• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفت و گو در خصوص پسوند هاي جديد دامنه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نظریه دهکده جهانی
کاربرد این دامنه ها برای زمانیه که نت و مردم به قدری باهم اجین شده باشن تا هر شخصی یا هر خانواده ای برای خودش وب سایت شخصی داشته باشه و تمام کارهاشو با اون سایت انجام بده. زمانش الان نیست ولی وقتی برسه دیگه دوران دامینرا به سر رسیده وکسی دلیلی نمیبینه برای خرید دامنه کام پولی خرج کنه! ولی فعلا ما میتونیم با خیال راحت به کارمون برسیم :دی

oiu

Registered User
لایک‌ها
170
فردا یکی میپرسه آدرس سایتت چیه مثلا بهش میگی www.iran.tools بعد بر میگرده میگه آخرش دات کامش رو یادت رفت =)):|

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
نظریه دهکده جهانی
کاربرد این دامنه ها برای زمانیه که نت و مردم به قدری باهم اجین شده باشن تا هر شخصی یا هر خانواده ای برای خودش وب سایت شخصی داشته باشه و تمام کارهاشو با اون سایت انجام بده. زمانش الان نیست ولی وقتی برسه دیگه دوران دامینرا به سر رسیده وکسی دلیلی نمیبینه برای خرید دامنه کام پولی خرج کنه! ولی فعلا ما میتونیم با خیال راحت به کارمون برسیم :دی
اینترنت الان چند سال هست که راه اندازی شده و مردم استفاده می کنند؟
اگر نگاهی به سرعت پیشرفت در این زمینه داشته باشید متوجه خواهید شد حداقل طی 2 دهه، اینترنت قسمت جدا ناپذیر از زندگی مردم خواهد شد. در نتیجه با ورود هرچه بیشتر مردم به این فضا ، ترغیب اونها حداقل برای داشتن یک وبلاگ شخصی بیشتر خواهد. برای اینکه بتوان به چنین طیف وسیعی خدمات دهی کرد به روی کار اومدن دامنه های جدید یک نیاز هست.
فردا یکی میپرسه آدرس سایتت چیه مثلا بهش میگی www.iran.tools بعد بر میگرده میگه آخرش دات کامش رو یادت رفت =)):|
این مورد فقط اوایل مشکل خواهد بود. با گسترش استفاده از این نوع دامنه ها رفته رفته مردم عادی هم به اونها شناخت پیدا خواهند کرد.

درضمن اونهایی که اومدن این نوع پسوندها رو معرفی کردن حتما بررسی های لازم رو انجام دادن و به این نتیجه رسیدن که براشون سود دهی خواهد داشت. حالا اینکه در چه مدت بتونن به اهدافی که مشخص کردن برسن به ما ربطی نداره :دی

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
چون گوگل تصمیم گر فته این پسوندها رو gtld به حساب بیاره اونقدری وضعشون بد نیست منتها تعداد خیلی خیلی بالاست و چند هزار پسوند جدید یعنی فاجعه! اونم توی دنیای جدیدی که ملت روز به روز خنگ تر و تنبل تر میشن و مرتب دنبال دامنه های کوتاه ترن : دی
حساب کنید قبلا چند تا شماره تلفن میتونستید حفظ کنید و با الان چند تا :دی یعنی دیگه سایت ها به شدت وابسته به موتور ها جستجو میشن و تمام ایپی های این دامنه ها باید از گوگل یا تبلیغات بیاد .
شخصا فکر میکنم برای بعضی دامنه هاش بشینی ایپی سایت رو حفظ کنی سنگین تری :دیمنتها کسی اینده رو ندیده وقتی روزی برسه که یخچالهاو سطل اشغالها هم ایپی جدا داشته باشن هر اتفاقی ممکنه بیفته.کسی نمیدونه دنیای اینده قراره چی بشه.و در آخر یک فاکتور بسیار بسیار مهم دیگه قیمته . اگر صاحب یک TLD
به سرش بزنه فرضا به قیمت یک دلار دامنه رو عرضه کنه تاثیر بسیار زیادی داره . مثلا فکر میکنید الان همین ای ار که یه زمانیاگه روی زمین می دیدی ورش نمیداشتی چی شد که خواهان پیدا کرده,؟قیمت ! ا
[پی نوشت : اگه یه روزی دلار بیاد پایین یا فیزیک نظری تصمیم بگیره فرضا قیمت تمدید رو بکنه ۱۰ تومن میبینید که ای ار چطور به همون اوضاع سابق برمیگرده. حالا برخوردهای بی قانون و گتره ای بماند که حالا فردا با یه گزارش توی 20:30 میگن هیچکس حق نداره با یه شناسنامه بیشتر از 10 دامنه داشته باشه که من زنگ خطرش رو از همون تعهد عجیب و غریب
برای ثبت کلی دامنه از همه گرفتن احساس کردم.همیشه برای این آی آر یه ترسی ته دلم هست]

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چون گوگل تصمیم گر فته این پسوندها رو gtld به حساب بیاره اونقدری وضعشون بد نیست منتها تعداد خیلی خیلی بالاست و چند هزار پسوند جدید یعنی فاجعه! اونم توی دنیای جدیدی که ملت روز به روز خنگ تر و تنبل تر میشن و مرتب دنبال دامنه های کوتاه ترن : دی
حساب کنید قبلا چند تا شماره تلفن میتونستید حفظ کنید و با الان چند تا :دی یعنی دیگه سایت ها به شدت وابسته به موتور ها جستجو میشن و تمام ایپی های این دامنه ها باید از گوگل یا تبلیغات بیاد .
شخصا فکر میکنم برای بعضی دامنه هاش بشینی ایپی سایت رو حفظ کنی سنگین تری :دیمنتها کسی اینده رو ندیده وقتی روزی برسه که یخچالهاو سطل اشغالها هم ایپی جدا داشته باشن هر اتفاقی ممکنه بیفته.کسی نمیدونه دنیای اینده قراره چی بشه.و در آخر یک فاکتور بسیار بسیار مهم دیگه قیمته . اگر صاحب یک TLD
به سرش بزنه فرضا به قیمت یک دلار دامنه رو عرضه کنه تاثیر بسیار زیادی داره . مثلا فکر میکنید الان همین ای ار که یه زمانیاگه روی زمین می دیدی ورش نمیداشتی چی شد که خواهان پیدا کرده,؟قیمت ! ا
[پی نوشت : اگه یه روزی دلار بیاد پایین یا فیزیک نظری تصمیم بگیره فرضا قیمت تمدید رو بکنه ۱۰ تومن میبینید که ای ار چطور به همون اوضاع سابق برمیگرده. حالا برخوردهای بی قانون و گتره ای بماند که حالا فردا با یه گزارش توی 20:30 میگن هیچکس حق نداره با یه شناسنامه بیشتر از 10 دامنه داشته باشه که من زنگ خطرش رو از همون تعهد عجیب و غریب
برای ثبت کلی دامنه از همه گرفتن احساس کردم.همیشه برای این آی آر یه ترسی ته دلم هست]

خابالو جان شما از اين پسوند هاي جديد چيزي مد نظر داري كه ثبت كني ؟ :دي

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خابالو جان شما از اين پسوند هاي جديد چيزي مد نظر داري كه ثبت كني ؟ :دي
خیلی زیادن روزی 60 تاشم میاد. اگه پول داشتم چندتا خوبش که جای کار داره ثبت میکردم نه این الکیاشو :دی
خوب هم توشون هست ولی آخه مثلا با پسوند Advertisement فایده نداره
7-8چند سال پیش که دات کو اومد چند تا تاپ تاپ دات کو رو اون زمان پری رجیستر کردم یعنی تاپترینهاشو
بعد دیدم دوزار پول ندارم گفتم آقا پولمو بدین تا اینا ریلیز بشن من تمام دومینام باطل میشه از بی پولی : دی ب
عدا فهمیدم که چه خریتی کردم . پولو برگردوندن و شوتم کردن اونور .
ولی این پسوندهایی که تا الان ریلیز شدن به نظرم خیلی کاربردی نیستن به جز یکیشون :دی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
خیلی زیادن روزی 60 تاشم میاد. اگه پول داشتم چندتا خوبش که جای کار داره ثبت میکردم نه این الکیاشو :دی
خوب هم توشون هست ولی آخه مثلا با پسوند Advertisement فایده نداره
7-8چند سال پیش که دات کو اومد چند تا تاپ تاپ دات کو رو اون زمان پری رجیستر کردم یعنی تاپترینهاشو
بعد دیدم دوزار پول ندارم گفتم آقا پولمو بدین تا اینا ریلیز بشن من تمام دومینام باطل میشه از بی پولی : دی ب
عدا فهمیدم که چه خریتی کردم . پولو برگردوندن و شوتم کردن اونور .
ولی این پسوندهایی که تا الان ریلیز شدن به نظرم خیلی کاربردی نیستن به جز یکیشون :دی

اگر دلار هزار تومن بود من تعدادي كثيري ثبت ميكردم :دي
ولي با اين وضع دلار نميشه , چون بعدا تمديدشون دردسر ميشه
سر .كو كه ايراني ها خيلي ها ضرر كردن :دي , كسايي كه تعداد بالا ثبت كردن و فروش نرفت زير قيمت ثبت دامنه هاي تاپ رو دادن رفت تا بخشي از هزينه جبران بشه

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
صد در صد کار خوبی میکنی . البته هزار هم بود نباید زیاد ثبت میکردی الان بیشترشون با پایه 22 دلار هستن
سر کو من منظورم ایران شاپ و این چیزا نبود. اون دامنه هایی که من میگم تاپ بودن در حد موبایل کو و مارکت کو و... اینجور دامنه ها.
دقیقا یادم نیست کدوما بودن ولی جز تاپ ترین هاش بودن .تو پنلم نوشته کدوما بودن باید برم چک کنم
نه اینکه دقیقا اینا باشن چون بعضی دامنه ها رو از همون روز اول خود کلمبیا پیش ثبت کرده بود و اجازه
ثبت نداشتن ولی منظورم دامنه ها در این سطحه

Last edited:

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
تو پست اول پسوند .gift دو بار نوشته شده
لطفا پست رو ویرایش کنید

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
name.com پيش ثبت نام ميكنه با قيمت هاي بالا :دي
اگر ميخواي روز اولي كه اومد ثبت بشه :
Day 1
18 Jun 2014
$12,500.00 *

اگر ميخواي زماني كه ثبت نام عمومي شروع شد ثبت بشه : (البته اگر تا اون موقع ثبت نشده باشه)
General Availability
25 Jun 2014
$34.99
به تومان چقدر میشه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
کسی از این پسوند های جدید ثبت نکرده هنوز ؟ :)

بالا