mohsen_blid
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 1
بهترین فروشگاه ساز رایگان که قابلیت محصولات متغییر زیاد را داشته باشه پرستاشاپ هست
با سلام.
پرستاشاپ گزینۀ خوبی هست و از پشتیبانی قابل قبولی هم برخورداره.
با آرزوی موفقیت.
با سلام.امکاناتش چه طوره؟؟
با سلام.
بستگی داره منظور شما از امکانات چی باشه، شاید چیز واقعا خاص با کاربرد ویژهای مدنظرتون باشه.
اما تا جایی که اطلاع دارم پرستاشاپ به خوبی پاسخگوی همۀ نیازهای معمول یک فروشگاه اینترنتی هست.
امکاناتش رو در لینک زیر میتونید مشاهده و بررسی بفرمایید:
https://ipresta.ir/blog/2_امکانات-پرستاشاپ.html
موفق باشید.
من کارم را با پرستا شاپ شروع کردم ولی بعد به وردپرس کوچ کردم
سایت اول با پرستا که الان اگه کسی بخواهدش فروشنده هم هستم با دامین میفروشم padedar.ir
سایت دوم که با ووکامرس ایجاد کردم http://padidar.org
این ها به کنار ، مامور پست مژدگانی/بیعانه/باج از مشتری میگیره الاوه بر هزینه ارسالهزینه ارسال پست خیلی بالا رفته
همچنین پاکت های پستی
دیگه باج گرفتن از مشتری تخلف مامور پستی هست . اون رو باید اون شخصی که تحویل میگیره گزارش بده یکبار گزارش بده دیگه از اینکارا نمیکنهاین ها به کنار ، مامور پست مژدگانی/بیعانه/باج از مشتری میگیره الاوه بر هزینه ارسال
خیلی وقت ها هم سفارش برگشت میخوره برای اینکه مامور پست اصلا براش مهم نیست
شرکت های خصوصی حمل و نقل هم بدتر از پست هستن - تحویل 40 روز بعد سفارش هم تجربه کردم!
کسی با حراجی ها کار میکنه؟ جدیدا بیشتر سفارش ها را برگشتی/انصرافی ثبت میکنن
این کار عمد یا غیر عمد حراجی ها و بقیه بکنار، برای حالت کلی چه راه هایی به ذهنتون میرسه تا سفارش برگشتی کمتر بشه؟ با تحویل دهنده پست
سلام جنابسلام.
برگشتی ها که اخیرا بیشتر شده، و دلیلش هم بیشتر به ماموران پست برمیگرده که مرسوله رو نمیبرن و ما هم هرچی پیگیری میکنیم تاثیری نداره. برای نمونه یکی از بسته ها را زنگ زدیم از حراست پست مرکزی پیگیری کردیم تا مرحله به مرحله شماره زیرمجموعه رو دادن گفتن زنگ بزنید فلان اداره. آخر سر رسیدیم به خود مامور پست بهش میگیم چرا نبردی تحویل بدی؟ میگه وایسا چک کنم بهتون بگم، میگیم بفرمایید چند دقیقه هم منتظر موندیم آخر سر میگه اینجا زده مراجعه شد ولی تحویل نگرفت. با کلی عصبانیت کلی فحشش دادم، بسته هم هنوز پیشش بود گفتم میبرید تحویل میدید وگرنه تا اخراجتون پیگیری میکنیم. طرف ترسید و برد تحویل داد.
در کل فساد اداری داخل این مجموعه زیاد هست و برای همه فروشگاه ها مشابه به هم هست.
اما انصرافی ها، تیکت بدید تا مواردی که انصرافی خورده را دقیقتر دلیلشو عرض کنیم خدمتتون. اگر هم کد کاربریتون 22 هست، پیشنهاد میکنیم روش تبلیغتون را تغییر بدید. چون اکثر مشتریهاتون ظاهرا از سر بیکاری ثبت سفارش میزنن و اکثرا هم مشخصات ناقص و اشتباه وارد میکنن.
با این حال پیام بدید اینشالا بتونیم مشکلات را با هم تا حدودی رفع کنیم.
سلام
دوستان من میخوام فروشگاه اینترنتی راه بندازم میخواستم بدونم پیشنهادتون برای فردی که هیچ اطلاعاتی نداره چیه؟
ایا اموزشی جامع در این خصوص هست؟ مثلااموزش صفر تا صد فروشگاه اینترنتی
لطفا معرفی کنید از کجا باید شروع کنم ؟