• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گروه تلگرام اخبار فناوری

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
برادرا
این سایت چه جوریاست هر چند امتیاز چند تومنه؟
یه کم به من توضیح بدید؟
ممنون

جوی به ازای 30 ثانیه بازدید 10 امتیاز می ده که می شه معادل یک ریال
به ازای بازدید 120 ثانیه 55 امتیاز می ده که می شه معادل 5.5 ریال...

و این ها فقط به صورت تصادفی می یاد و شما نمی تونی هیچ دخل تصرفی روش داشته باشی...
کلا اگه همه چیز میزون باشه می تونی روزی 10 هزار امتیاز کسب کنی ..

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
من از ساعت 11 //// 12 ظهر 4000 هزار امتیاز جمع کردم!!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
نه عزیز دل،میشه 400 ریال،آخه اون پستی که بالا خودت لایکش کردی اینو میگه!اگه اشتباه می گم خلافشو بهم ثابت کن.

نه دوست خوبم ایشون اشتباه کردن
در این سایت هر امتیاز مساوی با یک ریال
یعنی 10 امتیاز 10 ریال

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
داداش این سایت هنگ میکنه!!!!!!!
اعصابم رو ریخت به هم....
tnx

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
من که نداشتم...
تازه امروز سایت در نمایش بازدید خودکار تغییر تاکتیک انجام داده... که به این ترتیب شما فقط می تونی روزی 700 بازدید خودکار داشته باشی...
اگر کمترین امتیاز رو 10 امتیاز قرار بدیم.. از بازدید خود کار می شه روزی 7000 امتیاز بدست اورد...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من که نداشتم...
تازه امروز سایت در نمایش بازدید خودکار تغییر تاکتیک انجام داده... که به این ترتیب شما فقط می تونی روزی 700 بازدید خودکار داشته باشی...
اگر کمترین امتیاز رو 10 امتیاز قرار بدیم.. از بازدید خود کار می شه روزی 7000 امتیاز بدست اورد...
روزی 700 تومن،(شایدم 70 تومن)،ورشکسته نشن یه وقت! :D

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
من همینطوری برای تست عضو شدم و دیدم که از 9 دیشب تا الان نزدیک به 4 بعد از ظهر با خاموش بودن کامپیوتر و قطع شدن دوبار سایت در هنگام سورف کردن (5 ساعت خاموشی در مجموع) که هنوز به 24 در طول شبانه روز نرسیده درمجموع 12630 امتیاز جمع آوری شده که با یه حساب وجمع و تفریق کردن ساده تا 9 امشب احتمالا به 17500 امتیاز خواهد رسید(1 شبانه روز - 5 ساعت خاموشی سیستم)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
من همینطوری برای تست عضو شدم و دیدم که از 9 دیشب تا الان نزدیک به 4 بعد از ظهر با خاموش بودن کامپیوتر و قطع شدن دوبار سایت در هنگام سورف کردن (5 ساعت خاموشی در مجموع) که هنوز به 24 در طول شبانه روز نرسیده درمجموع 12630 امتیاز جمع آوری شده که با یه حساب وجمع و تفریق کردن ساده تا 9 امشب احتمالا به 17500 امتیاز خواهد رسید(1 شبانه روز - 5 ساعت خاموشی سیستم)

پس همون 2000 تومن میشه
ممنون از اینکه اطلاع دادید

تا بعضی از دوستان از گمراهی آشکار در بیان
کار ما دروغ گفتن به هم نیست دوستان خوبم
وقتی میگم 2000 تومن یعنی تست شده

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پس همون 2000 تومن میشه
ممنون از اینکه اطلاع دادید

تا بعضی از دوستان از گمراهی آشکار در بیان
کار ما دروغ گفتن به هم نیست دوستان خوبم
وقتی میگم 2000 تومن یعنی تست شده
داداش 2 چیز می پرسم جواب بده:
1.تو صفحه قبل یه کاربری گفت هر 10 امتیاز مساوی هست با یک ریال،و شما لایک زدی اون پست رو،و هیچ اعتراضی بهش نکردی،چند ساعت بعدش من که بهت گفتم پس اینطوری نمی صرفه اومدی و گفتی نه اشتباهه!اگه اشتباهه چرا از اول اینو به همون کسی که گفته بود هر 10 امتیاز یک ریال نگفتی؟
2.باشه هر 10 امتیاز 1 تومان.خوب حالا ما فرض می کنیم توی یه روز 18000 امتیاز جمع بشه،میشه 1800 تومن درست؟خوب حالا شما از 700 تا سایت بازدید کردی،هر سایت رو فرض می کنیم،700 کیلوبایت از حجم اینترنتت رو استفاده کنه،البته بیشتر از این ها هست،خوب حالا 700 ضربدر 700 میشه 490 هزار کیلوبایت.یعنی 490 مگابایت از حجم اینترنتت استفاده میشه.در مورد کچ هم لطفا نگو چون این سایت ها کلی تبلیغ فلش پر حجم دارن که با هر ریفرشی عوض میشن.
حالا ما هر گیگ رو حساب می کنیم 5 هزار تومن،نصفش میشه 2500.
حالا نصف یک گیگ میشه 500 مگابایت.اون 10 مگ هم تخفیف،2400 تومن + 100 تومن پول برقش.
میشه چه قدر؟ 2500 تومن.
یعنی شما 2500 میدی تا 1800 تومن بگیری.کاملا با عقل جور در میاد! :)
حالا اگه می خوای به این سایتی که من معرفی کردم گیر بدی،باید بگم مصرف اینترنتش در 24 ساعت زیر 1 مگابایت،و مصرف CPUش زیر 12 درصد هست و روزی 3500 تومن بی دردسر درآمدشه.
منتظر توضیحاتت هستم. ;)

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
داداش 2 چیز می پرسم جواب بده:
1.تو صفحه قبل یه کاربری گفت هر 10 امتیاز مساوی هست با یک ریال،و شما لایک زدی اون پست رو،و هیچ اعتراضی بهش نکردی،چند ساعت بعدش من که بهت گفتم پس اینطوری نمی صرفه اومدی و گفتی نه اشتباهه!اگه اشتباهه چرا از اول اینو به همون کسی که گفته بود هر 10 امتیاز یک ریال نگفتی؟
2.باشه هر 10 امتیاز 1 تومان.خوب حالا ما فرض می کنیم توی یه روز 18000 امتیاز جمع بشه،میشه 1800 تومن درست؟خوب حالا شما از 700 تا سایت بازدید کردی،هر سایت رو فرض می کنیم،700 کیلوبایت از حجم اینترنتت رو استفاده کنه،البته بیشتر از این ها هست،خوب حالا 700 ضربدر 700 میشه 490 هزار کیلوبایت.یعنی 490 مگابایت از حجم اینترنتت استفاده میشه.در مورد کچ هم لطفا نگو چون این سایت ها کلی تبلیغ فلش پر حجم دارن که با هر ریفرشی عوض میشن.
حالا ما هر گیگ رو حساب می کنیم 5 هزار تومن،نصفش میشه 2500.
حالا نصف یک گیگ میشه 500 مگابایت.اون 10 مگ هم تخفیف،2400 تومن + 100 تومن پول برقش.
میشه چه قدر؟ 2500 تومن.
یعنی شما 2500 میدی تا 1800 تومن بگیری.کاملا با عقل جور در میاد! :)
حالا اگه می خوای به این سایتی که من معرفی کردم گیر بدی،باید بگم مصرف اینترنتش در 24 ساعت زیر 1 مگابایت،و مصرف CPUش زیر 12 درصد هست و روزی 3500 تومن بی دردسر درآمدشه.
منتظر توضیحاتت هستم. ;)

عرض کنم که اشتباه از بنده بوده.. که اون مبلغ رو این طوری نوشتم...
2:
خوب واسه اون هم راه حل داره... Image مرورگر رو غیر فعال می کنیم... و سپس بازدید خودکار رو راه می اندازیم.... البته این وسط فقط پول برق می مونه....
که اون کسب درآمد هم که شما معرفی کردید .. پول برق هم داره که در مجموع پول برق ش مساوی هست دیگه حالا 24 ساعت نه 12 ساعت که باید روشن باشه.. ... خارج از مصرف اینترنت...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عرض کنم که اشتباه از بنده بوده.. که اون مبلغ رو این طوری نوشتم...
2:
خوب واسه اون هم راه حل داره... Image مرورگر رو غیر فعال می کنیم... و سپس بازدید خودکار رو راه می اندازیم.... البته این وسط فقط پول برق می مونه....
که اون کسب درآمد هم که شما معرفی کردید .. پول برق هم داره که در مجموع پول برق ش مساوی هست دیگه حالا 24 ساعت نه 12 ساعت که باید روشن باشه.. ... خارج از مصرف اینترنت...
عزیز من که گفتم پول برق 100 تومن،Image رو هم غیر فعال کنی بازم 200 الی 300 مگ برای دریافت قالب،اسکریپت ها و...مصرفشه،حالا کاری نداریم که سرعت اینترنتت رو هم میاره پایین. :)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوست خوبم AbolTheRocker
یکبار واسه همیشه
این بحثو تمومش کنیم
اول از همه اون سایتی که شما معرفی کردی فقط و فقط وفقط یکماه اونم اگه بتونی تریت بگیری و برنامشو دانلود کنی پول میده

بنده تو اون سایتی که شما گفتی 34 تا ریفرال دارم به خدا با شما هم دشمنی ندارم
اگر فرض کنیم منو شما ریفرال داریم و کاربر عادی رو بیخیال!!
بازم من تست سی پی یو گذاشتم 50% استفاده می کرد
واسه که سی پی یوی قوی دارن تازه اگر مثل من و شما ان تا ریفرال داشته باشن بله سایت شما خوبه

اما در مورد این سایتی که من گفتم
من متن پست دوستمونو نخوندم چون ایشون از اول تو این کار بود، پس اشتباه کرده!
همونطور که دوستمون گفت کافیه عکس ها از مرورگر آف کنی! هر سایت هم 10 ثانیه طول میکشه
و درآمد ثابت هست بدون هیچ ریفرالی درگیری سی پی یو درخواست تریت !!! دانلود اون برنامه مزخرف!

من مقایسه رو میزارم به عهده دوستان

که درآمد یکماه رایگان میخوان
یا یه درآمد هر چند کم ولی ثابت!!!

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
بنده هم اعلام کنم روزی 2400 ت رکورد دارم :D

بهترینه تا الان!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست خوبم AbolTheRocker
یکبار واسه همیشه
این بحثو تمومش کنیم
اول از همه اون سایتی که شما معرفی کردی فقط و فقط وفقط یکماه اونم اگه بتونی تریت بگیری و برنامشو دانلود کنی پول میده

بنده تو اون سایتی که شما گفتی 34 تا ریفرال دارم به خدا با شما هم دشمنی ندارم
اگر فرض کنیم منو شما ریفرال داریم و کاربر عادی رو بیخیال!!
بازم من تست سی پی یو گذاشتم 50% استفاده می کرد
واسه که سی پی یوی قوی دارن تازه اگر مثل من و شما ان تا ریفرال داشته باشن بله سایت شما خوبه

اما در مورد این سایتی که من گفتم
من متن پست دوستمونو نخوندم چون ایشون از اول تو این کار بود، پس اشتباه کرده!
همونطور که دوستمون گفت کافیه عکس ها از مرورگر آف کنی! هر سایت هم 10 ثانیه طول میکشه
و درآمد ثابت هست بدون هیچ ریفرالی درگیری سی پی یو درخواست تریت !!! دانلود اون برنامه مزخرف!

من مقایسه رو میزارم به عهده دوستان

که درآمد یکماه رایگان میخوان
یا یه درآمد هر چند کم ولی ثابت!!!
50% :) خود برنامه گزینه محدودیت استفاده از CPU داره بله شما اگه روی 50 بذاری حتما روی 50 هم میره!ولی روی 10 بذاری از 10 الی 12 تجاوز نمی کنه.
حالا من یه حساب می کنم.
11 تا Thread میشه 550 دلار.یعنی حدود 1 میلیون و 700 هزار تومن.
حالا شما 550 دلار به سایت پرداخت می کنی و 11 Thread به مدت یک سال میخری.
درآمدت میشه روزانه 11 دلار.یعنی 33 هزار تومن.یعنی ماهی یک میلیون تومن.اون هم بدون هیچ کاری.قضاوت با دوستان. :)
راستی شما میگی 34 تا ریفرال داری توش درسته؟یعنی یه جایی تبلیغ کردیش درسته؟یعنی اونجا میری می نویسی بدویید بیاید وقتو تلف نکنید سریع عضو بشید عالیه!اونوقت اینجا میگی مزخرفه و...؟دو رو بودن اصلا کار خوبی نیست دوست من. :)

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
شما جدا از اینکه ریاضیت خیلی ضعیفه و در توهم سیر می کنی
اصلا به اصل قضیه توجه نمی کنی؟!
من خودم دارم می گم 34 تا ریفرال دارم ولی وقتی فهمیدم چه سایته مزخرفیه بیخیالش شدم داری به من می گی لیلی ...؟!
عمو جون اگه ملت اینجا میخواستن 550 دلار بدن به اون سایت!!! که اصلا هیچیش معلوم نیست که دیگه کلیک نمی کردن!!!یا دنبال 1دلار نبودن!!
داریم از درآمد رایگان حرف میزنیم!!!
ما چی میگیم شما چی می گی...
قضاوت با دوستان
موفق باشید
دیگه لطفا تو این تاپیک پست نده
بحث تو pm

بالا