• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها اگر زحمت نیست این چنتا سوال منو جواب بدید

1-قیمت دی وی دی پرینکو قرمز به صورت عمده دونه ای چند در میاد؟

2-واسه دوتا دی وی دی هم باید پاکت سایز 175 * 250 گرفت؟ کوچیکتر نمیشه؟ سایز کوچیکترش 2 تا دی وی دی با جلد ضد خش توش جا نمیشه؟

3-این پاکت ها و جلد ضد خش و... رو به صورت عمده باید از یه جا خرید؟ قیمتشون رو میگید بهم که یه وقت گرون نخرم

4-شما بلدید توی پنل پارس پیک تخفیف رو لحاظ کنید؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
masoud376, عزیز! ممنون از اطلاع رسانی

من الان تک سی دی یا پاکت رو زدم 50 گرم
در اصل چیزی حدود 44 گرم در میاد

ولی یه بار به خاطر 10 گرم نزدیک 20 بسته من را عودت دادن

پاکت کوچیک و بزرگش زیاد تاثیری در کم و زیاد شدن وزن داره؟

خوب شما 6 تا دی وی دی با یه پاکت رو وزنشو چقدر میزنی؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
خيلي ممنون اقا منصور
يه خبري چند وقت پيش خوندم شايد به خاطر اينه كه بايد همون روز ببرند و سريع

فناوری اطلاعات به عنوان ابزاری در توسعه خدمات پستی

ايتنا - در راستاي اجراي اصل 44 قانون اساسي شركت پيك آهو به عنوان كارگزار رسمي شركت پست جمهوري اسلامي ايران سرويس پيك ويژه(Courier Service) را با تجهيز ناوگان حمل و نقل و آموزش‌هاي لازم ارائه خدمت در كلاس جهاني تحويل فوري خانه به خانه(Door to Door) در كمتر از دو ساعت را آغاز نموده است.

اين سرويس منشا حل بسياري از مشكلات كلان شهرهايي نظير تهران است كه مردم و ساكنان آن هميشه درگير معضلاتي مثل ترافيك شهري، آلودگي هوا، كمبود پاركينگ، گراني حمل و نقل، ارزش وقت ساكنان آن و بسياري موارد ديگر هستند.

مطابق اين گزارش مجموعه خدماتي كه پيك آهو ارائه مي‌نمايد در سه طبقه اصلي قرار دارد:

1- سرويس كورير يا پيك ويژه كه به محض تماس با مركز تلفن هوشمند 84010-021 خدمات آهو آغاز مي‌گردد. مخاطبين اين سرويس شركت‌ها، سازمان‌ها، ادارات دولتي و غيردولتي و ساير اقشار مردم هستند.

2- سرويس خدمات COD ( تحويل در مقابل دريافت وجه Cash on Delivery ) كه مرسوله فرستنده تحويل گيرنده و بهاي آن دريافت و مجددا به فرستنده عودت مي‌شود. مخاطبين اين سرويس عمدتاً صاحبان مشاغل تله‌ماركتينگ و خريد و فروش اينترنتي مي‌باشند.

3- خدمات قراردادي كه شامل استقرار پيك در محل تا انجام دوره‌اي مثل روزي يك يا دو بار مراجعه و دريافت كليه مرسولات و توزيع در همان روز مي‌باشند. مخاطبين اين سرويس تمام موسساتي هستند كه روزانه داراي ارباب رجوع زياد و يا داراي مكاتبات متعدد و فوري هستند.

شايان ذكر است كاركنان پيك آهو با ظاهري آراسته و لباس متحدالشكل و پاسخگويي توام با ادب، خدمات بي‌نظيري را تدارك ديده‌اند و در همين مدت كم جايگاه و ارزش خود را به اثبات رسانده‌اند.
همون اپکس پرداخت هست

apex_bn.jpg

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
مطمئني حميد جان ؟
اين اپكس خيلي وقته هستش ضمن اينكه خصوصي هست و فقط با پرداخت كار ميكنه فقط هم براي چند تا شهر بزرگه . . عشقي هم هستند بري يكي از دوستام مثلا يه روز ميگن كار داريم يا مامور نداريم خودت وردار محصول رو بيار اينجا !:wacko: اما ايني كه اعلام كرده دولتي هست براي شركته پسته براي كل ايران و تازه شروع به كار كرده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مطمئني حميد جان ؟
اين اپكس خيلي وقته هستش ضمن اينكه خصوصي هست و فقط با پرداخت كار ميكنه فقط هم براي چند تا شهر بزرگه . . عشقي هم هستند بري يكي از دوستام مثلا يه روز ميگن كار داريم يا مامور نداريم خودت وردار محصول رو بيار اينجا !:wacko: اما ايني كه اعلام كرده دولتي هست براي شركته پسته براي كل ايران و تازه شروع به كار كرده
خدمت شما عرض شود این اسمش پست ویژه هست

همه اداره پست ها راه انداختن

هزینه اش بالاست 3 تا 8 هزار تومان هست و فقط سرعت داره
برای شما می صرفه که یه بسته 2500 رو بدی ببره بعد + 3000 هم هزینه بگیره و صد البته کل هزینه رو شما باید بدی نه طرف خریدار...

خیالت راحت پست جای نمی خوابه که....
ولی این اپکس ثابت هست 1500 هست..

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بچه ها اگر زحمت نیست این چنتا سوال منو جواب بدید

1-قیمت دی وی دی پرینکو قرمز به صورت عمده دونه ای چند در میاد؟

2-واسه دوتا دی وی دی هم باید پاکت سایز 175 * 250 گرفت؟ کوچیکتر نمیشه؟ سایز کوچیکترش 2 تا دی وی دی با جلد ضد خش توش جا نمیشه؟

3-این پاکت ها و جلد ضد خش و... رو به صورت عمده باید از یه جا خرید؟ قیمتشون رو میگید بهم که یه وقت گرون نخرم

من 50 تايي خريدم 9 تومن ( دونه اي 180 ) اما فكر كنم ارزون تر هم ميشه گير آورد . چون من از بقال سر كوچه خريدم . :lol:

آره دو تا دي وي دي هم جا ميشه و مشكلي نداره .

سوال سوم هم نميدونم من كه از خود پست خريدم .

4 هم نميدونم :eek:

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7

خودکار که نمیشه تخفیف داد، هر سفارشی که کسی داد اومد تو سفارشات معلق برو توی سفارش بعد ویرایش سفارش رو بزن و بعد روی عکس کوچیک مداد برای سفارش بزن و بعد اگه خواستی می‌تونی وزن و قیمت سفارش داده شده رو کم کنی بعد هم اعمال تغییرات رو حتما بزنی تا تغییرات اعمال بشه.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من 50 تايي خريدم 9 تومن ( دونه اي 180 ) اما فكر كنم ارزون تر هم ميشه گير آورد . چون من از بقال سر كوچه خريدم . :lol:

آره دو تا دي وي دي هم جا ميشه و مشكلي نداره .

سوال سوم هم نميدونم من كه از خود پست خريدم .

4 هم نميدونم :eek:

ممنون مسعود جان

خودکار که نمیشه تخفیف داد، هر سفارشی که کسی داد اومد تو سفارشات معلق برو توی سفارش بعد ویرایش سفارش رو بزن و بعد روی عکس کوچیک مداد برای سفارش بزن و بعد اگه خواستی می‌تونی وزن و قیمت سفارش داده شده رو کم کنی بعد هم اعمال تغییرات رو حتما بزنی تا تغییرات اعمال بشه.

آها. مرسی الان رفتم تست کردم.

راستی شما واسه 1 دی وی دی چه وزنی رو توی پنلت زدی؟ واسه 3 تا چی؟

و مثلا اگر بخوای 2 تا دی وی دی اضافه بر اون محصولی که انتخاب کرده برای مشتری بفرستی چه تغییراتی رو اعمال میکنی؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سیستم جدید DPAY رو دیدین !
یه شاپ با قراردادش میده !
و اینکه 4ماه قرارداد میبنده بدون هیچ سودی اگه راضی بودین تمدید کنین و اینا!
سیستم شاپی هم که زده واسه تبلیغات از نظر رتبه ای تو سرچ خیلی خوبه !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بکس
من دنبال این پاکت های حباب دار اندازه قاب سی دی هست می گردم
خیلی کوچیک و خوب هست
انگار پست نداره
کسی می دونه از کجا باید تهیه کرد؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بکس
من دنبال این پاکت های حباب دار اندازه قاب سی دی هست می گردم
خیلی کوچیک و خوب هست
انگار پست نداره
کسی می دونه از کجا باید تهیه کرد؟
من توش شهرمون از یه جایی که عمده میده خریداری کردم!

میدونی چجوری جاشو فهمیدم؟

یه بار رفته بودم یکی از دفاتر خدمات پستی دیدم یه جا آدرسش رو نوشته! متوجه شدم که اینا از اونجا میارن پاکت هاشونو! آدرسو یادداشت کردم رفتم سراغش!

جهت اطلاع دوستان:

پاکت های 175 * 250 به قیمت دونه ای 145 حساب شد

پاکت های کوچیکتر همون که حمید میخواد دونه ای 120 تومن!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تشکر از منصور

جالبه من الان از پست می گیرم پاکت روش نوشته تک فروشی در کشور 125 بعد پست به من میده 175

آره منصور دومی رو می خوام اندازه یک حلقه سی دی هست.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تشکر از منصور

جالبه من الان از پست می گیرم پاکت روش نوشته تک فروشی در کشور 125 بعد پست به من میده 175

برو از دفاتر پستی سراغ بگیر. ببین پخش کننده عمده این پاکت ها کجاس که اینا میرم ازشون میخرن! بعد برو به آدرسش اونجا حتما از این پاکت ها داره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تشکر از منصور

برو از دفاتر پستی سراغ بگیر. ببین پخش کننده عمده این پاکت ها کجاس که اینا میرم ازشون میخرن! بعد برو به آدرسش اونجا حتما از این پاکت ها داره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تا دفتر غرب استان تهران که تو کرج هست رفتم...میگن ما نداریم
آدرس ؟ نمی دونم از کجا..

مشکل از سرعت کند سرور هست

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
تا دفتر غرب استان تهران که تو کرج هست رفتم...میگن ما نداریم
آدرس ؟ نمی دونم از کجا..
از خود حباب ایمن یا پاسارگاد بخر
پست خیلی گرون میده
حباب ایمن خیابون کارگره - با پست سفارشی واست میفرسته تا 300 تا پاکت میشه 1500 تومن - هر سایزی بخوای - چه ساده چه حبابدار
این سایزی که میخوای رو حباب ایمن میده 115 تومن

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
قابل توجه فروشندگان محترم
خواستیم یک فروشگاه بزنیم

امروز اخطار اومده بود تو پانل - منصرف شدیم:blink:

طبق گزارشات واصله از اصفهان و شيراز ، مراكز نظامي و انتظامي پس از بررسي سايت هاي فروشگاه هاي اينترنتي ، به نشاني فروشگاه ها مراجعه نموده و تمام محصولات غير اخلاقي را ضبط ميكنند. بديهي است در صورت وجود هرگونه محصول غير اخلاقي و غير مجاز در سايت فروشگاه ، در اسرع وقت نسبت به حذف آن اقدام نموده و محصول مورد نظر را معدوم نماييد.لازم به ذكر است بازرسي هاي اشاره شده در سراسر كشور انجام خواهد شد

به نقل از سایت پارس پیک

چیکار باید کرد ؟

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
شش ماه قبل ما پيش درآمدش رو اينجا آورديم ولي کسي گوش نکرد
هر کي هر چي دلش مي خواست توي اين تاپيک نوشت بنده هم پاسخ رو گذاشتم براي يه چنين روزي که ديگه کار از کار گذشته و کاسه و کوزه خيلي ها شکسته البته طبق گزارشات واصله و خبري که پارس پيک داده:

http://forum.persiantools.com/t125015.html

Last edited:

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
این کارها رو **** انجام میده

مگر یک فروشگاه اینترنتی چقدر میخاد درآمد داشته باشد- مگر چقدر فیلم داره ؟
بیشتر این فروشگاه یک جور کمک خرجی زندگیشون هست

فیلم های خارجی اکثراشون صحنه دارن حتی فیلمی هم که صحنه نداشته باشد باز دلیل میارن چون از طریق سیستم ویدیویی وزارت ارشاد تایید نشده
غیر مجازه

اگر به گرفتن باشه باید آرشیورهای بزرگی همچون ..... رو بگیرن که بالای 20-30 هزار عنوان دی وی دی دارن نه 4 تا فروشگاه اینترنتی رو که میخوان ماهی 4 تا فیلم بفروشن که اون هم 1یش برگشت میخوره

الان مملکت خیلی اوضاعش افتضاح هست

فعلا عقل حکم میکنه به ساز اینا برقصی

بالا