من در عوض شاگرد خوبی در دانشگاه نبودم.
b.yasini کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت کاربر فعال تاریخ عضویت 24 جولای 2010 نوشتهها 7,666 لایکها 2,930 محل سکونت Living in Dreams 12 ژوئن 2011 #21 من در عوض شاگرد خوبی در دانشگاه نبودم.
jahan hamed کاربر فعال تاریخ و گردشگری کاربر فعال تاریخ عضویت 27 مارس 2007 نوشتهها 8,763 لایکها 808 محل سکونت NET 12 ژوئن 2011 #22 بیشتریا شب امتحانی هستند!!!!!منم شب امتحانی بودم
b.yasini کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت کاربر فعال تاریخ عضویت 24 جولای 2010 نوشتهها 7,666 لایکها 2,930 محل سکونت Living in Dreams 12 ژوئن 2011 #23 آقا حامد هم پس شب امتحانی بوده. من هم همینطور 2 شب قبل از امتحان می رفتم خوابگاه پیش رفقا 2 شب پیش خرخونا بیدار می موندم تا امتحان
آقا حامد هم پس شب امتحانی بوده. من هم همینطور 2 شب قبل از امتحان می رفتم خوابگاه پیش رفقا 2 شب پیش خرخونا بیدار می موندم تا امتحان
Dark Hero مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 20 سپتامبر 2009 نوشتهها 4,096 لایکها 370 محل سکونت Shiraz 12 ژوئن 2011 #24 به نقل از MetallerTeam : حالا درسته که من بازیگوش بودم ولی شاگرد اول دانشگاه بودم تو کل ورودی هامون تا اینجا امتحاناتون رو چطور دادید؟ :lol: کلیک کنید تا بازشود... شُـکر بد نبوده تا حالا.کارنامه ها رو که دادن معلوم میشه. *** از گلگسی تب که بگذریم،شدیدا از این شرطه میترسم.موندم چرا قبول کردم! :دی کم کم باید برم سراغ بازیهای جدید.دیگه شبا خوابم نمیبره.همش خواب میبینم شرط رو باختم یا فهمیدن دارم تقلب میکنم! :دی زندگیه میکنیم؟ :دی
به نقل از MetallerTeam : حالا درسته که من بازیگوش بودم ولی شاگرد اول دانشگاه بودم تو کل ورودی هامون تا اینجا امتحاناتون رو چطور دادید؟ :lol: کلیک کنید تا بازشود... شُـکر بد نبوده تا حالا.کارنامه ها رو که دادن معلوم میشه. *** از گلگسی تب که بگذریم،شدیدا از این شرطه میترسم.موندم چرا قبول کردم! :دی کم کم باید برم سراغ بازیهای جدید.دیگه شبا خوابم نمیبره.همش خواب میبینم شرط رو باختم یا فهمیدن دارم تقلب میکنم! :دی زندگیه میکنیم؟ :دی
Portre.Ir Registered User تاریخ عضویت 25 آپریل 2006 نوشتهها 2,875 لایکها 1,348 15 ژوئن 2011 #25 جوونای امروز سر چه چیزای گرونی شرط بندی می کنن, یادش بخیر منو دوستم سر نیم کیلو پاستیل شرط بسته بودیم :lol:
جوونای امروز سر چه چیزای گرونی شرط بندی می کنن, یادش بخیر منو دوستم سر نیم کیلو پاستیل شرط بسته بودیم :lol: