Honarvar60
Registered User
- نوشتهها
- 1,307
- لایکها
- 148
سیستم cod
به غیر از فروتل کدام یکی بهتره؟
میخوام از ایران مارکت بکشم بیرون
به غیر از فروتل کدام یکی بهتره؟
میخوام از ایران مارکت بکشم بیرون
نه ولی بانک سامان ایمیل زده که باید بگیرید! حالا اصلا این درگاهش برای فروشگاه نیست یه سایت که فروشگاه نباشه نمیدونم چشکلی میخوان بدن اصلا شرایطش رو نداره! مشخص بودن کالا و فلان و ...سلام از بچه ها اینجا کی نماد الکترونیک گرفته؟
با وجود اینکه یکسال هست فعالییت فروشگاهی ندارم امروز پیامکش برام اومد
- تمامي سايتهاي داراي نماد اعتماد الكترونيكي ملزم به رعايت موارد مندرج در تعهدنامه فروشگاه اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيكي مي باشند.
نه ولی بانک سامان ایمیل زده که باید بگیرید! حالا اصلا این درگاهش برای فروشگاه نیست یه سایت که فروشگاه نباشه نمیدونم چشکلی میخوان بدن اصلا شرایطش رو نداره! مشخص بودن کالا و فلان و ...
منم گفتم بی خیال فوقش درگاهو می بندن! به درک!
از آنجايي كه پل ارتباطي سيستم صدور نماد اعتماد الكترونيكي با فروشگاه مجازي پست الكترونيكي فروشگاه مجازي است، بايستي قبل از ثبت نام اعتبار آن مورد بررسي قرار گيرد. بدين منظور لازم است آدرس پست الكترونيكي مورد نظر را وارد كنيد و از طريق لينكي كه برايتان ارسال مي گردد ثبت نام نماييد. در صورت عدم دريافت ايميل، پوشه اسپم را چك كنيد و چنانچه ايميل را دريافت نكرديد از پست الكترونيكي ديگري استفاده نماييد. قبل از ثبت درخواست موارد زير را حتما مطالعه فرماييد: - مشاهده فهرست الزامات فروشگاه هاي اينترنتي
- راهنماي متقاضي حقيقي
- راهنماي متقاضي حقوقي
خیلی دردسر داره، کمه دردسر درگاه بانکی که میان کارت سرقتی میزنن بعد باید اینهمه اطلاعاتم بذاریم روی سایت. فیخالدون آدمو میخوان بذارن توی لوگوشون از اسم و فامیل گرفته تا آدرس و شماره تلفن... اونم برای سایتی که اصلا کارش فروش جنس نیست!
سلام
من یه سوال دارم ازتون
من از این فروشگاه ساز و این حرفهای شما اصلا سر در نمیارم.یه محصول دارم میخوام توی خونه درست کنم خوراکیه و تا 6 ماه هم خراب نمیشه.برای مشتری هم ممکنه یه روز یکی یه روز ده تا نمیدونم.راهنماییم کنید چطور تبلیغات کنم.چطور به دست مشتری برسونم؟باید مثل شما این فروشگاه سازو اینا رو یاد بگیرم؟؟
درود
هستم ولی با این بازار خراب فعلا نمیشه خرید کرد چون واقعا فروش ما افتضاح شده.
گند زدن به بازار:hmm:
الان چک کردم چند تا از فروشگاهها تعطیل کردند
اگر تا 2-3 روز دیگه روند فعلی افزایش دلار ادامه پیدا کنه و به ثبات نرسه اکثر فروشگاههای اینترنتی باید تعطیل کنند چون دیگه کسی جنس وارد نمیکنه
مگر میشه وارد کسی نکنه
دلار بشه 10 هزار تومان
اون وقت دی وی دی میخری دونه یی دو هزار تومان
رایت میکنی 4 هزار تومان می فروشی
نگران نباش
ملت ما هنوز جا دارن:lol:
پرینکو قرمز 850
ناین 4500
قیمت: 1 ساعت پیش، کرج! !!!