هيچی علی جان ما دوتا سوال پرسیدیم ، طبق معمول یه تیکه کوچولو هم انداختیم ، ولی تیکه رو علم کردن و جواب سوالمان را ندادن !....بچه ها از بحثتون به چه نتیجه ای میخواید برسید؟!!!
هيچی علی جان ما دوتا سوال پرسیدیم ، طبق معمول یه تیکه کوچولو هم انداختیم ، ولی تیکه رو علم کردن و جواب سوالمان را ندادن !....بچه ها از بحثتون به چه نتیجه ای میخواید برسید؟!!!
هيچی علی جان ما دوتا سوال پرسیدیم ، طبق معمول یه تیکه کوچولو هم انداختیم ، ولی تیکه رو علم کردن و جواب سوالمان را ندادن !
از Drak Knight ، مازیار، Base ، ManUtd1998 ، hamed1297 عزیز و سایر دوستان هم که این چند وقته منو تحمل کردن و سوالات پی در پی منو جواب دادن، تشکر میکنم امیدوارم دیگه زیاد مزاحمتون نشم
سامسونگ اولین گوشی دوربین دار رو معرفی کرد البته فقط برای بازار کره !
عوضش ببین چقدر خوشگله//
ببین چه عاشقانه نگاش میکنهههه :دی
این برای چی ارزون نمیشه ؟ :دی
به جاش دیگه سردر سایت تبلیغ نداره ...دی:آقا این تبلیق وسط تاپیکها فکر نمیکنید یک مقدار ضایع هست؟
ظاهرا کفگیر به ته دیگ خورده.pt پول لازم شده؟دی...
چرا نشه؟ بحران جهانی اقتصادارزونتر از 420 ؟؟!!!![]()
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و سایر هزینه های ساخت و حمل و نقل و ... فکرش رو که بکنید قیمت تمام شده ش چندان فاصله ای با این قیمت نخواهد داشتیعنی اگر ایران به 400 برسه قیمت فروشش ! یعنی در واقع چیزی حدود 300 میرسه به سازنده ی دستگاه
شگفت انگیزه![]()
![]()
آقا من اين آهنگ كه برنده مسابقه شد رو هركار ميكنم اسمش يادم نمياد ،كسي ميدونه؟![]()
از دوستان خواهش ميكنم اگه كسي تو گوشي نوكيا از اين فيلم هاي با كيفيت بالا داره امكان داره آپلود كنه دانلود كنيم...خيلي سرچ كردم اما پيدا نكردم...خيلي ممنون ميشم اگه كسي آپلود كنه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2071843&postcount=93
?؟
دنبال Demo های هر گوشی ( حالت تبلیغی هر گوشی ) هستید یا منظورتون Music Video هایی هست که در یک سری از گوشیها هست ؟
مشکلی نیست ، اگه هرکس ویدیو های گوشی خودش رو بزاره آرشیو خوبی میشه / اگه میخواین تاپیک ش رو بزنیم
تو خود گوشی یه سری demo tour هستند که تبلیغ گوشی ه / یک سری هم کلیپ های با کیفیت بالا
شما تاپیکش رو بزنید من کلیپ های 960 و چندتا دیگه رو که دارم میزارمبله ....اگه تاپيكشو بزنيد خيلي خوب ميشه..
خيلي لطف ميكنيد