• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
منم تولدش رو تبریک میگم البته یه چیز دیگه هم تبریک میگم که بیشتر جای تبریک داره :

اینجا رو ببینید :

http://www.se-world.blogfa.com/post-139.aspx

نوشته مازیار :

لعنت به این شانس!!

دیگه داره جدی جدی از این سیاست مسخره سونی اریکسون حالم به هم میخوره...چرا باید گوشی های مخصوص ژاپن اش با این همه دنگ و فنگ و تکنولوژی بالا ارایه بشه ولی اونایی که مال بقیه کشورها هست دقیقا یه سطح پایین تر باشه همیشه؟؟

واقعا با این جملات حال کردم ، بلاخره مازیار هم به اینی که من یکسال هست بهش پی برده بودم پی برد .

اینم واکنش دوست گرامی من اقا HAMID مدیر کل انجمنهای سایت موبایلستان بعد از دیدن این گوشی :

hamid-mobilestan: خاک تو سر سونی اریکسون
hamid-mobilestan: مسخره

من فقط ساکت میشینم و چیزی نمیگم .

چرا نظرم رو توی وبلاگت حذف کردی !!!!!!!!!!!!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم تولدش رو تبریک میگم البته یه چیز دیگه هم تبریک میگم که بیشتر جای تبریک داره :

اینجا رو ببینید :

http://www.se-world.blogfa.com/post-139.aspx

نوشته مازیار :

واقعا با این جملات حال کردم ، بلاخره مازیار هم به اینی که من یکسال هست بهش پی برده بودم پی برد .

اینم واکنش دوست گرامی من اقا HAMID مدیر کل انجمنهای سایت موبایلستان بعد از دیدن این گوشی :

hamid-mobilestan: خاک تو سر سونی اریکسون
hamid-mobilestan: مسخره

من فقط ساکت میشینم و چیزی نمیگم .

چرا نظرم رو توی وبلاگت حذف کردی !!!!!!!!!!!!!!!

:D:D

یعنی چی این کارها؟؟ خب گفتم گوشی های ژاپن اشون از مال بقیه کشورها بهتره...بله قبول هم دارم..ولی دلیل نمیشه بقیه تولیداتشون بی خود باشه که//

این گوشی های خفنی که برای ژاپن تولید میکنه رو هم قشنگ تماشا کن که دفعه بعد نیای بگی سونی اریکسون فقط بلده رنگ گوشی رو عوض کنه و یه مدل جدید بزنه...

حالا سیاستشون چی هست و چرا اینطوری میکنن دیگه من نمیدونم ...ولی خب بلاخره همونی که الان برای ژاپن تولید میشه سال دیگه برای بقیه هم میشه...

------------------

در مورد نظر وبلاگ هم فکر کنم از شما که مدیر یه سایت هستین انتظار بیشتری میره که اون کلمات و ادبیات رو به کار نبری ...برای همین حذف شد..

موفق باشی ;)

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
نمایشگاه الکامپ
نوت بوك با بدنه بسیار با دوام و مقاوم در مقابل ضربه و ضد آب برای مصارف نظامی در یک آکواریوم با مقداری آب

NOKIA N95

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
دیشب بعد از عمری داشتم برنامه Pimp My Ride رو از شبکه MTV نگاه میکردم

کدوم mtv رو میگیری؟!!!....من فقط mtv france رو دارم....یادش به خیر یه زمانی mtv 5 آلمان هم free بود روی هاتبرد!!!!....خیلی شبکه اکتیوی بود!!!!

تولد xPlod عزیز رو هم تبريک میگوئيم

من هم تبریک میگم....ظاهرا دیگه اصلا نمیان؟!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

فکر نمیکنم هیچگونه مشابهتی بین دیدگاههای شما و مازیار باشه!!!!....سعی نکنید این دو را مشابه جلوه بدین!!!
231.gif

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
دیشب بعد از عمری داشتم برنامه Pimp My Ride رو از شبکه MTV نگاه میکردم که ناگهان در تبلیغات میان برنامه چشممان به جمال زیبای دبلیو 910 افتاد !
یه تیزر تبلیغاتی خیلی خیلی قشنگ از این گوشی پخش شد . کلا تبلیغات سونی اریکسون خیلی قشنگن !
بسی حال نمودیم !

امیر جون یه چند تا فرنکانس واسم اس ام اس کن.
همین شبکه هم که نگاه میکردی اس ام اس کن.

کدوم mtv رو میگیری؟!!!....من فقط mtv france رو دارم....یادش به خیر یه زمانی mtv 5 آلمان هم free بود روی هاتبرد!!!!....خیلی شبکه اکتیوی بود!!!!

من هم تبریک میگم....ظاهرا دیگه اصلا نمیان؟!!

اگه میشه شما هم چند تایی واسم پیغام خصوصی بزنین:D.
مرسی.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
کدوم mtv رو میگیری؟!!!....من فقط mtv france رو دارم....یادش به خیر یه زمانی mtv 5 آلمان هم free بود روی هاتبرد!!!!....خیلی شبکه اکتیوی بود!!!
!!
من یه زمانی فقطبه خاطر این شبکه رسیور خریدم !:rolleyes:
خدداییش برنامه رو دست Pimp My Ride نیومده هنوز !:D
همون MTV F رو دارم که ماله فرانسه هست دیگه ! تنها ضد حالش اینه که رو صحبت ها ترجمه فرانسوی میذاره :wacko:
این فرکانسش :

11071 V
27500
3/4 ( سه و چهار دهم ، مینویسم برعکس میشه !! ):blink: ;)

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
من یه زمانی فقطبه خاطر این شبکه رسیور خریدم !:rolleyes:
خدداییش برنامه رو دست Pimp My Ride نیومده هنوز !:D
همون MTV F رو دارم که ماله فرانسه هست دیگه ! تنها ضد حالش اینه که رو صحبت ها ترجمه فرانسوی میذاره :wacko:
این فرکانسش :

11071 V
27500
3/4 ( سه و چهار دهم ، مینویسم برعکس میشه !! ):blink: ;)
tnx:D.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من یه زمانی فقطبه خاطر این شبکه رسیور خریدم !
خدداییش برنامه رو دست Pimp My Ride نیومده هنوز !
همون MTV F رو دارم که ماله فرانسه هست دیگه ! تنها ضد حالش اینه که رو صحبت ها ترجمه فرانسوی میذاره
این فرکانسش :

11071 V
27500
3/4 ( سه و چهار دهم ، مینویسم برعکس میشه !! )

mtv f خیلی فعال نیست...شوهاش هم آپدیت نیست اکثرا قدیمی هستن!!!!........باید mtv 5 رو ببینی تا بفهمی مفهوم شبکه mtv چیه....در مورد pimp my ride هم us خیلی بهتر از uk هست ...pimp my ride uk خیلی مصنوعی اجرا میشه....این xibit هم خیلی میخنده...لول....شبکه vh1 هم اکثر شو های mtv رو پخش میکنه(شبکه بسیار جالبیه)....به جای فرکانس 11071 هم فرکانس 11075 رو با همون تنظیمات بزنین تا vh1 و game one (یکی از بهترین شبکه های حال حاظر در مورد تکنولوژی و گیم) علاوه بر mtv f بیاد....لازم به ذکره که شبکه گیم وان گه گاهی اطلاعات راجع به جدید ترین گوشیهای موبایل هم میذاره که در نوع خودش تحسین بر انگیزه....مثلا یک گزارش راجع به آیفون تهیه کرده بودن من که خیلی حال کردم!!!!....یا محدودیت اینترنت 128k که تو ایران تازه مطرح شده بود رو با گذاشتن یک پرچم بزرگ ایران توی شبکش و یک 128 گنده و گزارش این موضوع به جهانیان آبرومون رو بردن!!!....لول

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
::
mtv f خیلی فعال نیست...شوهاش هم آپدیت نیست اکثرا قدیمی هستن!!!!........باید mtv 5 رو ببینی تا بفهمی مفهوم شبکه mtv چیه....در مورد pimp my ride هم us خیلی بهتر از uk هست ...pimp my ride uk خیلی مصنوعی اجرا میشه....این xibit هم خیلی میخنده...لول....شبکه vh1 هم اکثر شو های mtv رو پخش میکنه(شبکه بسیار جالبیه)....به جای فرکانس 11071 هم فرکانس 11075 رو با همون تنظیمات بزنین تا vh1 و game one (یکی از بهترین شبکه های حال حاظر در مورد تکنولوژی و گیم) علاوه بر mtv f بیاد....لازم به ذکره که شبکه گیم وان گه گاهی اطلاعات راجع به جدید ترین گوشیهای موبایل هم میذاره که در نوع خودش تحسین بر انگیزه....مثلا یک گزارش راجع به آیفون تهیه کرده بودن من که خیلی حال کردم!!!!....یا محدودیت اینترنت 128k که تو ایران تازه مطرح شده بود رو با گذاشتن یک پرچم بزرگ ایران توی شبکش و یک 128 گنده و گزارش این موضوع به جهانیان آبرومون رو بردن!!!....لول

شوهاش بدک نیستن ! خیلی وقته نمیبینم! mtv 5 رو هم قبلنا داشتم که دیگه فک نکنم کسی داشته باشدش ،
البته US خیلی بهتره و همچنین XzibiT . اصلا از اون یارو انگلیسیه خوشم نمیاد کلا باید در انگلیس رو تخته کنن ! VH- 1 رو هم دارم !
ندیده بودم Game one درباره موبایل برنامه داشته باشه !
این قسمتشون رو هم ندیده بودم ! عجب آبروریزی کردن نامردا :lol::lol::lol:
خیلی با مزه بود !:D
خب دیگه چه خبر ؟:blink:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
mtv 5 رو هم قبلنا داشتم که دیگه فک نکنم کسی داشته باشدش ،

پخشش رو روی هاتبرد قطع کردن..!!!

ندیده بودم Game one درباره موبایل برنامه داشته باشه !

یک بخش هست راجع به تکنولوژیهای جدیده....علاوه بر موبایل سایتهای کامپیوتری و نرم افزار و سخت افزار هم معرفی میکنن...میشه گفت کامپیوتر و موبایل....دقیقا نمیدونم کی پخش میشه اتفاقی میبینم...!!!

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
خدا رو شکر یک پست مربوط به بخش رویت شد !

باید نماز آیات به جا آورد ...

راستی اشکی جان چه خبر ؟ بسته رسید ؟ PM چطور ؟

آقا شما Pm تون رو چک کنید :)

تنکیو...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا در راستای واژه ی آزاد :

این دندون ما شکست ! کجا ببریمش مراسم کفن ودفن ... دندونپزشکی ؟!

دردم داره ؟؟؟ OH MY GOD !!!

پ.ن : چکیدم ! چاکس ( اسپانایی رو عشق است )

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقا در راستای واژه ی آزاد :

این دندون ما شکست ! کجا ببریمش مراسم کفن ودفن ... دندونپزشکی ؟!

دردم داره ؟؟؟ OH MY GOD !!!

پ.ن : چکیدم ! چاکس ( اسپانایی رو عشق است )
خدا بیامرزدش:D.

بالا