• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
ممنون از راهنماییت رفیق
آدرسی رو بهم میدی که قبلاً اینطوری تاپیک شکایت زده باشن، میخوام یاد بگیرم چطوری بزنم به موفقیت برسه.
آدرس اوت تالار مربوطه رو هم قربون دستت بهم بده که تاپیکای شکایت توشه، گشتم پیدا نکردم.

بازم ممنون
http://forum.persiantools.com/forums/اطلاعیه-ها-و-قوانین-فعالیت-در-بازارچه-پرشین-تولز.217/
داش اینجا پر شکایته :D

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
با سلام
از مديران محترم تقاضا دارم
اين امتياز بدون تاثير مارا پاك كنند
ديكه از جمله امتياز معلوم هستش ولي اشتباها به جاي امتياز مثبت امتياز بدون تاثير داده
تشكر

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
سلام بنده به این اقا @mamad743 امتیاز منفی دادم سر مشکلاتی که با هم داشتیم ولی با ایشون به تفاهم رسیدم و داره مشکلاتمون حل میشه چند بار گزارش کردم امتیاز منفی هایی که دادم پاک شه ولی پاک نکردید!
لطفا پاک کنید ما ایشالا با هم کنار میایم الان به خاطر این امتیاز منفی ها نمیتونیم تفاهم برسیم
لطفا پاک کنید امتیاز هایی که بش دادم تا بتونیم مشکلمون رو حل کنیم
مرسی

mamad743

Registered User
لایک‌ها
15
این سایت دیگه به درد نمیخوره به خاطر همینه همه رفتن تو سایت دیگه
الان این همه شکایت کسی نیست رسی دگی کنه

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
این سایت دیگه به درد نمیخوره به خاطر همینه همه رفتن تو سایت دیگه
الان این همه شکایت کسی نیست رسی دگی کنه
داداش شما دو تا امتیاز منفی داری حتما کاری کردی دیگه. یعنی دوس داشتی تاپیک شکایت ازت بزنن؟

mamad743

Registered User
لایک‌ها
15
داداش اولین بارت وارد سایت میشی دقت کن بالای تایپ من همونی که شکایت کرده داره میگه نتونسته پاک کنه امتیاز مننو شما میگی حتما کاری کردی

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
داداش اولین بارت وارد سایت میشی دقت کن بالای تایپ من همونی که شکایت کرده داره میگه نتونسته پاک کنه امتیاز مننو شما میگی حتما کاری کردی
داداش این مشکل برای منم رخ داده :(
یکی از دوستان اشتباهی امتیاز منفی برای من ثبت کرده
به هر جا درخواست برای ویرایش زدیم هیچ کس جوابی ندادن

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
نه داداش فکر کنم تو تا به حال تاپیک شکایت ندیدی. جملشو بخون مجبوره اینجا بخواد امتیاز پاک بشه تا تو حقشو بدی. اگه تاپیک شکایت آزاد بود اول حقشو ازت میگرفت بعد اگه دلش میخواست می گفت امتیاز منفیو پاک کنن.

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
لطفا مشکل مارو پیچیده تر نکنید ایشون دوست خوب من هست تو سایت ولی سری اخر با هم به مشکل بدی خوردیم الانم از مدیران خواهش میکنم به درخواستم رسیدگی کنن تا مشکل من و اقا محمد حل بشه ایشالا
نه داداش فکر کنم تو تا به حال تاپیک شکایت ندیدی. جملشو بخون مجبوره اینجا بخواد امتیاز پاک بشه تا تو حقشو بدی. اگه تاپیک شکایت آزاد بود اول حقشو ازت میگرفت بعد اگه دلش میخواست می گفت امتیاز منفیو پاک کنن.

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
لطفا مشکل مارو پیچیده تر نکنید ایشون دوست خوب من هست تو سایت ولی سری اخر با هم به مشکل بدی خوردیم الانم از مدیران خواهش میکنم به درخواستم رسیدگی کنن تا مشکل من و اقا محمد حل بشه ایشالا
داداش من نمیخوام دخالت کنم ولی ایشون یه جوری گفتن به شکایتا رسیدگی نمیشه که هز کی بود جواب میداد. با هم توافق کنید حل کنید تموم بشه بره. امتیازا هم پاک میشن.

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
ایشالا که پاک بشن من تا به حال چند بار درخواست دادم امتیاز های خوبی که داده بودم پاک بشه و شده ولی این سری ۶ بار درخواست دادم ولی پاک نمیکنن والا اقا مهدی (modernyanni) به من گفت اینجا درخواست بدم شاید درست بشه
داداش من نمیخوام دخالت کنم ولی ایشون یه جوری گفتن به شکایتا رسیدگی نمیشه که هز کی بود جواب میداد. با هم توافق کنید حل کنید تموم بشه بره. امتیازا هم پاک میشن.

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
سلام.
امروز متوجه شدم که از یکی از کاربرها به ناحق امتیاز منفی گرفتم. (اینجا)
پروفایل کاربر
من چند روز پیش به دلیل سفارش بدون پیگیری و بر هم زدن فروش به ایشون امتیاز منفی دادم. (اینجا)
ایشون منو با 4 تا جنس سفارش داده تا دم پست بردن و دیگه جواب تلفن بنده رو ندادن.
عکس از سفارش هاشونو اینجا آپ میکنم تا خودتون قضاوت کنین و رای بدین که چرا من باید امتییاز منفی بگیرم؟!!!! بخاطر لطفم؟؟؟
خواهش میکنم بررسی کنید و از ایشون بپرسین دلیلی دارن برای این امتیاز منفی که صادر کردن

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم این 4 تا خط رو بخونید خواهش میکنم!(من این پیغام رو توی گزارش هم فرستادم ولی انگار اونجا رسیدگی نمیشه اینجا رو پیدا کردم برا حل این مشکل)
این امتیازی هست که به بنده دادن
http://forum.persiantools.com/bazar...فری-اصلی-نبود،-کارت-گارانتی-نداشت.116160/view

ایشون دیروز به من پیغام داده که کابل گوشی رو نفرستادی من اشتباهی کابل یه گوشی دیگه رو فرستاده بودم اما ایشون اولش ادعا میکرد که اصلا نفرستادم بعد گفتن که آره کابل روش هست ولی کابل خودش نیست برا همینم برا یه کابل 3 تومنی از من 15 تومن خواست که با هم توافق کردیم من 10 بریزم این قضیه ختم بخیر بشه اما به محض اینکه پولو واریز کردم اومدم میبینم امتیاز منفی هم رد کرده در اومده میگه هندزفریش هم اصلی نیست (از من هندزفری بیتس میخواد ایشون!) کارت گارانتیش روش نیست در صورتی که از اول کارت گارانتی روشون نیست لیبل گارانتی روی جعبه هست من نمیدونم حرف حسابشون چیه

من همه جوره کوتاه اومدم که این قائله خاتمه پیدا کنه ولی مثل اینکه ایشون دنبال چیز دیگه ایه تمام اس ام اساش هم موجوده لازم باشه میذارم خواستم گوشی رو پس بفرسته پولشو بگیره میگه نه میگم با واسطه اینکار و انجام بدیم میگه نه گفتم پس بیا من یه مبلغی رو ازش کم میکنم و این بازی رو تمومش کن اما ایشون از اولش فقط حرف خودشو میزنه (پولو بریز تا من گوشی رو برگردونم)به هیچ سراطی هم مستقیم نیست!

فقط خواهش میکنم دوستان لطف کنن اگه نظری دارن چه له یا علیه این موضوع هیچ پستی نذارن و اجازه بدن مدیران این بخش رسیدگی کنن
هر رایی هم که صادر بشه در جهت رفع این مشکل با جون و و دل ازش استقبال میکنم

hadi1366

Registered User
لایک‌ها
610
عجیبه...هیچ کس اینجا نیست رسیدگی کنه مسئول این بخش کیه؟!

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
مدیران ارجمند
خواهشمندم به ریپورت های اینجانب توجه بشه
فقط یک دقیقه زمان میبره پاک کردن حماقتی که کاربر مذکور انجام داده
توضیحات اینجانب => اینجا

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
با سلام
از مديران محترم تقاضا دارم
اين امتياز بدون تاثير مارا پاك كنند
ديكه از جمله امتياز معلوم هستش ولي اشتباها به جاي امتياز مثبت امتياز بدون تاثير داده
تشكر

ali-shahri

Registered User
لایک‌ها
194
سلام لطفا امتیاز منفی بنده به این کاربر رو حذف کنید.
ایشون بعد اون اتفاق پوزش طلبیدن و پیگیر سفارششون شدن.
ممنون.

بالا