امل همکار دارم میتونم بفرستم -سفارشتون و تو پی وی بفرستین -با تشکربنده شهرستان مازندران شهرستان آمل هستم اگر همکار دارید که بفرستید من از همکار بگیرم اگه نه که مرسی
سلام -۶۴ گیگ فقط یک عدد موجوده - ۳۲ گیک موجوده تعداد رنگ گلد و گری -توضیح دادم در مورد قاب و صفحه داخل تاپیک -اگر تعداد باشه ارسال با تیپاکس و تکی با پست انجام میشه-اطمینان میدم در مورد موارد ذکر شده در تاپیک -درخدمتم اگر سوال دیگری هستسلام داداش آیفون ۵اس ۶۴ چه رنگ هایی داری؟ ریپک های آیفون ۵ اس معمولا قاب تعویض هستن شما مطمئن هستید که قاب و صفحه تعویضی نیست؟
ارسال به گرگان چطوریه؟
Sent from my ZTE Blade V6 using Tapatalk
سلام چشم بفرمایید اینم خدمت شمادادا میشه یه لطف کنی از کارتن و لیبل سریال و پارت اینا یه عکس بزارین تا ببینیم کیفیت لیبل چطوریه ؟؟
سلام -سه رنگ گلد و گری و سیلور -کرج هم همکار دارم بله دوست عزیزدرود،دوست عزيز 6s 64 چه رنگهايي موجود داريد،كرج هم همكار داريد...؟
سلام مجدد-هر سه تمیز هستن و پلمپ - ادرس همکارمون و دقیقا نمیدونم باید چک کنم - هزینه ارسال هر عدد ده هزار تومن اضافه میشه به قیمتتمام گوشيها از نظر تميزي در يه حد هستن،يه دونه6s 64 با هزينه ارسال چقدر ميشه و اينكه همكارتون كجاي كرج هستن...؟
سلام-یعنی وسایل جانبی اورجینال نیستن -خراب نمیشن برادر عزیز -های کپی هم درجه بندی داره که وسایلی که بنده رو گوشی گذاشتم با کیفیت ترینش هست -سوال دیگه ای بود در خدمتمدرود
منظور از های کپی یعنی چی ؟؟ من هنزفری خیلی برام مهمه ، یعنی خراب میشن ؟
سلام-یعنی وسایل جانبی اورجینال نیستن -خراب نمیشن برادر عزیز -های کپی هم درجه بندی داره که وسایلی که بنده رو گوشی گذاشتم با کیفیت ترینش هست -سوال دیگه ای بود در خدمتم
سلام و عرض ادب این مدل موجود ندارم شرمندهiphone 7 32gb مشکی مات
چند در میاد ؟
داداشی من از دیروز منتظرم عکسارو برام بفرستی!هنوز نفرستادی
سلام انشالا خرید بعد تا هفته اینده میارمداداش آیفون ۵اس گلد ۶۴ گیگ کی میتونی موجود کنی؟
Sent from my ZTE Blade V6 using Tapatalk
۰۹۳۷۲۰۵۴۴۵۷ -تلگرام ۰۹۳۰۰۴۴۸۵۰۴سلام وقت بخیر
لطفا شماره تماس پ.خ کنید
داداش من ۳ روزه منتظرم برام از لیبل و خود گوشی عکس بفرستی که اگه اوکی هست بگم برام بفرستی! ایفون ۶ /۶۴ گیگسلام انشالا خرید بعد تا هفته اینده میارم
سلام داداش مسافرت هستم و نشده بفرستم و گرنه من هم میخام جنسامو بفروشم و باز خرید کنمداداش من ۳ روزه منتظرم برام از لیبل و خود گوشی عکس بفرستی که اگه اوکی هست بگم برام بفرستی! ایفون ۶ /۶۴ گیگ
شما وویس دادی نیم ساعت دیگه میفرستم ۳ روز شد نفرستادی که سفارش بدیم!
دمت گرم داداش نخواستیم مرسی دمت گرم