مرسی ()![]()
مگه جديد'ش هم اومده / صبر کن ببينم اون قبلی کار میده يا نه ()![]()
به عنوان کادو اگر آماری از فرهاد بدی خوبه ()![]()
درسته از لحاظ منطقی که میگی ، نباید تولید بشه ...
ولی نمیدونم چرا دوباره شایعه تولیدش تو وب پخش شده...
شایدم کار این روساست ........کار کار انگلیساست....................!!!!!!!:f34r:
اگه روسیه نبود الان کلی از نرم افزارهای بازی و برنامه و هرچی فکرش رو بکنید هک نمیشد...
آقا چه خبر از امتحان و..؟؟؟کسی درمورد این گوشی که بنرش بالای سایت هست اطلاعات داره
همون gtc 111 ! در کل چطرو گوشی هست!
اینکه نوشته همزمان دو تا سیم کارت رو پشتیبانی میکنه چطور ؟
سلام بیس جان ، شما از این گوشی های جی تی سی دیدید از نزدیک !؟آقا چه خبر از امتحان و..؟؟؟
یه تاپیک داشتیم... در همین که اینجا هست میدونم
http://forum.persiantools.com/t95694.html
سلام manuelcalavera عزیز ...سلام بیس جان ، شما از این گوشی های جی تی سی دیدید از نزدیک !؟
هم زمانی ِ دو سیم کارت کمی وسوسه کننده ست ، و همینطور دی800 duos معلوم نیست کی برسه دست ِ تستر ها ...
( راستی امروز دانشگاه بودم ، هیچکس نبود )
اوه ! علیرضا !! تولدته؟ :دی
عليرضا جان من هم اونجا تبريک گفتم هم اينجا تبريک ميگم!!!!!
دیگه ازش استفاده نمیکنی؟
امار جدیدی ندارم ازش ولی اگه خبری شد به صورت real time در جریان میزارمت
برو بچه ها همه دنبال درس و دانشگاه و .... هستند .. همه هم اهل درس ، هیچی دیگهچقدر سوت و کور شده اینجا !
انگار تو زمستون رفت و آمد تو اینترنت هم مشکل شده !
من که این ماه پول نداشتم اینترنتم رو شارژ کنم
تاسر برج مجبوریم به این و آن آویزان شویم ! :happy:
برو بچه ها همه دنبال درس و دانشگاه و .... هستند .. همه هم اهل درس ، هیچی دیگه
البته گوشیهای سامسونگ قابلیت نصب جاوا رو دارن ولی نه هر جاوایی و نه به این راحتی ...من چند وقت پیش یک دیکشنری جاوا روی یک سامسونگ قدیمیتر از سری دی (e760)...البته با کلی آداب و اصول نصب کردم!!!!
پ ن:من هم سامسونگ e760 رو برای بک آپ گرفتم ....با نزدیک 100 مگ مموری داخلی و دوربین 1.3 و طراحی بسیار زیبا خریدم 100 تومن!!!!...گوشیه قدیمیه ولی به قول شما برای بک آپ خوب بود مخصوصا طراحی فلیپ منحصر به فرد سامسونگ که من عاشقش هستم!!!...و باورم نمیشد این گوشی 100 تومن باشه!!!...با اینکه این گوشی قدیمیه ولی اپلیکیشنهایی روش هست که با تکان دادن گوشی کار میکنن مثل تاس سه بعدی که وقتی گوشیو تکون میدی تاس ریخته میشه!!!یا فعال شدن ام پی تری پلیر با تکان دادن گوشی....من حس میکنم یه جورایی se داره از طرحهای سامسونگ تقلید میکنه ...اون از دبلیو350 که طرح سامسونگ قدیمیه اینم از این!!!!
فکر می کنم تا الان همه خبرا دستت رسیده باشه دیگهآقا چه خبر از امتحان و..؟؟؟
یه تاپیک داشتیم... در همین که اینجا هست میدونم
http://forum.persiantools.com/t95694.html