• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

masouddaniali

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به مدیران عزیز
این کاربر A.M.B از من کلاهبرداری کرده و خوشبختانه تایپیک شکایت ثبت شد
حالا تقاضا دارم از مدیران امتیاز منفی که این کلاهبردار به من داده رو حذف کنن

مدیران پیگیری کنن
آدرس پروفایل ها
نمایش مشخصات: masouddaniali - PersianTools Forums
نمایش مشخصات: A.M.B - PersianTools Forums

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام
بنده یکی دو ماهه که ۳ تا فیدبک منفی از کاربرانی که هیچگونه معامله ای باهاشون نداشتم دریافت کردم. ۳-۴ بار هم ریپورت کردم اما رسیدگی نشد. به کاربر forum manager (که گفتن مسءول هست) هم دو بار پخ دادم که نه تنها رسیدگی نکرد بلکه حتی جوابم رو هم نداد.

از مسءولان گرامی تقاضا دارم رسیدگی بکنن. ممنون.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
من نمیدونم دوستان چطور میگن پیگیری نمیشه. شاید از درج مشکل در این تاپیک راه به جایی نمیره، من مشکلم رو اینجا مطرح کردم و عین مشکل رو به 2 تا مدیر پ.خ کردم. کمتر از 24 ساعت رسیدگی شد. حالا کدومشون بوده نمیدونم ولی من به احسان و پایلوت پ.خ زدم. احتمالا یکیشون پیگیری کرده. به هرحال ممنونم ازشون

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
دوست عزیز ایشون اصلاً روی صحبتش با شما نیست !!!

th_hessam

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
این موضوع خیلی مهم راجع به سو استفاده از rating هست . کاربری که تازه شروع کرده به فروش در این بازار مجازی با کاربری که Rate بالا داره ولی متاسفم براش :
در تاپیک >> فروش دو عدد هارد 1tra , 2tra
یوزری با نام نمایش مشخصات: brayanbarni - PersianTools Forums
ابتدا در تاپیک اعلام قیمت کرد بعد در pm اعلام خرید کرد من در استارت قید کرده بودم تهران تحویل میدم و مزایده تا شب هست ایشان در pm ارسال کردن که شمال قادر به دریافت هستند و در گفتگوی تلفنی گفتند برای تحویل تهران فردا اطلاع می دهند . و مبلغی هم واریز نکردند
دو عدد هارد فروخته شد به شخص دیگری که در تهران بودند . امروز تماس گرفتند با من و من اطلاع دادم که فروخته شد . بعد از تماس نمره منفی به بنده دادند . بنده از این یوزر شکایت دارم . به دو علت :
1.اتهام زده و باعث بی اعتباری بنده شده
1. خرید طبق قوانین فروشنده انجام نداده و امتیاز منفی داده
تقاضا دارم برخورد شود .

اسکرین از pm هم اضافه کردم .

آقایان محترم مدیر .. شما حقی بر کاربر ها دارید که رعایت قوانین شما در فروم توسط کاربر هست . کاربر ها حقی بر شما دارند که اون هم جلوگیری از سوء استفاده از قوانین هست .
جدا برام جالب هست واضح تر از این ؟؟؟
چرا رسیدگی نمیشه ؟؟؟؟

ayat_7216

Registered User
لایک‌ها
282
لطفا راهنمایی کنید.سلام من 2 تا کالا از طریق این سایت و از دوستان خریدم اما سیستم امتیازدهی به اونا برای من فعال نشده!وقتی میخوام بهشون امتیاز بدم این رو مینویسه.!!؟؟؟؟[h=2]پیام سیستم[/h]ayat_7216, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

دلیلش چیه؟چیکار باید بکنم؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
لطفا راهنمایی کنید.سلام من 2 تا کالا از طریق این سایت و از دوستان خریدم اما سیستم امتیازدهی به اونا برای من فعال نشده!وقتی میخوام بهشون امتیاز بدم این رو مینویسه.!!؟؟؟؟پیام سیستم

ayat_7216, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

دلیلش چیه؟چیکار باید بکنم؟

سلام
تعداد پست ها باید از 70 تا رد بشه تا بتونی امتیاز بدی ....

کاربران تازه وارد با گروه کاربری new user اجازه دادن امتیاز را ندارند . برای ارتقای گروه کاربری می بایست بیشر از 70 پست داشته باشید و 10 روز هم از ثبت نام شما گذشته باشد .

Last edited:

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
سلام..
کاربر
نمایش مشخصات: mohsen 2014 - PersianTools Forums
نمایش مشخصات: mohsenevil3 - PersianTools Forums
ایشون چند تا اکانت دارن..که به خودشون هم امتیاز + باراچه دادن
بنده هم برای اینکه دوستان دیگه که شاید از ایشون خرید میکنن گول نخورن بهشون امتیاز منفی دادم و توضیح دادم دلیلشو
حالا دیدم امروز با همون یوزر هاش(2تا) برای تلافی اومده و هم زمان به من امتیاز منفی داده...
البته یکی از یوزر هاش بن شد....
لطفا امتیاز منفی ایشون رو پاک کنید :)

ILDC2

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
چطور میشه امتیاز لینک بشه ب تاپیکی خرید ازش صورت گرفته؟
در بازی سنتر این امکان هست ولی اینجا من هرچی نگاه کردم فیلدی برای این منظور نیافتم

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلامبنده یکی دو ماهه که ۳ تا فیدبک منفی از کاربرانی که هیچگونه معامله ای باهاشون نداشتم دریافت کردم. ۳-۴ بار هم ریپورت کردم اما رسیدگی نشد. به کاربر forum manager (که گفتن مسءول هست) هم دو بار پخ دادم که نه تنها رسیدگی نکرد بلکه حتی جوابم رو هم نداد.از مسءولان گرامی تقاضا دارم رسیدگی بکنن. ممنون.
ممنون میشم رسیدگی کنید...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دادا آتیشت چقدر تنده ... فکر میکنم مدیری که مسئول امتیازها هستن مدیر ارشد pilot
هستن که توی امضاشون نوشتن چند روزی نیستن ... احتمالا عدم رسیدگی برای همینه ...
شما برای کاربری که میخواد بهتون اعتماد کنه پست هاتونو تو این تاپیک بدین تا بدونه که امتیاز منفی که گرفتین فیک هست تا مدیر بیاد پاک کنه ....

mojezy

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

ببخشید

این آقا امتیاز منفی رو که بهم داده میخواست پاک کنن ولی تو این بخش عنوان کرده

درخواست های فروشندگان

,ولی بعد از چند روز هنوز پاک نکردن و تازه اومدن میگن اینجا جاش نبوده

میخواستم اگه براتون ممکن هست این لطف رو بکنید و کار رو انجام بدید

I Love You

Registered User
لایک‌ها
2,032
دوســـت عزیـــز نیازی نیســت از سایـز درشــت استفـاده کنید کوچیـک هم بنویسـی همه میبینن ..
دوسـت عزیــز امتیاز مثبـت و منفــی رو موقعی میـدن که معامله ای داشته باشـی .
ولـی شمـا به گفته خـودتونـ که اصلا باهاش خرید و فروش نداشـتی چـرا بهش امتیـاز منفـی دادیـن ؟
منم جا اون دوستمون بودم بهت امتیاز منفی میدادمــ ؛ اون دوستمون با شما معامله ای نداشته شما حق اینو دارین و داشتین بهش منفی دادیـن ..!
ولی اونــ دوستمون حقــ نداره به شمـا امتیاز منفـی بده و باید باهاش برخورد بشــه ؟؛ همچین چیزی عجیـب و غیره ممکنــه .
اگه فحاشـی کرده چـه تو پسـت چـه تو پیغـام خصـوصـی ریپـورت هسـت ریپورتــ بزننــ . دیگه نیازی نیسـت بیایین اینجـا و اعصـاب خودتونــُ خورد کنید .
( یکی بهم چیزی گفـت تو پیغام خصوصی ریپورت کردم دیدم یارو رو برا مدتـی بَن کردنــ ) .
پس کارایی داره و انجـام میشه ریپورت هــا نگین که انجـام نمیشه من قبـول ندارم .
موفق باشید!

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
درخواست های دوستان رو رسیدگی کردم. اگه موردی هست که جا مونده، اطلاع بدید.

بالا