مرسی ممنون علی اقا ، ان شالله کی نوبت شما میشه ....
من که باز نشست شدم.....زدم تو کار عتیقه جات
مرسی ممنون علی اقا ، ان شالله کی نوبت شما میشه ....
پارسا HD2 رو چیکار کردی؟:دی
سلام سرباز وطن!های بروبکس![]()
عید رو تبریک میگم ...
/
هیچی دهنم صاف شده ، نصف جاهای تهران آنتن ندارم ، اسپشیالی منزل و دانشگاه ! :|
یاس هم که هی امروز فردا میکنه و میگه مخابرات قول داده درست میکنه !
منم از اتصالات خریدم ، اون باز کمتر میپیچونه ، مدیر فروش اتصالات بم زنگید گفت اگه تا سه شنبه درست نشد بیار پس میگیرم ( احتمالا" اون روز هم زنگ بزنم که برم میگه یه هفته دیگه اگه میشه )
خلاصه خورده توی پرم !
انقدر این دستگاه خفنه که نگو ! روز اول نشستم رجیستری هاشو از اول ادیت کردم ، اما وقتی فهمیدم مشکل از رجیستر نیست و کل ِ اچ دی2 ها مشکل داره ، دیگه دلم نمیاد بهش دست بزنم ، فقط واسه اینکه روحم شاد بشه ، یه دستی روی اون اسکرین ِ خارق العاده میکشم بلکه حال بیام
![]()
های بروبکس![]()
عید رو تبریک میگم ...
/
پ ن:علیرضا اسپایر وان رو ندادی رفتم ایسوس eee خریدم.....لول
آقا این محمد بحرین امنیا2 خریده ، بریزین سرش
های بروبکس
انقدر این دستگاه خفنه که نگو ! روز اول نشستم رجیستری هاشو از اول ادیت کردم ، اما وقتی فهمیدم مشکل از رجیستر نیست و کل ِ اچ دی2 ها مشکل داره ، دیگه دلم نمیاد بهش دست بزنم ، فقط واسه اینکه روحم شاد بشه ، یه دستی روی اون اسکرین ِ خارق العاده میکشم بلکه حال بیام
تبریک
تبریک عید
مبارک باشه علی
تبریک
سلام!
خب فکر کنم چون انتن نداره و باهاش مکالمه انجام نمیدی باتریش دو روز میمونه ، اما اگه به شبکه متصل باشه و باهاش مکالمه انجام بدی مصرفش خیلی بیشتر از اینها باشه !@ محمد بحرین
باتریش 2 روز جواب میده و سایزش هم واسه دست ِ من ایده آل هست ، اما چه فایده آنتن نداره آخه
واسه من با ایرانسل 2 روز میمونهخب فکر کنم چون انتن نداره و باهاش مکالمه انجام نمیدی باتریش دو روز میمونه ، اما اگه به شبکه متصل باشه و باهاش مکالمه انجام بدی مصرفش خیلی بیشتر از اینها باشه !
مال منم همین 2 روز میمونه تقریبا !
کلیک کنورژن گوشی را از کجا میتوانم پیدا کنم؟
میتونی با برنامه M3 که لینکش در اون یکی تاپیک هست به Mp4 تبدیل کنی با کیفیت بالا و کاملا بدون مشکل ( نیاز به تنظیم دستی هم نداره,فقط مدل گوشی رو باید انتخاب کنی )آیا فایلهای 3gp باید به صورت خاصی باشد تا روی گوشی اجرا شود؟
من یک کلیپ 3gp را در کامپیوتر میتوانم ببینم اما در گوشی پیغام failed میدهد چرا و چه راهحلی برای اجرای آن هست