• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گشت ارشاد

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دی وی دی شما منو نداره؟
برای من چند قسمت داره که یه قسمت هست : موارد ویژه
شاید علامت کانال تلوزیون روش هست نمی بینی چون بالا سمت راست صفحه هست.توش هم پشت صحنه ها هست هم قسمت های حذف شده

اونیکه تو اینترنت پخش شده حتی از اونیکه من تو سینما هم دیدم کوتاه تر هست و یک بخشیش سانسور شده.
پایان متفاوتش چی هست ، من امکانش رو ندارم بخرم اما برام جالب هست بدونم پایان خود سهیلی برای فیلمش چی بوده؟ ضمن اینکه ظاهرآ سکانس اول فیلم هم تغییر کرده...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دی وی دی شما منو نداره؟
برای من چند قسمت داره که یه قسمت هست : موارد ویژه
شاید علامت کانال تلوزیون روش هست نمی بینی چون بالا سمت راست صفحه هست.توش هم پشت صحنه ها هست هم قسمت های حذف شده

منم دیروز dvd رو خریدم تو قسمت موارد ویژه، 4 قسمت درباره ی کارگردان، گالری عکس، پروانه ی نمایش و محصولات دیگر رو داره. پشت صحنه و موارد حذف شده توی منو نیست

جدا مسخره است تو تبلیغ و پوسترش یه چیز می گن موقع خرید می بینی یه چیز دیگه دادن

می رفتم ویدئو کلوپ فیلم رایت شده اش رو 500 تومان می خریدم به شعورم هم توهین نمی شد

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
پس اگه اینجور که شما می گید باشه معلومه نزاشتن درست پخش بشه !
نسخه ای که من دارم سکانس حذفیها, حاشیه ها و عوامل توقیف , پشت صحنه و... هست ! ( تو بخش موارد ویژه)

منم دیروز dvd رو خریدم تو قسمت موارد ویژه، 4 قسمت درباره ی کارگردان، گالری عکس، پروانه ی نمایش و محصولات دیگر رو داره. پشت صحنه و موارد حذف شده توی منو نیست

جدا مسخره است تو تبلیغ و پوسترش یه چیز می گن موقع خرید می بینی یه چیز دیگه دادن

می رفتم ویدئو کلوپ فیلم رایت شده اش رو 500 تومان می خریدم به شعورم هم توهین نمی شد

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
پيام هاي مختلفي از كاربران كافه سينما همزمان با پخش فيلم گشت ارشاد در شبكه نمايش خانگي، مبني بر تفاوت نسخه پخش شده در تهران و شهرستان ها به دست ما رسيد. پي‌گيري ما هم حاكي از درستي اين خبر بود و ظاهرا در بخش موارد ويژه نسخه شهرستان ها خبري از بخش هاي حذف شده، پشت صحنه، پاياني ديگر و حاشيه هاي فيلم نيست. براي پيگيري اين اتفاق با علي اسدزاده مدير عامل موسسه تصوير گستر پاسار گاد ( شركت پخش كننده گشت ارشاد ) تماس گرفتيم. اسدزاده در اين مورد به كافه سينما گفت: ما دو پك براي عرضه فيلم گشت ارشاد در نظر گرفتيم. پك اول با توجه به بخش هاي زيادي كه همراه دارد با قيمت 3000 تومان و پك دوم كه فقط خود فيلم است با قيمت 2500 تومان عرضه مي شود. اكثر نمايندگي هاي شهرستان ها پك دوم كه قيمت كمتر داشت را از ما گرفتند. برخي نمايندگي ها هم اصلا هيچكدام را نخريدند. ما مشكلي براي ارايه پك اول در شهرستان ها نداريم .دوستاني كه فيلم گشت ارشاد را همراه با بخش هاي جانبي اش مي خواهند بايد به نمايندگي هاي فروش در شهرهايشان اطلاع بدهند. ما حتي اگر يك يا دو نسخه هم بخواهند برايشان مي فرستيم.

منبع فروم تی وی شو

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کاربران زیر بعلت گذاشتن لینک دانلود این فیلم بن شدن (هر کدوم سه روز) :

-Arash-
نمایش مشخصات: -Arash- - PersianTools Forums

NamakPash
نمایش مشخصات: NamakPash - PersianTools Forums

Fouad-PES
نمایش مشخصات: Fouad-PES - PersianTools Forums

aminq10
نمایش مشخصات: aminq10 - PersianTools Forums

saeed00013
نمایش مشخصات: saeed00013 - PersianTools Forums

migmig3000
نمایش مشخصات: migmig3000 - PersianTools Forums

mohsen73
http://forum.persiantools.com/u231854.html

Mahdi-MA
http://forum.persiantools.com/u222522.html

jomong777
http://forum.persiantools.com/u137041.html

من قبلا چند بار گفته بودم لینک دانلود فیلمهای اینجوری که توی بازار هست رو نذارید توی این بخش. این بخش پابلیک هست و امکان داره n مشکل بوجود بیاد. قبلا فقط به پاک کردن اکتفا کردم، از این به بعد لینک دانلود فیلمهای ایرانی = بن. در صورت تکرار مدتش رو هم افزایش میدم.

کلیه پست های تاپیک هم بعلت اسپم بودن و یا مذاکره !! در مورد لینک دانلود ها پاک + تاپیک قفل.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
«گشت ارشاد» جمع‌آوری می شود

فارس: دبیر ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی گفت: در پی مشاهده تخلفات در نسخه نهایی فیلم سینمایی «گشت ارشاد»، این فیلم در تهران و شهرستان‌ها جمع‌‌آوری می‌شود.

«سعید جابری انصاری» دبیر ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی و هنری سازمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پس از اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تخلفاتی در بسته نهایی فیلم سینمایی «گشت ارشاد» رخ داده است. در حقیقت پس از بازبینی نسخه منتشر شده این فیلم، تخلفات در ضمائم اثر و محتوا مشاهده شد که این موارد منجر به تصمیم‌گیری در خصوص جمع‌آوری نسخه‌های توزیع شده آن در تهران و سایر شهرستان‌ها شد.

جابری انصاری تعداد نسخه‌های این فیلم سینمایی را 500 هزار نسخه عنوان کرد و گفت: انشاءالله تا پایان روز یکشنبه تمام پوسترها و کالاهای این فیلم در تهران جمع‌آوری می‌شود و با توجه به همکاری شرکت توزیع‌کننده، همه آثار پخش شده در شهرستان‌ها نیز جمع‌آوری می‌شود. اگر هم جایی نیاز به حمایت نیروی انتظامی باشد، با توجه به همکاری‌های به عمل آمده اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی در پایان از همکاری نیروی انتظامی قدردانی کرد.

اسمی قله

Registered User
لایک‌ها
39
«گشت ارشاد» جمع‌آوری می شود

فارس: دبیر ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی گفت: در پی مشاهده تخلفات در نسخه نهایی فیلم سینمایی «گشت ارشاد»، این فیلم در تهران و شهرستان‌ها جمع‌‌آوری می‌شود.

«سعید جابری انصاری» دبیر ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی و هنری سازمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پس از اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تخلفاتی در بسته نهایی فیلم سینمایی «گشت ارشاد» رخ داده است. در حقیقت پس از بازبینی نسخه منتشر شده این فیلم، تخلفات در ضمائم اثر و محتوا مشاهده شد که این موارد منجر به تصمیم‌گیری در خصوص جمع‌آوری نسخه‌های توزیع شده آن در تهران و سایر شهرستان‌ها شد.

جابری انصاری تعداد نسخه‌های این فیلم سینمایی را 500 هزار نسخه عنوان کرد و گفت: انشاءالله تا پایان روز یکشنبه تمام پوسترها و کالاهای این فیلم در تهران جمع‌آوری می‌شود و با توجه به همکاری شرکت توزیع‌کننده، همه آثار پخش شده در شهرستان‌ها نیز جمع‌آوری می‌شود. اگر هم جایی نیاز به حمایت نیروی انتظامی باشد، با توجه به همکاری‌های به عمل آمده اقدامات لازم انجام خواهد شد.

وی در پایان از همکاری نیروی انتظامی قدردانی کرد.

برای چی جمش کنن مگه چیکار کرده بود؟؟؟

gta-iv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ضعیف تموم کرد فیلمو

اون پایان و کاراکتر نیوشا ضیغمی گند زد به فیلم .

خیلی مسخره داستان اصلی رو منحرف کرد .

ولی ابتدای فیلم خوبه .

نباید فیلم داستانش رو عوض میکرد .

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
یک فیلم نامه بسیار سطحی و سخیف. نه طنز درست و حسابی داشت و نه پیامش رو تونست اونطور که باید برسونه.

mohsen733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
گشت ارشاد البته ناگفته نمونه که چیزی حدود 83% داستان نیوشا ضیغمی و جمشید هاشم پور سانسور شده بود ! گشت ارشاد اصلا و ابدا شایسته توقیف نبود . افرادی ( شبیه به کاراکتر جمشید هاشم پور در فیلم )​
جمشید هاشم پور ؟

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
جمشید هاشم پور ؟

بله ، جمشید هاشم پور .

شما فیلم رو ببینی متوجه خواهی شد که داستان بین جمشید هاشم پور و نیوشا ضیغمی چقدر سانسور شده ( همون 83% که خودم گفتم ! ) و بیننده عملا داره خاکسترشو میبینه !

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستانی که میگن آخرش ضعیف بود کدوم پایان رو دیدن ؟

دوتا پایان داشت تو یکی مثلا همشون مردن . تو پایان اصلی هم رفتن زندان و...

مجبورشون کردن با پایان اولی بدن بیرون

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

اون پایانی که فرخ نژاد و ساعد سهیلی میرن زندان ، در واقع پایان فیلم تو نسخه ای بود که تو جشنواره فیلم فجر نشون داده شد و مردم و منتقدین اعتراض کردن که این چه پایان بندی ضعیفیه و خیلی هپی اند ه .

اون پایانی که همشون توش مردن مربوط به اکران نوروزی فیلم بود .

اجباری در کار نبود که فیلم رو چجوری به پایان برسونن . خود کارگردان فیلم تصمیم گرفت پایان فیلم رو تغییر بده .

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

اجباری در کار نبود که فیلم رو چجوری به پایان برسونن . خود کارگردان فیلم تصمیم گرفت پایان فیلم رو تغییر بده .

:wacko:

پس لابد اون سکانس های زندان رو من حذف کردم :)

وقتی زندان نباشه پس آزاد شدنی هم در کار نیست . پس باید بازیگرا رو به کشتن بدیم برای پایانی دیگر

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251

اوني كه اخرش تو نمايشگاه تير خوردن

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

ptuser2011

Registered User
لایک‌ها
17
من اونی رو دیدم که اخرش مردن منتها توی بخش ویژه اون قسمت زندان و سخنرانی حمید فرخ نژاد را گذاشته بودن. در کل برای یه دور دیدن بد نبود اما فیلمی نبود که نگه دارم و هدیه دادم به دوستانم. (من فقط فیلمی که مطمئنم حتما دوباره هوس می کنم ببینم نگه میدارم و بقیه را به دیگران هدیه می کنم) اینم جزوه اونایی نبود که ارزش نگهداشتن داشته باشه از دید من.

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
من که خیلی دوسش دارم هم دانلودش کردم هم نسخه سینما خانگیش رو خریدم ! البته اونم جمع شد از سوپری ها و مراکز فروشش!!

انوش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فیلمی ضعیف و مزخرف به تمام معنا.

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
اتفاقا یه نکته هایی داشت ....

siam2010

کاربر تازه وارد