سلامبه نقل از azemati :آقا فك كنم اون تاييده مسخره رو برداشتن. واسه من كه اينطوره. شما هم تست كنيد بيزحمت.
سينا جان واسه شما كه فيلتر بود قبلا، اصلا تست كن ببين ميياد يا نه!
اگه هنوز مشكل داري از طريق ايميل عضو بشو. يعني روش دوم!به نقل از kamiar :آآقا اين عضويتش كه Cannot find server ميزنه! واسه كس ديگه هم اينطوري هست؟
دمت گرم!به نقل از babakweb :اميرجان الان در ياهو و بلاگم دارم اين گروه رو تبليغ ميكنم!
مخلصيمبه نقل از hamvatanha :سلام و خسته نباشيد به همه شما عزيزان كه در راه اعتلاي هرچه بيشتر ايران و ايراني و پارسی کوشش میکنید
ای بابا!!!به نقل از Mehd Ehs :دوستان عزيز ام-تی بلد!
یه وب سایت ثبت شده با هاست و دامین دارم که خیلی خیلی سریع می خوام با ام-تی یه سایت خبری کوچیک راه بندازم. لطفا" به داد برسید.
این امیر خان عظمتی هم که گوشه چشمی به ما نمی اندازه هر چی براش میل می فرستیم!
ضمنا" اگر این عمل چند ریال هم خرج داشت، نو پرابلم؛ فقط بجنبید، مریض اورژانسیه!
خیلی ممنون میشم اگه با میلم تماس بگیرید: [email protected]
من هم تقريبا همينطورم! ولي نه ديگه مثل تلفن!! :lol: همون ديشب جواب رو برات ايميل كردم!به نقل از Mehd Ehs :آخه ما فكر كرديم آن لاين يعني اينكه طرف نشسته اونجا، عین تلفن، همینکه کسی حرفی بزنه، فی الحال جوابشو میده!
شما موقع خوندن نامه اگه مرورگر رو تنظيم كني راست به چپ ديگه نبايد مشكلي باشه ها ...به نقل از 3nobar :یه مشکلی که این گروه ام تی در گوگل داره اینه که باید توش پینگلیش نوشت. چون اگه بخوای توش فارسی بنویسی رایت تو لفت نیست و اگر احیانا" یه کلمه انلیسی اون وسط بکار ببری همه چیز قاطی میشه. ادیتورش هم چندان جالب نیستش.
اگر این مشکلاتش حل بشه خوف میشه!