• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص پسوند هاي جديد دامنه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود دوستان
چند وقتي هست پيش ثبت نام پسوند هاي جديد دامنه آغاز شده , گفتم تاپيك بزنم ببينم دوستان آينده اين پسوند ها رو چطور ارزيابي ميكنن
مثلا پرشين تولز خودمون ميتونه دامنه persian.tools رو بگيره :دي

.services

.capital

.engineering

.echange

.fish

.services

.report

.vision

.industries

.kaufen

.parts

.supplies

.supply

.tools

.buzz

.gift

.guitars

.link

.pics

.photo

.cards

.catering

.cleaning

.community

.bid

.ink

.trade

.webcam

.academy

.agency

.bargains

.bike

.boutique

.buzz

.build

.builders

.cab

.camp

.camera

.careers

.center

.ceo

.cheap

.clothing

.club

.codes

.cool

.coffee

.company

.computer

.contractors

.construction

.consulting

.dance

.democrat

.diamonds

.directory

.domains

.education

.email

.enterprises

.estate

.expert

.exposed

.farm

.florist

.foundation

.futbol

.gallery

.gift

.glass

.graphics

.guitars

.guru

.equipment

.holdings

.holiday

.house

.immobilien

.institute

.international

.kitchen

.land

.lighting

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
تو سایت های ایرانی که جایی برا ثبتشون نیست درسته؟؟؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تو سایت های ایرانی که جایی برا ثبتشون نیست درسته؟؟؟

name.com پيش ثبت نام ميكنه با قيمت هاي بالا :دي
اگر ميخواي روز اولي كه اومد ثبت بشه :
Day 1
18 Jun 2014
$12,500.00 *

اگر ميخواي زماني كه ثبت نام عمومي شروع شد ثبت بشه : (البته اگر تا اون موقع ثبت نشده باشه)
General Availability
25 Jun 2014
$34.99

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به نظر من اون قدری که لازم باشه خریداری میشه ازشون ولی اینجور پسوند ها عمدتا به درد دامنه 1 -2 کلمه ای میخورن، یا به درد یک شرکت خاص، مثلا من اگر یک شرکت مولتی میلیاردی داشتم ترجیح میدم پسوند
noodi
یا
ndi رو ثبت کنم و همه سایت ها و بخش هارو بیارم روی این پسوند مثلا بخش خبری روی news.ndi باشه ولی این روش شدیدا دچار گمراهی کاربر میشه و به علاوه به دلیل تفکر مدیران سایتها و کاربران همیشه دامین دات کام هم باید خریده بشه، پس سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندیم؟ مثل آدم دامنه دات کام کوتاه و 2-3 حرفی مورد نظر رو میخریم یا اگر وضع مالیمون نرسید به اون حد، دامینی در حد شرکت خودمون میخریم!
پسوندهایی مثل
tools
photo
.academy
.agency
.email
پسوندهای خوب و شیکی هستند که میشه روشون سایت زد بدون نیاز به دامنه دات کام، ولی برای دامنه های شرکتی انتخاب اول داتکام باید باشه :D
این هم متنی فی همین باب در تاپیک وبمسترا که به پیشنهاد استاد فرجاد میارم این ور:
واقعا خیلی دوست دارم یک نفر حالیم کنه که چرا شرکت ها و اشخاص باید برن سراغ راه اندازی سایت روی این پسوند ها؟ اولا که الان 99% شرکت ها به دنبال دامنه های کوتاه دات کام هستن (1-2-3 حرفی) مابقی هم هر سایتی میزنن دوباره منتقل میکنن روی دامنه دات کام و دامین قبلی رو ری دایرکت میکنن!! (مثل instagr.am) واقعا چطور میشه از یک کاربر (ولو انگلیسی زبان) توقع داشت مثلا توی تبلیغ شهری یا تلویزیونی آدرس
SanayeJafarVaDadashah.industries رو ببینه و یادش بمونه و توی نت تایپ کنه و وارد سایت بشه؟ اصن اعصابم بهم ریخت از بس این خارجی ها پول حروم میکنن :||||||||||||||

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگر يه اطلاع رساني عمومي گستره بكنن كه كاربرا بفهمن اينها پسوند هستن خوبه :دي
ما الان دامنه .co زديم مشتري ميگه آقا آدرس سايتتون m اش جا مونده (با يه حس غرور :دي) . بايد كلي توضيح بدي كه اين پسوند .كو هست و . كام نيست

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اگر يه اطلاع رساني عمومي گستره بكنن كه كاربرا بفهمن اينها پسوند هستن خوبه :دي
ما الان دامنه .co زديم مشتري ميگه آقا آدرس سايتتون m اش جا مونده (با يه حس غرور :دي) . بايد كلي توضيح بدي كه اين پسوند .كو هست و . كام نيست
اطلاع رسانی عمومی که نمیکنن و نمیتونن بکنن، فقط از دست مدیران سایتها برمیاد که صبر عیوب داشته باشن و روزی به یک میلیون نفر توضیح بدن که بخدا این با .کام فرق میکنه (همین الانش باید روزانه حالی 100 نفر بکنیم که بخدا این کااام هست نه کووم!!! :| )

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
فکر نکنم به جای خاصی برسن
مثل دامنه برخی کشورها میشن و بعد یه مدتی به فراموشی میرن
جداً فکر نکنم بعضی ها اصلاً متوجه شن که اینا دامنه هستن

به کار من که نمیان خوش به حال کسایی که به دردشون میخوره :general510:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اطلاع رسانی عمومی که نمیکنن و نمیتونن بکنن، فقط از دست مدیران سایتها برمیاد که صبر عیوب داشته باشن و روزی به یک میلیون نفر توضیح بدن که بخدا این با .کام فرق میکنه (همین الانش باید روزانه حالی 100 نفر بکنیم که بخدا این کااام هست نه کووم!!! :| )

تو ایران فقط دات کام و بعد هم دات ای ار و دیگر هیچ
یه دامنه خوب دات org آزاد بود میخواستم ثبت کنم با یکی از دوستان که اینترنت رو فقط گوگل میدونه مشورت کردم گفتم دامنه ****.org رو میخام ثبت کنم گفتن چیه دات کامه یا ای ار :confused:
میگفت من فکر میکردم org فقط مال سایت سازمان سنجشه :general707:

بیخیال دامنه شدم o_O

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
از يه نظر هم ممكنه باعث كاهش قيمت دامنه ها بشه (1% :دي )
چون هر كس بخواد دامنه ثبت كنه 1000 تا پسوند هست و دستش تو انتخاب باز هست و ديگه به خريد دامنه رو نمياره

از يه ديد ديگه :
كساني كه ميخوان سايت بزنن و از همون اول همه پسوند ها رو ميگيرن , com ir net org info biz و .... حالا بايد كلي پسوند ديگه هم بگيرن :دي

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
منم یه پسوند یه دومین تاپ پیدا کردم برا ثبت که عاصه عاصه . . . ولی ثبتش نکردم :دی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
از يه نظر هم ممكنه باعث كاهش قيمت دامنه ها بشه (1% :دي )
چون هر كس بخواد دامنه ثبت كنه 1000 تا پسوند هست و دستش تو انتخاب باز هست و ديگه به خريد دامنه رو نمياره

از يه ديد ديگه :
كساني كه ميخوان سايت بزنن و از همون اول همه پسوند ها رو ميگيرن , com ir net org info biz و .... حالا بايد كلي پسوند ديگه هم بگيرن :دي

ای بابا چه لزومی داره همه پسوند ها رو بگیریم برای سایت آخه . نکنه طرف فکر میکنه درآینده مثل من میخواد با فیس بوک رقابت کنه که همه پسوند ها رو بگیره :general705:
شاید هم برعکسش بشه و اومدن این دامنه ها باعث افزایش قیمت دامنه های قبلی و قدیمی و کوتاه دات کام و پسوند های دیگه بشه

مثلا به این فکر کنید اول 0912 کد 1 و 2 حالا تا 7و8 و خط های 0910 قیمت شماره های کد 1و 2 رو الان داری بهم بگی و با 7و8 و 0910 مقایسه کنی

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
به نظر من اين پسوند ها براي مصرف كنندگان نهايي هستند و دومينرها روي اين پسوند ها خيلي سرمايه گذاري نميكنن :eek:
نظر منم به نظر شوما نزدیکه
بعدشم به فکر ثبت دامین فینگلیش رو این پسوندها نباشین به نظر من
شاید ly , io , چند مورد دیگه واسه بعضی کارای خاص و بعضی یوزرا جا افتاده باشه ولی رو یوزر ایرانی حساب نکنبد

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
اینا هم شدن پسوند ؟

نه خداییش اینا هم شدن پسوند ؟

یه پسوند شیک مثل mina. بزارن ببین چقدر فروش میره اصلا مردم com. را فراموش میکنن :D

Last edited:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
پسوند باید پسوند باشد ، پسوندی که سه حرفی نباشد پسوند نیست

نظرتان را به پسوند .xxx جلب میکنم که کلا فیلتره :general711:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
معرفی همچین دامنه هایی رو من قبلا پیش بینی کرده بودم :دی! البته نه در این حد :eek:
ولی من یکی که مطمئن هستم استقبال خوبی ازشون میشه! شخصا خودم چنیدن مورد رو برای ثبت از همین الان در نظر دارم تا بعد ببینم چی میشه :rolleyes:

@M+J نظر تو چیه ؟

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
معرفی همچین دامنه هایی رو من قبلا پیش بینی کرده بودم :دی! البته نه در این حد :eek:
ولی من یکی که مطمئن هستم استقبال خوبی ازشون میشه! شخصا خودم چنیدن مورد رو برای ثبت از همین الان در نظر دارم تا بعد ببینم چی میشه :rolleyes:

@M+J نظر تو چیه ؟
من نظرم منفیه. برای دامینرها کسانی که خرید و فروش دامین میکنن و معتادان دامین! که اصلا مناسب نیست. حالا یکی از یک ترکیب کلمه ای با یک پسوند خوشش اومده ثبت کنه اون بحثش جداست.
شاید در آینده برای برخی از پسوندها راه پیشرفت وجود داشته باشه. پسوند هایی خیلی خاص همچون .shop
در ضمن دامین های تک کلمه ای و تاپ خارجی هم همگی ثبت هستن...

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
@
اینا کدومش ارزش بیشتری داره، که سه رقمی اش رو ثبت کنیم;)

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
برای دوستان خارجیمون نیز این داستان دغدغه شده !

New Domain Extensions: The Good, The Bad

The Good

• Increase brand awareness
  • Control your domain name registry
  • Enhance your internet presence

The Bad

What could be bad about custom domain names? Well, there are several unknowns that are making people nervous:

• Fraud. In the current system, devious individuals will buy up misspellings of their competition's web addresses. This takes traffic away from their competitors. With so many domain extensions, it's feared that it could cost concerned businesses large sums of money to buy up their domain name and similar domain names, as well.
  • Restrictions. Some worry that some types of businesses may be forced to use specific gTLDs. So, if you were a grocery store, you may be forced to use .grocery as your domain extension.
  • Confusion: Consumer confusion has also been discussed as a possible drawback to jumping on the gTLD bandwagon. Being used to seeing a .com attached to your firm, your audience may worry that they have the wrong site or that they reached a fraudulent site on accident.

بالا