• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

mboveiri

Registered User
لایک‌ها
34
این بابا قصد تلکه کردن بنده رو داشته ولی چون به نتیجه نرسیده به من امتیاز منفی میده گزارش دادم ولی رسیدگی نشد الان هم که داره از امضاش بر علیه کاربرای سایت استفاده میکنه ولی توجهی نمیشه از مدیران محترم درخواست رسیدگی و برخورد لازم رو دارم
نمایش مشخصات: mboveiri - PersianTools Forums

تلکه.؟ خواهشمندم که اسناد مربوط به تلکه کردن شما رو همینجا قرار بدید تا معلوم بشه، اون امتیازاتی که تو به من دادی تلکه کردن بود که مدیر عزیز زحمت کشیدن و 2بار پاک کردن.

اگه این امتیاز منفی مشکل داشت بعد از 6 ماه الان درخواست پاک کردن نمیدادی، من مدارک مربوط به معامله ای که کردیم و پ.خ رد و بدل شده رو تو این پست : http://forum.persiantools.com/t214016-page36.html#post6929054 ضمیمه کردم.

از مدیر هم خواهش میکنم به خاطر صحبتای خلاف واقع با ایشون برخورد کنن.

با تشکر.

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
سيستم جالبيه به شرطي كه فرصت پاسخ گويي باشه الآن يه اقاي سريچ اومده واسه من فيدبك منفي گذاشته طرف دهن منو سرويس كرده كه جنسشو بكنه تو پاچم حالا چون بيخيالم شه دست به سرش كردم حالا اقا اومده ميگه ايشون بد قول هستن و فلان نميگه انقدر اس دادم و پيغام تو ياهو كه كلشو خوردم
حالا هر كي مياد ميبينه فكر ميكنه من ادم بدي هستم لطفا امكان شفاف سازي براي فيد بك هارو فعال كنيد
ممنون

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
کسی توی معامله حضوری بهم امتیاز منفی داده
منم بش گفتم سر در نمیارم همه چی رو چک کن و....
نیم ساعتم با دستگاه ور رفت و همه عیب هاشم که میدونستم بهش گفتم!بعد از قیمت تعیین شده 40 تومنم کم کردم بخاطر چیزی که با 15 تومن تعمیر میشد و منم به خریدار گفته بودم این مشکلو ولی مثل اینکه بعد خرید خوششون نیومده بود از مشکل!انصافه امتیاز بازارچه منفی داشته باشم از این معامله؟
توی اون امتیازشم هر چی دروغ بود سر هم کرده!اصلا مشکل فقط یه دگمه بوده!
البته مال 1 سال پیشه!ولی دوست ندارم امتیاز منفی باشه توی معاملاتم.راهی هست؟
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=13925&u=177333

کسی نیست پیگیری کنه:eek:

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
به مدیر ارشد گرامی پیام دادم و شرح کامل امتیاز منفی خودم رو دادم

لطفا این فید بک که بدون هیچ دلیلی به بنده دادن ایشون حذف بشه : http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=66459&u=278876

بدون هیچ دلیلی به بنده امتیاز منفی دادن

با تشکر.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
لطفا این امتیاز پاک بشه :
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=244&u=146220

الان خودش هم میاد تایید می کنه ! :دی

من 2-3 بار خودمم درخواست دادم پاک بشه ولی هنوز امتیاز این بدبخت مونده! اقا ما رضایت کتبی-شفاهی-محضری میدیم این امتیاز رو لطفا یا مثبتش کنید یا پاکش کنید!

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
کاربر نامحترم "vatanniaz" دوباره به من امتیاز منفی بی دلیل دادن

به مدیر ارشد گرامی و آقا وحید عزیز (مدیر بازارچه) در پیام خصوصی اطلاع داده شد ...

لطفا دسترسی این کاربر درصورت نیاز به انجمن محدود بشه تا شاهد تخلف کمتری باشیم

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
لطفا امتیاز منفی کاربر کم سن و سال P R O از قسمت فید بکهای اینجانب حذف گردد(چند بار هم گزارش داده شد که متاسفانه هنوز حذف نکردید!) .
ایشون بی دلیل و سر غرض ورزی شخصی و لج بازی کودکانه به اینجانب امتیاز منفی داده اند . همینجا اعلام میدارم من با ایشون هیچ معامله ای نداشتم و اصلا ایشون رو تا به حال ندیده بودم توی انجمن که مثل این که تازه وارد هستند ! به هر حال امتیاز منفی بنده به رفتار بچه گانه ایشون بوده و سواد ناکافیشون !
با تشکر فراوان از مدیریت محترم.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
لطفا امتیاز منفی کاربر کم سن و سال P R O از قسمت فید بکهای اینجانب حذف گردد(چند بار هم گزارش داده شد که متاسفانه هنوز حذف نکردید!) .
ایشون بی دلیل و سر غرض ورزی شخصی و لج بازی کودکانه به اینجانب امتیاز منفی داده اند . همینجا اعلام میدارم من با ایشون هیچ معامله ای نداشتم و اصلا ایشون رو تا به حال ندیده بودم توی انجمن که مثل این که تازه وارد هستند ! به هر حال امتیاز منفی بنده به رفتار بچه گانه ایشون بوده و سواد ناکافیشون !
با تشکر فراوان از مدیریت محترم.

جناب نا محترم ! عقل و شعور به سن و سال مربوط نیست و منم کم سن و سال نیستم و اگر باشم حداقل آداب اجتماعی خوبی دارم و الان حداقل 50 نفر می تونم بیارم اینجا من رو تایید کنن و بالای 50 فید بک مثبت دارم .

شما سرت رو انداختی پایین ، اومدی تو تاپیک من اسپم ارسال کردی ، هیچی نگفتم ، دوباره اسپم دادی و تاپیک رو به ... کشیدین ، بازم چیزی نگفتم، دفعه بندی راهی نزاشتین که بهتون فیدبک منفی بابت اسپم بدم

و شما هم در پاسخ به این امتیاز منفی ، یک امتیاز منفی به بنده بابت کلاه برداری دادی . خوشبختانه با درایت مدیران گرامی این امتیاز پاک شد ، ولی دوباره امروز اومدی امتیاز منفی میدی

شما اگه مشکل روحی داری ، می تونی اینترنت نیای ، به چه حقی وقتی با من معامله نکردی ، امتیاز منفی (اونم مجدداً) میدی ؟ !!

بی سواد منم ، یا شما ؟ شما حتی فرق رنک سایت "نامعین" و "فیک" رو نمی دونی ... اصلا مگه شما خریدی که دو آتیشه اومدی امتیاز منفی میدی ؟ اصلا شما این وسط چکاره ای ؟؟ کسی از شما نظر خواست ؟ زیاد نظر ندی یه وقت میگن ... ! ...

من بچه ام یا شما که حد و حدود خودت رو نمیشناسی ؟!

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
جناب نا محترم ! عقل و شعور به سن و سال مربوط نیست .

شما سرت رو انداختی پایین ، اومدی تو تاپیک من اسپم ارسال کردی ، هیچی نگفتم ، دوباره اسپم دادی و تاپیک رو به ... کشیدین ، بازم چیزی نگفتم، دفعه بندی راهی نزاشتین که بهتون فیدبک منفی بابت اسپم بدم

و شما هم در پاسخ به این امتیاز منفی ، یک امتیاز منفی به بنده بابت کلاه برداری دادی . خوشبختانه با درایت مدیران گرامی این امتیاز پاک شد ، ولی دوباره امروز اومدی امتیاز منفی میدی

شما اگه مشکل روحی داری ، می تونی اینترنت نیای ، به چه حقی وقتی با من معامله نکردی ، امتیاز منفی میدی ؟

بی سواد منم ، یا شما ؟ شما حتی فرق رنک سایت "نامعین" و "فیک" رو نمی دونی ... اصلا مگه شما خریدی که دو آتیشه اومدی امتیاز منفی میدی ؟ اصلا شما این وسط چکاره ای ؟؟

من بچه ام یا شما که حد و حدود خودت رو نمیشناسی ؟!
ببین من کاری به سن و سالت ندارم! شما خودت هم میدونی که دامنه دوم شما پارک شده بود و.... حالا رفتی از پارک در آوردی دلیل پست هم بهت توضیح دادم اما شما مثل این که مشکل کج فهمی داری! دلیل هم نمیبینم با کسی که تازه وارد است بحث اضافی کنم همه چیز داخل تاپیک مشخص هست....
اسپمی هم در کار نیست عزیز بی دلیل نبوده!. اصلا شما یا این انجمن هم اونقدر برای من مهم نیست که با شما بیام بحث کنم فقط موضوع اینه که با وجود گزارش بنده اون اسپم شما در قسمت فید بک های من هنوز وجود داره و این موضوع عجیبه که فید بک هنوز پاک نشده !! حالا بماند بقیه مطلب که از حوصله خارج است !
پ.ن: در ضمن امتیاز منفی یا مثبت مربوط به معاملات و روابط تجاری هست که بنده هیچ معامله ای خوشبختانه با شما نداشته ام و متاسفانه شما نمیدونی برای چه منظور باید استفاده کرد !!!!
پ.ن 2: الان رفتی دامین رو از پارک درآوردی که از اول باید در می آوردی! اما هنوز در گوگل تغییری نکرده کمی زمان میبره! سرچ کنید :
info:www.iiec2013.ir
همه چیز مشخصه!
لطفا امتیاز منفی(اسپم) این آقا پسر رو از قسمت فید بک های بنده پاک کنید.

Last edited:

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
ببین من کاری به سن و سالت ندارم! شما خودت هم میدونی که دامنه دوم شما پارک شده بود و.... حالا رفتی از پارک در آوردی دلیل پست هم بهت توضیح دادم اما شما مثل این که مشکل کج فهمی داری! دلیل هم نمیبینم با کسی که تازه وارد است بحث اضافی کنم همه چیز داخل تاپیک مشخص هست....
اسپمی هم در کار نیست عزیز بی دلیل نبوده!. اصلا شما یا این انجمن هم اونقدر برای من مهم نیست که با شما بیام بحث کنم فقط موضوع اینه که با وجود گزارش بنده اون اسپم شما در قسمت فید بک های من هنوز وجود داره و این موضوع عجیبه که فید بک هنوز پاک نشده !! حالا بماند بقیه مطلب که از حوصله خارج است !

نیازی نمی بینم با کاربری مثل شما دهن به دهن بشم،

ولی جهت اطلاع رسانی عرض میکنم

طبق این مدرک : IIEC2013- 9th International Industrial Engineering Conference

این دامنه متعلق به نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع بوده

لذا رنک بخاطر پارک شده بودن نبوده ...

یعنی شما اومدی یه کاره وسط تاپیک ما تهمت کلاه برداری زدی ، اومدی میگی این دامنه فیک هست ، من چیزی نباید بگم؟؟

میخوای همین الان 10 تا دامنه فیک معرفی کنم بهت دارن تو فروم می فروشن؟ چرا به اون فیک واقعی ها کاری نداری ؟! اصلا شما چکاره ای اومدی نظر روشنفکری میدی ؟! مگه شما خریدی اومدی اعتراض داری ؟ کسی نظر خواست ازت ؟

پ.ن: نیازی به توضیح و ادامه بحث در این تاپیک نمی بینم و دیگه اینجا پست نمیدم ، لطفا مدیران گرامی رسیدگی کنند ....

پ.ن 2 : تاپیک ارسال اسپم و ادعای دروغ و تهمت کلاه برداری زدن ایشون موجوده : http://forum.persiantools.com/t426245.html

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
با سلام ببخشید چطور میشه امتیاز منفی رو که به کسی دادی حذف کنی ؟

بنده دو بار اینجا خبر دادم اما کسی رسیدگی نکرد

خواهشا راهنمایی ام کنید

بنده طی یک مشکل به کاربر زیر امتیاز منفی دادم که آن مشکل حل شد

خواهشا امکان پذیر باشه امتیاز منفی ایشون رو حذف کنید

نمایش مشخصات: rezagfa - PersianTools Forums

amirsardari

Registered User
لایک‌ها
16
درود . من از کاربر نمایش مشخصات: saeid1372 - PersianTools Forums یدونه باطری به شرط نو و آک بودن خریدم که انطوری نبود و من بشون امتیاز منفی دادم ایشونم اومده همینطوری
بدون پایه و اساس به دلیل اینکه این آقا تو معامله سر من کلاه گذاشتن من بشون امتیاز منفی دادم ، منفی داده .
خواهشمندم امتیاز بی پایه و اساس ایشون پاک شه
متشکرم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
درود . من از کاربر نمایش مشخصات: saeid1372 - PersianTools Forums یدونه باطری به شرط نو و آک بودن خریدم که انطوری نبود و من بشون امتیاز منفی دادم ایشونم اومده همینطوری
بدون پایه و اساس به دلیل اینکه این آقا تو معامله سر من کلاه گذاشتن من بشون امتیاز منفی دادم ، منفی داده .
خواهشمندم امتیاز بی پایه و اساس ایشون پاک شه
متشکرم

مدیریت محترم . امتیاز منفی ایشون حتما پاک بشه . این بنده خدا تاپیک شکایت زده : http://forum.persiantools.com/t435461.html

طبق معمول تاپیک بدون عکس و عدم رسیدگی همکاران بخش مربوطه !!!

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
با سلام خدمت آقا احسان عزیز.
یکی از کاربران متاسفانه به چه حقی نمیدونم از امتیاز منفی به عنوان عقده ی شخصی برای بنده استفاده کرده که ازاتون میخوام لطفا این موضوع رو پیگیری کنید و اخطار جدی به ایشون هم به دلیل اسپم در تاپیک های بنده و هم سوءاستفاده از امتیاز منفی بدید.
ممنون.

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
با سلام خدمت آقا احسان عزیز.
یکی از کاربران متاسفانه به چه حقی نمیدونم از امتیاز منفی به عنوان عقده ی شخصی برای بنده استفاده کرده که ازاتون میخوام لطفا این موضوع رو پیگیری کنید و اخطار جدی به ایشون هم به دلیل اسپم در تاپیک های بنده و هم سوءاستفاده از امتیاز منفی بدید.
ممنون.

مهران عزیز ایشون بن شدن برای 2 ماه (مشابه اتفاق خودم برای شما هم اتفاق افتاد...)

بالا