با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم این 4 تا خط رو بخونید خواهش میکنم!(من این پیغام رو توی گزارش هم فرستادم ولی انگار اونجا رسیدگی نمیشه اینجا رو پیدا کردم برا حل این مشکل)
این امتیازی هست که به بنده دادن
http://forum.persiantools.com/bazar...فری-اصلی-نبود،-کارت-گارانتی-نداشت.116160/view
ایشون دیروز به من پیغام داده که کابل گوشی رو نفرستادی من اشتباهی کابل یه گوشی دیگه رو فرستاده بودم اما ایشون اولش ادعا میکرد که اصلا نفرستادم بعد گفتن که آره کابل روش هست ولی کابل خودش نیست برا همینم برا یه کابل 3 تومنی از من 15 تومن خواست که با هم توافق کردیم من 10 بریزم این قضیه ختم بخیر بشه اما به محض اینکه پولو واریز کردم اومدم میبینم امتیاز منفی هم رد کرده در اومده میگه هندزفریش هم اصلی نیست (از من هندزفری بیتس میخواد ایشون!) کارت گارانتیش روش نیست در صورتی که از اول کارت گارانتی روشون نیست لیبل گارانتی روی جعبه هست من نمیدونم حرف حسابشون چیه
من همه جوره کوتاه اومدم که این قائله خاتمه پیدا کنه ولی مثل اینکه ایشون دنبال چیز دیگه ایه تمام اس ام اساش هم موجوده لازم باشه میذارم خواستم گوشی رو پس بفرسته پولشو بگیره میگه نه میگم با واسطه اینکار و انجام بدیم میگه نه گفتم پس بیا من یه مبلغی رو ازش کم میکنم و این بازی رو تمومش کن اما ایشون از اولش فقط حرف خودشو میزنه (پولو بریز تا من گوشی رو برگردونم)به هیچ سراطی هم مستقیم نیست!
فقط خواهش میکنم دوستان لطف کنن اگه نظری دارن چه له یا علیه این موضوع هیچ پستی نذارن و اجازه بدن مدیران این بخش رسیدگی کنن
هر رایی هم که صادر بشه در جهت رفع این مشکل با جون و و دل ازش استقبال میکنم