• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قابل پيش بينی بود که به مسایل جانبی و بیهوده گویی برسه ...
در هر صورت مازیار بسيار بزرگتر از اونه که بخواد تحريک بشه / با توجه به اینکه حرف خاصی نداريد نيازی به ادامه هم نيست ( البته به نظر من )
اگر هم کسی PM ای در مورد این کاربر از من دريافت کرده خواهش میکنم اینجا بگه

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
و نکته جالبتری که به'ش فکر میکنم اینه که اون پست رو من بعد از مازيار زدم ؛ حالا شما چطور نتيجه گيری کردی رو نمیدونم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جاداره اینجا از :
alfredo, base, pooya007, RapB0y Mazi ، Dark Knight
تشکر ویژه ای بشه که تمام تلاششون رو برای منتشر نشدن این مجله کردند!!!

عزیز جان یه مورد رو بگم...

من تا حالا نگفته بودم و نمیخواستم هم بگم و فکر نمیکنم جز 3-4 تا از بچه های اینجا بقیه هم بدونن ...چون اصلا نیازی به گفتن هم نیست و امتیازی هم برای من حساب نمیشه...به هر حال من توی 2 تا از بهترین سایت های موبایل ایرانی خودم مدیر هستم یکی تو موبایلستان که درجه بنده مدیر ارشد بخش سونی اریکسون هست یکی هم توی سایت P30mob که بنده مدیر کل بخش موبایل هستم توی هر دو تا هم با همین ایدی mazi....ضمنا همزمان وبلاگ دنیای سونی اریکسون رو هم به تنهایی مینویسم ...اینه که همچین هم تو این جور کارها و موارد مربوط بی تجربه یا تازه کار نیستم....و کار خودم رو بلدم...

من اگه سر میزنم به پرشین تولز نه به خاطر بدست اوردن مقام هست نه چیزی...خدا رو شکر تو نخ این چیزها نیستم..و داشتم و دارم...

اینها رو تا اینجا گفتم که بدونی با یه کاربر عادی طرف نیستی و نوشته های من رو به قصد تلافی نخونی ... فکر نکنی یعنی کسی که رو تفنن بیاد اینجا و....

فروم پرشین تولز فروم خیلی خوبیه ولی بدی اش اینه که گسترده است یعنی تنها مختص به موبایل نیست که هرکی سر میزنه اینجا لزوما favorite اش موبایل باشه...از هر زمینه ای طرف میتونه پست بده که موبایل هم یه بخشش هست...

ببینید درسته اینجا کاربرهای خوبی داره ... ولی واقعا کشش مجله موبایل به اون صورت که تو ذهن شما هست رو نداره...فکر نمیکنم جز من و علیرضا و شما و 6-7 تا یوزر دیگه کس دیگه واقعا هر روزه سر بزنه یا فعالیت دایمی داشته باشه...

من خودم شخصا فقط به دلیل علاقه ای که به جو فروم دارم و همین طور ارادت نسبت به همین 7-8 تا کاربر عزیز سر میزنم...چون واقعا وقتم محدوده و باید به اون 2 تا سایت و وبلاگ خودم هم برسم...با این حال من پرشین تولز بخش موبایل رو خیلی دوست دارم چون جو باحالی داره..

ولی ببینید همون 2 تا سایت که بالا گفتم که تخصصی موبایل هستن هم هنوز تصمیم به این کار و تولید مجله نگرفتن...با این حال شما فکر میکنید پرشین تولز توانایی این کار رو داره؟ فکر نمیکنم..

نمیشه که اینطوری شما یه دفعه در عرض 4 روز تصمیم به این کار بگیری و تازه شاکی هم باشی که چرا فلان کس و فلانی هم کمک نکردن...اولا زوری که نمیشه...باید خودش بخواد..دوما واقعا تو این مدت محدود فکر میکنی مثلا نتیجه چی باید بشه؟ جز کپی برداری؟؟ سوما شاید واقعا وقت نکردن یا نتونستن یا هرچی...طرز برخورد صحیح نیست...که اره از فلانی و فلانی تشکر میکنم با لحن مسخره کردن طرف...

یکم منطقی فکر کنید...

بنده هم انقدر تو این مدت تو اون سایت های فوق الذکر با انواع و اقسام پست ها و کاربرها روبرو شدم اگه قرار باشه با یه پست تحریک کننده شروع بکنم که دیگه نمیشه...

کلا به نظر من ( اگه قبول داشته باشید) پرشین تولز بخش موبایل خوبی داره ولی میبینید که جدا زیاد خبری از بحث های نرم افزاری یا سخت افزاری و غیره نیست...بیشتر جنبه اموزشی و مشاوره و اطلاع رسانی داره...که خب اینم خیلی خوبه و واقعا کاربرهای پر سوادی( غیر از بنده) میان و پست میدن و ما هم یاد میگیریم...

ضمنا اصلا مگه احتیاج وافری هست به این موضوع؟ مثلا پرشین تولز مجله موبایل منتشر بکنه یا نکنه چی میشه....واقعا تاثیر شگرفی داره؟؟

یا اینکه اگه منتشر بشه یا نشه به حال من نوعی فرقی میکنه؟ که شما میگی تلاش کردم منتشر نشه؟؟ خب خدایی با انصاف باشید دیگه...

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
عزیز جان یه مورد رو بگم...

من تا حالا نگفته بودم و نمیخواستم هم بگم و فکر نمیکنم جز 3-4 تا از بچه های اینجا بقیه هم بدونن ...چون اصلا نیازی به گفتن هم نیست و امتیازی هم برای من حساب نمیشه...به هر حال من توی 2 تا از بهترین سایت های موبایل ایرانی خودم مدیر هستم یکی تو موبایلستان که درجه بنده مدیر ارشد بخش سونی اریکسون هست یکی هم توی سایت P30mob که بنده مدیر کل بخش موبایل هستم توی هر دو تا هم با همین ایدی mazi

دمت گرم مازی جان:D.
من نمیدونستم.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
متاسفانه فکر می کنم مشکل از من هتسش
من خیلی جدی گرفتم ، فکر می کردم می شه اینجا بهترین بشه و بخش موبایلش هم یکی از بهترین ها ، ولی نه می خواهید و نه تصورش رو می تونید بکنید.........!!

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
احتمالا پست آخرم تو بخش موبایل هستش :
یه توضیحات مختصر

بنده هم انقدر تو این مدت تو اون سایت های فوق الذکر با انواع و اقسام پست ها و کاربرها روبرو شدم اگه قرار باشه با یه پست تحریک کننده شروع بکنم که دیگه نمیشه...

مدیر موبایل با کاربر های معمولی فرق می کنه
و نکته جالبتری که به'ش فکر میکنم اینه که اون پست رو من بعد از مازيار زدم ؛ حالا شما چطور نتيجه گيری کردی رو نمیدونم
مگه من گفتم قبلش زدی!!! بعدش زدی که بتونی نظرش رو عوض کنی دیگه ..؟
دوما واقعا تو این مدت محدود فکر میکنی مثلا نتیجه چی باید بشه؟ جز کپی برداری؟؟ سوما شاید واقعا وقت نکردن یا نتونستن یا هرچی

کپی برداری داریم تا کپی برداری ...! تولید علم که نمی تونیم بکنیم باید از سایت های معتبر خارجی و نتیجه تحقیق دانشمندان کپی بگیریم و ترجمش کنیم در اختیار دیگران قرار بدیم ... مثل کاری که برای معرفی گوشی های جدید میشه.......... ماشالله چقدر سرشون شلوغه وقت نکردن پی ام شون رو بخونند . ... @li پی ام داد گفت وقت نمی کنم منم اصلا ازش دلگیر نشدم و تو اون لیست تشکر شده ها هم نبود

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مثلا پويا تاپيک مسابقه عکاسی رو زد و استقبال شد ( من که دست کسی رو نگرفتم بيارم تو تاپيک دقيقا مثل شما گفتم حاضر به همکاری هستم )

البته همچین هم استقبال نشد...لول...

هر کی رفت شیرینی بگیره واسه من ******* لطفا

نشستی دستور میدی؟!!...خودت برو بگیر!!!...لول

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها.
چه عجب بلاخره پی تی درست شد:D.
از دیروز عصر قطع بود
39.gif
.
عید قربان و یلدای همگی مبارک
303.gif
.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره بلاخره درست شد....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آره بلاخره درست شد....
من با انواع پیغام ها مواجه شدم .... 5 مدل پیغام دیدم تو این 2 روز ....
یه دفعه که : مشترک مورد نظر دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد.....

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10

اواتر جدید مبارک! نکنه w950 رو فروختی یا با se قهر کردی؟:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظرم حمله DDOS شده بودن نه؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
اواتر جدید مبارک! نکنه w950 رو فروختی یا با se قهر کردی؟
قربونت .. نه بابا قهر کجا بود ... همچنان و تا پایان طرفدار Se هستم .... گفتم یکم تنوع بشه..

به نظرم حمله DDOS شده بودن نه؟؟
مثل اینکه .. چون من با چند تا از بچه های دیگه هم صحبت میکردم همین رو میگفتن

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آواتار نو مبارک
39.gif
.
آره منم کلی پیغام دیدم.
آخرین بار که یوزر با پس ادمین رو میخواست
24.gif
.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم دیروز صبح اومدم نوشته بود به دلیل تغییرات و optimize کردن اون فعلا تعطیله لطفا بعدا مراجعه کنید...البته به انگلیسی!!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باز دوباره که DDOS شروع شد...از صبح تا همین الان قطع بود....فکر کنم هر روز همین بساطه...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آواتار نو مبارک
مرسی

من شنیدم مثل اینکه PT دیروز تحت تعمیر بود ..... امیدوارم سیستم امنیتیش رو ارتقا بدن تا این مشکلات پیش نیاد

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من که خیلی حالم گرفته میشه وقتی پی تی داونه!!!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
علی جان این پستت رو الان تو تاپیک ان82 دیدم !
گفتم اینور جواب بدم بهتره !!

خب وقتی من یک چیزی میگم همتون باید منو تایید کنید حتی اگر اشتباه باشه!!!..لول....شوخی کردم!!!!!...من هم که گیر ندادم فقط گفتم حدس میزنم اینجوری باشه!!!

gigglesmile.gif

بالا