافه ای میکشه روی قیمت کالایی که از تولید کننده گرفته و میفروشه به مصرف کننده که مصرف کننده باید اون هزینه اضافه رو بده.
دومی یعنی بازاریاب میاد کالارو از تولید کننده میگیره و میبره میرسونه به دست یک عده دیگه (کاری نداریم به دست مصرف کننده میرسونه یا فروشنده) و در ازای هر کالا یه پورسانتی از تولید کننده(نه مصرف کننده) میگیره مثل بادران .
دوره ای که داری توش زندگی میکنی دوره بازاریابهاست . تولید کننده براش آینده فروشنده مهم نیست میخواد فرش یا ماشین لباسشویشو بفروش . منه مصرف کننده هم آینده فروشنده برام مهم نیست . گینه بیصاحاب که هیچ حتی اگر ایران بهترین اقتصاد دنیا هم بشه و همه مردم روشنفکر و عاقل بشن و مثل من آقازاده بشن باز آینده فروشنده برای کسی مهم نیست و کسی پول مفت بهشون نمیده . چرا ما باید هنوز به پستچی پول بدیم وقتی میتونیم به آسیاتک پول کمتری بدیم و خدمات بهتر بگیریم ! چرا باید به میراب پول بدم تا آب آلوده و کثیف برام بیاره اونم با تاخیر زیاد و حجم کم وقتی میتونم یک دهم اون هزینه رو به سازمان آب بدم و کیفیت بهتری دریافت کنم !
نمیدونم چقدر در جریان هستی ولی با توجه به گستردگی اینترنت تو کره زمین و دسترسی هر جنبنده ای به گوشی هوشمند دنیا داره مجازی میشه و داریم از فیزیک و واقعیت دور میشیم و خیلی از نیازهای اولیه و ثانویه ما داره از طریق دنیای مجازی تامین میشه مثل نیاز به خنده نیاز به خبر نیاز جنسی نیاز به کالا نیاز به فیلم سینمایی نیاز به موسیقی . دیگه کسی برای این مواردی که گفتم از خونه خارج نمیشه بره یک جای فیزیکی مثل دکه روزنامه فروشی تا به یک فرد فیزیکی پول بده روزنامه بخره که بتونه خبر بخونه یا بره سینما فیلم ببینه یا بره پای تلویزیون سریال ببینه .
بنظر من مغلطه رو شما داری انجام میدی که میگی یکی از این هایپر مارکتهای بزرگ ماسکهارو احتکار کرده بوده پس ازشون خرید نکنین این دولت قبلش برای مردم نمیتپه از دولت هم خرید نکنید . احتکارو که هرکسی میتونه انجام بده حتی اون فروشنده خرد . بنظر من سیستم داره درست میشه با وجود هایپر مارکتهای بزرگ مجازی و فیزیکی . باز تلاشتو بکن ببین میتونی کاری کنی مردم برن از مغازه دار یه جنسیو بخرن 550 هزار تومن وقتی همونو هایپرمارکت رفاه یا دیجی کالا میده 400 هزار تومن . کسی که باید پول تو جیبش بره تولید کننده و بازاریاب هستش نه فروشنده هایی که به لطف تکنولوژی دیگه نیازی بهشون نداریم . فروشنده باید یا تغییر شغل بده تولید کننده بشه مثل همون استخر پرورش میگو که گفتم یا اینکه بازاریاب بشه .