Radian
Registered User
- نوشتهها
- 1,717
- لایکها
- 0
منظورتون محافظ صفحه نمایش هست؟ از همون طلق مانند ها؟
آره همون طلق مانند ها که فقط روی LCD قرار میگیره و مثل عکس برگردون بهش میچسبه :lol:
منظورتون محافظ صفحه نمایش هست؟ از همون طلق مانند ها؟
اتفاقا من همین 1-2 هفته قبل رفتم N900 ام رو از همون پاساژ جدیده یعنی مرکز موبایل ایران خریدم...درسته یکم هنوز تنوع و این چیزها توش کمه...عوضش هم با کلاس تره هم این که حداقل عرض راهرو ها به اندازه ای هست که همه به هم نچسبن...دی:!!
والله ما هر دفعه رفتیم علاالدین جا نیست دیگه راه بریم انقدر فشرده هست...
آره همون طلق مانند ها که فقط روی LCD قرار میگیره و مثل عکس برگردون بهش میچسبه :lol:
L0Oo0OL
عجــــــــب !
آره علاءدین که جای سوزن انداختن نیست !
آره پاساژه باکلاسیه ولی باید یه کم تنوع بیشتر باشه ... ! به ولله من یه دونه مغازه توش پیدا نکردم Hero داشته باشه !!! باورت میشه ؟!! :wacko:
پ ن : راستی N900 ت رو یادم رفت تبریک بگم :دی تو تاپیک دیدم نوشتی دیدم دیره ضایست ! :دی | در کل مبارک باشه
اگر زنگ ارجینال ( رینگ تون) باشه که هست...خوب دقت نکردی..
اگر Mp3 ای بوده که موقع خرید داخل گوشی میریخته سامسونگ و میداده دست ملت که خب ممکنه صاحب قبلی گوشی پاک کرده باشه..
به نتیجه رسیدن که میرسه :دی ، یکی از آشناها بعد 2-3 ماه گوشی ش پیدا شد ، 2-3 دست چرخیده بودبکس کیا تا حالا تلفن سرقتی رو ردیابی کردن و به نتیجه رسیدن ؟
آیا کارساز هست؟
علی اینا رو به نگاه بنداز :
http://gallery.mobile9.com/c/samsung-i8510-innov8-ringtones_1902/1/?kw=hearts
1- شعر آهنگ رو تو PC از قسمتدو تا سئوال داشتم :
1. برای نمایش متن آهنگها (lyrics) در حین پخش موسیقی از گوشی چه باید کرد؟
2. آیا مبدلی هست که فلش دیسک را مستقیماً به گوشی وصل کرد؟
سلامسلام به دوستان بخش موبایل
کدی هست تو همراه اول وارد کنی اگه کسی بهت زنگ بزنه بگه call wating ؟؟؟
اکثر گوشی ها پشتیبانی میکنن،مخصوصا نوکیاممنون برای پاسختان
کدام برندهای گوشی تلفن همراه زبان فارسی را پشتیبانی میکند
هزینه هم دارهبه نتیجه رسیدن که میرسه :دی ، یکی از آشناها بعد 2-3 ماه گوشی ش پیدا شد ، 2-3 دست چرخیده بود
منتها اگه دزد اینکاره باشه و سریال گوشی رو عوض کنه (که راحت اینکارو میکنن)، نمیشه!:دی
سلام به دوستان بخش موبایل
کدی هست تو همراه اول وارد کنی اگه کسی بهت زنگ بزنه بگه call wating ؟؟؟