• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب اول اینکه با اینکه میدونم طرفدار سامسونگی من به سامسونگ به عنوان یه ppc اعتقاد ندارم ، چه سامسونگ چه سونی اریکسون چه نوکیا ! اینا کارشون این نیست اصلا" !
چه ربطی داره ؟:دی / خب سونی اریکسون هم یه روزی وارد ه این بازار شد و شاید اون موقع هیچ کس بهش اعتماد نداشت ولی خب الان غولی ه برای خودش

در ضمن منوهای امنیا خیلی زشتن و اصلا" حرفه ای کار نشدن !
انگار میشه ظاهر خود ویندوز موبایل رو هم روش استفاده کرد ... / در کل یا 2 تا اسکین داره یا قابل نصب هست اسکین ه ویندوز ( دقیق نمیدونم ... )

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
منکر امکاناتش که نمیشه شد ، ولی قیافش به دل ه من هم اصلا نمی شینه :دی
2 تا کلید جلویی واقعا بد فرم هستن !!
در کل ولی اگه میخوای بین G900 و این انتخاب کنی و قدرت خریدش رو داری حتما i900 رو انتخاب کن
من ؟ یا علی؟

من که عمرا" دنبال G900 باشم :دی پس علی رو میگی :دی

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
چه ربطی داره ؟:دی / خب سونی اریکسون هم یه روزی وارد ه این بازار شد و شاید اون موقع هیچ کس بهش اعتماد نداشت ولی خب الان غولی ه برای خودش
سونی اریکسون غولیه تو زمینه ppc ؟!! من که اصلا" اینطور فکر نمیکنم ...تازه تو کل فرومهای ایرانی و خارجی حرفه ای من ندیدم کسی رو سونی اریکسون به عنوان تولید کننده ppc حساب کنه!
انگار میشه ظاهر خود ویندوز موبایل رو هم روش استفاده کرد ... / در کل یا 2 تا اسکین داره یا قابل نصب هست اسکین ه ویندوز ( دقیق نمیدونم ... )
آره ..درسته میشه ولی مقایسه کن اینترفیس این رو با مال HTC !

یه زمانی با Gdesk واسه P990 اسکین میساختیم ...مال امنیا کپی همون اسکیناس :دی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سونی اریکسون غولیه تو زمینه ppc ؟!! من که اصلا" اینطور فکر نمیکنم ...تازه تو کل فرومهای ایرانی و خارجی حرفه ای من ندیدم کسی رو سونی اریکسون به عنوان تولید کننده ppc حساب کنه!
بازار ه موبایل منظورم بود ... / چیزی که مشخص ه این ه که به جز ظاهرش i900 پی پی سی ه کاملی ه ، ( به نسبت ه سایر ppc ها هم قیمتش بسیار به صرفه تر ه ) پس نمیشه صرفا به دلیل ه سامسونگ بودن دورش خط کشید .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بازار ه موبایل منظورم بود ... / چیزی که مشخص ه این ه که به جز ظاهرش i900 پی پی سی ه کاملی ه ، ( به نسبت ه سایر ppc ها هم قیمتش بسیار به صرفه تر ه ) پس نمیشه صرفا به دلیل ه سامسونگ بودن دورش خط کشید .
بازار موبایل رو ولش ..پره از اسکل و بیسواد :دی

امروز یه فروشگاه بودم فروشنده هه به وایرلس میگفت : وایرلنس! به تاچ اسکرین میگفت : تاچ اسکرینگ :دی

خریدارا هم از اینا بدتر طرف تاچ پرو رو آورده بود میگف دوست من N95 رو تکون میده عکس عوض میشه این چرا نمیشه ؟! :دی

/
/

آره خب منم منکر امکانات امنیا نیستم CPu قوی تر و دوربین بهتر و ... ولی خب گفتم به خاطر ظاهرش و برند و ساپورت ضعیفتر من سراغش نمیرم

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
من نمیدونم بحث چیه دقیقا ولی اگر بحث انتخاب بین برندها هست خوب کمی به طرفش هم بستگی داره.
مثلا من که دایاموند رو انتخاب کردم چون واسم ساپورت خیلی مهم بود و حاضر نیستم با رام ارژینال دستگاه یه عمر سر کنم و بشینم نیگا کنم بیلد جدید ویندوز موبایل میاد و بقیه استفاده میکنن و من نیگا کنم.... اما شاید یکی بگه این کارا چیه بابا. یه سامسونگ امنیا میخریم. دوربینش و صفحشم بهتره. رام هم بخوره تو سرش. رام خودش خوبه دیگه. میسازیم با همین امکانات و رام و...

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
من نمیدونم بحث چیه دقیقا ولی اگر بحث انتخاب بین برندها هست خوب کمی به طرفش هم بستگی داره.
مثلا من که دایاموند رو انتخاب کردم چون واسم ساپورت خیلی مهم بود و حاضر نیستم با رام ارژینال دستگاه یه عمر سر کنم و بشینم نیگا کنم بیلد جدید ویندوز موبایل میاد و بقیه استفاده میکنن و من نیگا کنم.... اما شاید یکی بگه این کارا چیه بابا. یه سامسونگ امنیا میخریم. دوربینش و صفحشم بهتره. رام هم بخوره تو سرش. رام خودش خوبه دیگه. میسازیم با همین امکانات و رام و...
منم دايموندم رو دقيقا به همين علت با هيچ غير htcي ديگه اي عوض نميكنم:pالبته با hdعوض ميكنم.ميميرم براش

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
علیرضا جان لینک دانلود این تاپیک رو اگه ممکنه تصحیح کنید.:f34r:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
لینکش سالم ه که!! شاید اون موقع که خواستی بگیری PersianGig مشکل داشته
روی پست #1 اتچش کردم

مرسی
4xvim2p.gif

بازم لینک PersianGIG برای من مشکل داشت !:f34r:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
الان GPS روی گوشی موبایل تو ایران کامل ساپورت میشه؟!

اگر آره روی هر گوشی میشه نصب کرد؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
الان GPS روی گوشی موبایل تو ایران کامل ساپورت میشه؟!

اگر آره روی هر گوشی میشه نصب کرد؟

سلام
بله ساپورت میشه - ماهواره ای هست مشکلی نداره
گوشی خودش باید GPS ساپورت باشه - یعنی سخت افزارش رو داشته باشه
البته جدا هم فروحته میشه - معمولا از قسمت که گوشی شارژ میشه وصل میشه به گوشی و موقعیت یابی رو انجام میده
سونی اریکسون هم هندزفری با قابلیت ساپورت GPS داره
HGE-100

sonyericsson_HGE-100_hge100_.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من الان دارم از اینجا نگاه میکنم چیزی ننوشته که ساپورت میکنه یا نه!
البته فکر نمیکنم بکنه!
حالا باید چی کار کنم؟!
چی باید بخرم بهش اضافه کنم و اینکه بابت استفاده از سرویسش باید پولی بدیم؟! اگر آره به کجا و چقدر؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
خب من الان دارم از اینجا نگاه میکنم چیزی ننوشته که ساپورت میکنه یا نه!
البته فکر نمیکنم بکنه!
حالا باید چی کار کنم؟!
چی باید بخرم بهش اضافه کنم و اینکه بابت استفاده از سرویسش باید پولی بدیم؟! اگر آره به کجا و چقدر؟

دستگاهش رو باید خریداری کنید GPS Bluetooth

home

ین Bluetooth GPS Receiver که گاهی اوقات بهش BT GPS Receiver هم میگویند ........در واقع یک GPS خارجی یا External هستش که با موبایلتون pair میشه و ارتباط برقرار میکنه بوسیله بلوتوث ...و رابط یا واسطه ای میشه برای اتصال موبایلتون به ماهواره ها تا موقعیتتون را شناسائی کنه و ایضاً مسیر حرکتتون را بر روی نقشه ای که روی موبایلتونه را مشخص میکنه
range قیمت اینها بین پنجاه هزار تا صد هزار تومنه ....البته مدلهای 200000 تومنی هم داریم که برای ما توجیه اقتصادی نداره خریدش

البته تفاوت قیمت این دیوایس ، بعلت امکاناتشه و آیتم هائی که باعث تفاوت قیمت در این Bluetooth GPS Receiver میشه ، اینهاست :

Chipset
Frequency
Sensitivity
Operation time
Accuracy
Bluetooth operation range
Bluetooth verson
Satellite Measure Used

مثلاً همین آخرین آیتم ، نشاندهنده ظرفیت اون دیوایس برای اتصال به تعداد بیشتر ماهواره ها هستش...مثلاً این مدل Nolan

میتونه با 20 تا کانال ماهواره ای در ارتباط باشه و موقعیتتون را روی اون نقشه به خوبی نشون بده

یا مثلاً Bluetooth operation range که در واقع میشه گفت یک Battery Life برای دیوایس به حساب میاد ...ممکنه در یک مدل 6 ساعت شارژ رو نگه داره ...یا در بعضی مدلها بالای 10 ساعت ، هم شارژشون تموم نشه....

به هرحال....

مدل های مختلفی داریم از این وسیله یا دیوایس و بهتر هستش که به یک مغازه برید و از فروشنده اون اطلاعات لازم را در مورد امکانات و قیمت اون BT GPS Receiver بگیرید و بر اساس ، پولی که میتونید پرداخت کنید....بخرید اون مدلی را که مناسب شماست

- هزینه استفاده نداره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دستگاهش رو باید خریداری کنید GPS Bluetooth

home

ین Bluetooth GPS Receiver که گاهی اوقات بهش BT GPS Receiver هم میگویند ........در واقع یک GPS خارجی یا External هستش که با موبایلتون pair میشه و ارتباط برقرار میکنه بوسیله بلوتوث ...و رابط یا واسطه ای میشه برای اتصال موبایلتون به ماهواره ها تا موقعیتتون را شناسائی کنه و ایضاً مسیر حرکتتون را بر روی نقشه ای که روی موبایلتونه را مشخص میکنه
range قیمت اینها بین پنجاه هزار تا صد هزار تومنه ....البته مدلهای 200000 تومنی هم داریم که برای ما توجیه اقتصادی نداره خریدش

البته تفاوت قیمت این دیوایس ، بعلت امکاناتشه و آیتم هائی که باعث تفاوت قیمت در این Bluetooth GPS Receiver میشه ، اینهاست :

Chipset
Frequency
Sensitivity
Operation time
Accuracy
Bluetooth operation range
Bluetooth verson
Satellite Measure Used

مثلاً همین آخرین آیتم ، نشاندهنده ظرفیت اون دیوایس برای اتصال به تعداد بیشتر ماهواره ها هستش...مثلاً این مدل Nolan

میتونه با 20 تا کانال ماهواره ای در ارتباط باشه و موقعیتتون را روی اون نقشه به خوبی نشون بده

یا مثلاً Bluetooth operation range که در واقع میشه گفت یک Battery Life برای دیوایس به حساب میاد ...ممکنه در یک مدل 6 ساعت شارژ رو نگه داره ...یا در بعضی مدلها بالای 10 ساعت ، هم شارژشون تموم نشه....

به هرحال....

مدل های مختلفی داریم از این وسیله یا دیوایس و بهتر هستش که به یک مغازه برید و از فروشنده اون اطلاعات لازم را در مورد امکانات و قیمت اون BT GPS Receiver بگیرید و بر اساس ، پولی که میتونید پرداخت کنید....بخرید اون مدلی را که مناسب شماست

- هزینه استفاده نداره

آقا بسیار بسیار تشکر

بدون موبایل هم فکر کنم بشه گرفت دستگاهش رو درسته؟!

باز هم ممنون

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
آقا بسیار بسیار تشکر

بدون موبایل هم فکر کنم بشه گرفت دستگاهش رو درسته؟!

باز هم ممنون
خواهش میکنم
72.gif

توضیحات از ir-tci بود براتون گذاشتم

بله دستگاه ش جدا هم هست ، GARMIN GPS محصول کشور آمریکا یکی از معروف ترین دستگاه ها هست
IMGLarge-63363849612.jpg

IMGLarge-63364259104.jpg

امکانات خوبی هم دارن ، مثلا این مدل آخری:
GARMIN GPS - MAP 60CSX
GPS دستی MAP 60CSX‌ همراه با کابل اتصال به کامپیوتر (USB) و نرم افزار اورجینال قابلیت برداشت 1000 نقطه، دارای ارتفاع سنج، فشارسنج ، قطب نمای دیجیتالی ، صفحه رنگی ، قابلیت مساحی وقابلیت نصب نقشه ایران و جهان و 512 مگا بایت کارت حافظه خارجی جهت انتقال نقشه دلخواه

و یا این مدل

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
....بچه ها جدیدا چقدر گوشیهای چینی متنوع شدن....پیشرفت کردن و از سامسونگ هم با عنوان anycall کپی میزنن...من جدیدا آی900 با کیبرد دیدم...لول

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

با پوزش از اينكه مشكل رو اينجا مطرح مي كنم.چون در تاپيك نوكيا 5700 مطرح كرده بودم فكر كردم شايد كسي از دوستان نديده و اينجا بپرسم دوستان ميبينند راهنمايي مي كنند.

مشكلي به تازگي پيدا كردم و اونم اين هست كه ديگه نميتونم از طريق تنظيمات Tone زنگ گوشي و زنگ پيام كوتاه و زنگ ساعت و... رو تغيير بدم.يعني از اين طريق گوشي به گالري دسترسي نداره و وقتي ميخوام زنگ هر موردي رو از تنظيمات تغيير بدم 2 تا گزينه برام مياره : يكي off هست كه زنگ رو خاموش ميكنه و ديگري Download sounds كه ميخواد از سايت نوكيا آهنگ دانلود كنه. تنها كاري كه ميتونم بكنم اين هست كه برم به گالري و از اونجا هر آهنگي رو كه ميخوام به عنوان set as ringtone انتخاب كنم كه با اين كار به آهنگ هاي پيش فرض گوشي دسترسي نيست و از طرفي امكان تعويض آلارم هاي ديگه از جمله پيام كوتاه و ساعت و... هم ممكن نيست.يكبار گوشي رو به تنظيمات كارخانه ريست كردم ولي مشكل حل نشد(قبل از ريست زنگ هاي قبلي قابل تغيير نبود و بعد از ريست زنگ هايي كه نوكيا به صورت پيش فرض قرار داده)
لطفا راهنمايي كنيد اشكال از كجاست و چيكار بايد بكنم ؟

با تشكر

مش غلام حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از اطلاعات گوشی بک آپ بگیرید (بلدید که ؟)
بعد گوشی رو خاموش کنید و مموری رو در بیارید .
بعد کلید ستاره و سبز و مربع رو با هم نگه دارید و گوشی رو روشن کنید .
تا گوشی کاملا روشن نشده این سه کلید رو ول نکنید !
بهد از چند دقیقه که گوشی تومد بالا و Formatting و یا چیزی چبیه این نوشت ول کنید و Yes رو بزنید
بعد که کارش تموم شد اطلاعاتو ریستور کنید .
حتما مموری رو ویروس کشی کنی

بالا