Fifa2018
Registered User
سسمغز فک کنم خواجه حافظ شیرازی هم میدونه من پاییزانم و اعلام هم کردمهمین فیفا هست ولی زیاد باهوش بازی درنمیاره دیگه
سسمغز فک کنم خواجه حافظ شیرازی هم میدونه من پاییزانم و اعلام هم کردمهمین فیفا هست ولی زیاد باهوش بازی درنمیاره دیگه
من فکر میکردم پاییزه هستیسسمغز فک کنم خواجه حافظ شیرازی هم میدونه من پاییزانم و اعلام هم کردم
نه نیستهمین فیفا هست ولی زیاد باهوش بازی درنمیاره دیگه
مومن باید یه اتفاق بغایی بیفته برام که تاپیک بزنم ؟@the boy
مولای ما آقای ما تاپیک بزن برای ما :general503:صاحب این پاتوق تویی صاحب این فروم تویی:general503:
تاپیک سرکاری بزنشماها انگار خیلی خوشتون میاد چپ و راست نونم بذارن همه تون میگین تاپیک بزن :general208:
حاجی من فقط تاپیک بغایی و سس بلدم بزنم حتی تاپیک سرکاری هم نمیتونم بزنم:general505:تاپیک سرکاری بزن
از دخمل بازیات بگوز حاجیمومن باید یه اتفاق بغایی بیفته برام که تاپیک بزنم ؟
فعلا امن و امانه :general505:
شماها انگار خیلی خوشتون میاد چپ و راست نونم بذارن همه تون میگین تاپیک بزن :general208: خدا ازتون نگذره :general208:
یه تاپیک خالی بزن به همون خوشحال باشیم:general503:مومن باید یه اتفاق بغایی بیفته برام که تاپیک بزنم ؟
فعلا امن و امانه :general505:
شماها انگار خیلی خوشتون میاد چپ و راست نونم بذارن همه تون میگین تاپیک بزن :general208: خدا ازتون نگذره :general208:
تاپیک بزن اون دختره که اومد مغازت سیگاری بود..حامله شده:general507:حاجی من فقط تاپیک بغایی و سس بلدم بزنم حتی تاپیک سرکاری هم نمیتونم بزنم:general505:
:general502: ی با تحلیلتنه نیست
پاییزان برای دمو بودن خیلی خنگه و فیفا برای پاییزان بودن زیادی باهوشه . فیفا احتمالا یوزر دوم کسی دیگری هست شاید تیدوس
تاپیک خاطرات نوجوونی بزن که شاگرد نونوایی بودی حاجی منتظریمحاجی من فقط تاپیک بغایی و سس بلدم بزنم حتی تاپیک سرکاری هم نمیتونم بزنم:general505:
هر وخ آبی آبی آبی از پاتوق رف شماهم از ایران میریمن گم نشدم فعلا . قراره تا چند روز دیگه برای همیشه از ایران عسلامی برم گوم بشم
این @Dodge Super Bee با کیس طلایی (همون نونوای خودمون) میره سه سوت ردش میکنن بره البته یه امتحان کوچولو تو سفارت ازش میگیرن که اونم سربلند ازش میاد بیرونهر وخ آبی آبی آبی از پاتوق رف شماهم از ایران میری
ما كه هستيم عسيسم