Dark Knight
مدیر بازنشسته
خسته نباشی!!!!
حالا قسمت سوم روند رو هم بهت بگم که کامل بشه
من 265 به x دادم و اون 280 به مغازه - در مرحله سوم برچسب 420.000 به روی جعبه گوشی خورد و رفت پشت ویترین
خسته نباشی!!!!
![]()
جوابهای طرف رو که دیدین خودتون دیگه ! :blink:
آدم به ... خوردن خودش راضی میشه ! اسپم کده وا کردن ! یک بی اطلاعایی هم نشسته مثلا مشاوره
سخت افزار میده ! کل عقدشم سر این بود که من از بروبچ PT هستم ! تابلو بود !
بگزریم ...
@رکس جیره خاره پرشین تولزه. جای تعجب نیست چرا هی دفاع میکنه ازش
من 265 به x دادم و اون 280 به مغازه - در مرحله سوم برچسب 420.000 به روی جعبه گوشی خورد و رفت پشت ویترین
حالا قسمت سوم روند رو هم بهت بگم که کامل بشه
موارد کلی که چک میکنن : حباب روی LCD - نبود خش در درگاه سیمکارت - باتری بر آمدگی نداشته باشه - چک کردن صدای مکالمه - اسپیکر - دوربین - بلوتوث و IMEI هم #06#* هم جدا .
بچه ها توجه شما رو به شعر جدیدی که علی رضای عزیز به صورت اتفاقی به سبک مدیری سرودند جلب مینمایم:
و دیگر هیچ!موارد کلی که چک میکنن : حباب روی LCD - نبود خش در درگاه سیمکارت - باتری بر آمدگی نداشته باشه - چک کردن صدای مکالمه - اسپیکر - دوربین - بلوتوث و IMEI هم #06#* هم جدا .
@
من واقعا از عیلرضا و استاد ایکس پلاد معذرت میخوام.. خیر سرمون امدیم به مازی تبریک بگیم بعد 4-5 روز که اینترنت پوکیده بود..:lol:
مازی جان واقعا تبریک که تونستی در حضور این افراد واقعا با دانش و با ادب به 5000 پست برسی.. انشالله باقیش و هم با استاد! داریوش محتضر بشی:lol:
بچه ها توجه شما رو به شعر جدیدی که علی رضای عزیز به صورت اتفاقی به سبک مدیری سرودند جلب مینمایم:
بیایم یک چاله همین جا تو PT بکنیم کدورت ها رو چال کنیم ... اینجا خوشبختانه اینقدر بزرگ و باحاله که میشه
میگم حالا که Undertaker میذاری ; حداقل یه کیفیت مناسب تر'ش رو بذار
من نمیدونم چرا یه حالی به شما داده نمیشه ؟!
اگر میدونستم این شکلی هست قافیه مند تر'ش میکردم
میگم حالا که Undertaker میذاری ; حداقل یه کیفیت مناسب تر'ش رو بذار :f34r:
بیاین و کدورت هارو بذارین کنار ()![]()
سلام
لطفا آدرس دقیق سایت nokia planet رو بدید و بگید از کدوم کشور پخش میشه
چون ریوو های اون بهتره
بخش موبایل عجب سوت و کور شده این اواخر![]()
بخش موبایل عجب سوت و کور شده این اواخر![]()