Dark Knight
مدیر بازنشسته
نه اینکه الان دارم 5300 هست
آه! خب چون جاوا بیس هست اون فایل نصب نمیشه ... صبر کن بگردم .
e90 چنده اینجا ؟
ببخشیدا زیاد سوال میکنم
حدود 725
این چه حرفیه
نه اینکه الان دارم 5300 هست
e90 چنده اینجا ؟
ببخشیدا زیاد سوال میکنم
آه! خب چون جاوا بیس هست اون فایل نصب نمیشه ... صبر کن بگردم .
اینم یه عکس هنری با K770 که از W950 گرفتم ... تقدیم به همه ی هنر دوستان![]()
W950 دار شدم !!
تشکر از سید حسین !!
/
یه برنامه هست که بشه WMV رو اجرا کرد ؟ فکر میکردم Core Player اجرا کنه ! خود گوشی هنگ میکنه اگر کیفیت فایل بالا باشه !
هان راستی ! اگر بخوان به صورت پیش فرض فایل های تصویریم با Core Player اجرا بشن ، راهی هست ؟!
همونطور که حدس میزدم دوربین ک800 یک سرو گردن بالاتره قبول دارید؟!!!
W950 دار شدم !!
تشکر از سید حسین !!
/
یه برنامه هست که بشه WMV رو اجرا کرد ؟ فکر میکردم Core Player اجرا کنه ! خود گوشی هنگ میکنه اگر کیفیت فایل بالا باشه !
هان راستی ! اگر بخوان به صورت پیش فرض فایل های تصویریم با Core Player اجرا بشن ، راهی هست ؟!
خواهش امیر جان
امیدوارم که همیشه چرخاش برات بچرخه !!!
مبارک . چند !؟
Mp4 بریز خب ( اگر میخوای خود گوشی باز کنه )
برنامه M3 رو بگیر, جوابگو هست و 100% راضی خواهی بود ()![]()
-
اگر هم WMV Converter خاصی استفاده میکنی تنظیم کن رو 320x240 و 25 فریم
اینم یه عکس هنری با K770 که از W950 گرفتم ... تقدیم به همه ی هنر دوستان![]()
![]()
چند تا موزیک ویدئو بود که از نت دانلود کرده بودم Wmv بودن !
ممنون بابت M3
راستی توجه کردی کیفیت LCD به مراتب بالا تر از P990 هست ؟! Brightness رو هم روی 100 % بذاری اصلا مشکلی توی آفتاب نداره !!
سرعتش هم به همچنین ! کلا با باز بودن برنامه ها مشکلی نداره اصلا تا 20 برنامه باز هم داشتم !!
سلام
دقت کردین که توی بعضی شهر ها اسم شهر (اگه شهرش کوچیک باشه) یا اسم منطقه روی بعضی گوشی ها میفته؟ واسه من که جالب بود چون دقیقا متوجه میشدی که تو کدوم منطقه هستی و محل دقیق رو میتونستی روی نقشه پیدا کنی. این قضیه روی یک گوشی نوکیا ی عهد عتیق که دست بچه ها بود انجام میشد ولی روی کا 700 من چیزی نشون نمیداد کسی میدونه مشکل چیه؟ یا اصلا کسی از این سرویس جدید همراه اول خبر داره؟
بهترین کار اینه که به MP4 تبدیل کنیچند تا موزیک ویدئو بود که از نت دانلود کرده بودم Wmv بودن !
والا تا حالا به این مشکل برخورد نکردمتشکر مهدی جان ! در صدد دانلودش هستم !!
واسه این کانتکت های ما راهکاری نداری ؟! تست کردی این موضوع رو ؟!